artık benimde bir günlüğüm varrrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

canım benim..

demek artık sende istanbullu oluyorsun.. sevincli
hatta ben bu satırları yazarken çoktan oldun bile.. ttli3

elbette her şeyin iyiye güzele mutluluğa doğru gitiği bir hayat başlıyor canım..

siz çok güzel bir ailesiniz.. bu başlangıcınla istanbul da yeni bir şubeniz açılmış oluyor.. sen de bunun en güzel temsilcisisin..
nemutlu sana .. ark5

bundan sonra bol bol başarılı haberlerini duymak dileklerimle..
jknj2.gif

image729th.gif
yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun tatlım.. thumbsanim

4bc401c93e0a68387389703a119b4143.gif
sevgiler..

çok teşekkürler shamanicim kiss3 kiss3 kiss3 çok hareketli yoğun günler geçirdik ve sonunda herşey rayına oturdu ve artık bir bebek pisim cat56 var k8908 blissy uy897

ayy ay ay...bu çok şirin bişey yaaa...bayıldım bebişine...

adı ne kızmı oğlanmı... sevincli ama çok tontiş bi şey bu yaaa... cat3500 yerim ben o nu... girlhaha

kızımın adı cimcime suzzycim girlhaha şimdi annemin kucağında uyuyor y789

ecem18 ' Alıntı:
kızımın adı cimcime suzzycim girlhaha şimdi annemin kucağında uyuyor y789

canım allah bağışlasın... tender45

çok şekermiş cimcime...gerçektende cimcime gibi duruyor... girlhaha okşa benim için bol bol...

sevincli ayyyyy çok şeker bir kız buuuuu hakikaten tam cimcime sevincli

çok şeker iyi bakın kardeşime sevincli ilği bekler ona göre blook 44

hiç merak etme pisimbatım prensesler gibi yaşıyor ttli3 çok mutlu hayatından ttli3

sayende sokaklardan bir cat56 daha kurtuldu yaşa varol kiss3

benim için önemli olan buydu pisimbatım hiç pet shop a gidip cins bir kedi almayı düşünmedim kiss3

annem cimcimeye kazak ördü bakın cimcimenin yeni imajı y789

Ay ne güldüm ama.Tipe bak y789 Ne şeker olmuş yahu cat56

Evet ya acayip tatlı birşey ecemcim...Üstündekide ne yakışmış,maşşallah diyelim:) kiss3

muradına erdin pisimbat.. dlckrn
kıskanç şaman diye diye kıskandım... sevincli

bu kedi çok tatlı... bayıldım ... kıskandım.. ona örülen güzel kazağı kıskandım.. y789

rengi modeli harika.. thumbsanim
serpil inanmıyorum sana ne kadar hamaratsın.. clapping

anne kız akşamımızı şenlendirdiniz..
şaka bir yana gerçekten harikasınız.. minicik bir yavruya sıcak yuvanızın yanında güzel yüreklerinizi açtınız.. ark5

kim bilir ne kadar mutlu ne kadar mesuttur.. cat22
sizler gizi duyarlı .. sevgi dolu insanların çoğalması dileklerimle.. 25889

sevgiler.. kiss3

slm günlük ben birazcık üzgünüm sevdiğin birini özlemek beklemek bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim sanki gün geçtikçe daha zorlaşıyor özlem daha ağır basıyor sad456 çok özlüyorum çoookk b456

b456 seni anlayabiliyorum umarım hasretlik çabuk biter...

evveeeettt bugün dün öğrendiklerimizi uygulama günü ttli3 mesela dün affetmeyi öğrendik benimde bukonuda sorunum vardı birtürlü affedemiyordum.bugün ilk olarak affedemediklerimden başlıcam sonra eft yöntemini uygulamaya başlıyorum değişimleri yazmaya devam ederim.dün çok güzel bir gündü çok enerji doluydu. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

bugümünümüzde bol enerjili bol bilgili geçiyor.belgin ablacım bizde bol bol muhabbet ediyoruz ve birsürü bilgi alıyorum belgin ablamdan birsürü şeyler öğrendim k8908 k8908 yakaladım onu bırakmıyorum bugecede birlikteyiz uy897 uy897 uy897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri