artık benimde bir günlüğüm varrrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

Ehliyetin hayırlı olsun Ecemcim... 25889

çok teşekkür ederim sycorox cım kiss3 kiss3 kiss3

tebrik.gif
ehliyetin hayırlı uğurlu olsun ecemcim...

kazasız belasız inşallah...sevgiler... kiss3

k876zf.gif

çok teşekkür ederim suzzycim kiss3 suna ördeğimizide benim için çok öpün kiss3 kiss3 kiss3

tebrikler ecem 25889
ehliyetin hayırlı uğurlu olsun kiss3

kiss3 Tebrikler Ecem ehliyetin hayirli olsun... Allah kazasiz belasiz arba kullandirsin... super

Tebrikler Ecem'cim.Ehliyeti aldın şimdi sıra arabada.

araba-resmi1.jpg

Bu nasıl?Senin için çekime başlayalım istersen. kiss3 kiss3

Merhaba ecem ehliyetini kutlarım sana küçük bir hatırlatma;emniyet kemeri tekerlekli sandalye kadar bağlayıcı değildir emniyet kemerini takmayı unutma.. hismiley

redflowers ' Alıntı:
Tebrikler Ecem'cim.Ehliyeti aldın şimdi sıra arabada.

araba-resmi1.jpg

Bu nasıl?Senin için çekime başlayalım istersen. kiss3 kiss3

harika valla teşekkürler redfloewers cim kiss3 kiss3 kiss3

merhabalar bugün çok güzel haberlerle geldim yine.öss sınav sonuçları açıklandı ve ben marmara üniversitesini kazandım k8908 k8908 k8908 benim için sürpriz oldu.annem sevinçten uçacak blissy blissy blissy hepinizi çok öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3

Tebrikler ecem18 sevincli

çok teşekkür ederim malloryknox kiss3

Hayırlı olsun ceren seni kutluyorum skan67

tebrikler canıım...önemli olan istediğin yer ve bölümün olması... blissy

bu şekilde daha verimli eğitim olacaktır senin için... thumbsanim senin adına çok sevindim...başarılar....güzel haberlerinin devamını dilerim canım...sevgiler... hismiley

97365400vy1.gif

çok teşekkürler cedrus48 y789

çok teşekkürler suzzycim çok istiyordum fakat puanı yüksekti olması biraz zordu ben ikinci öğrenimi olur diye düşünürken sürpriz oldu inşallah daha güzel haberlerle devam edicem yazmaya kiss3 kiss3 kiss3

tebrikler 25889 istediğin yer ve bölüm olması başarını katlayacaktır thumbsanim gerçi biz sevmediğimiz ortamları sevebileceğimiz hale getirmeyi de öğreniyoruz burada ama, o harcaman gereken enerjiyi başka alanlarda değerlendirirsin ttli3 kiss3

Tebrikler Ecemcim...Başarıların hep daim olur inşallah... kiss3 k8908 blissy

ecem tebrikler, hayırlı olsun 25889

Ecem'ciğim tebrik ederim herşey gönlünce olsun .Yolun aydınlık ve açık olsun. alk78

cedrus48 ' Alıntı:
Hayırlı olsun ceren seni kutluyorum skan67
Ya kusura bakma bu yazdığım mesaj sırasında kafam çok karışıktı biraz moralim bozuktu birde dumansız hava sahasında fazla kalmışım galiba ondan dalmışım.ece yerine ceren yaranmışım.Dumansız hava sahalarının bazen böyle istenmeyen olaylara sebeb olduğu örneğiyle sabit olmuştur.Özellikle moral bozukluğu sinirli anlarında insan dumanlı hava sahası arıyor.keşke bende dumansız hava sahasının ekine katılabilsem.geçen sene bri 8 ay o ekipteydim ama dayanamadım tekrar dumanlı hava sahası ekibine taransfer oldum.İnşallah bu telkinler sayesinde sonsuza dek dumansız hava sahası edkine transfer olacağm.blissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri