Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

redflowers ' Alıntı:
Novos bir kaç gün kala gidecekti ama sanırım kendisi bu aralar müsait değil.Sevgili Krex eğer tekrar gitme imkanın varsa lütfen Cumartesi günü için yer ayırmalarını söyler misin?Daha önce de orada buluşma yapmıştık sitenin adını söylersen hatırlayabilirler.Ebru hanım dı sanırım bize ait bir yer vermişti,kapı girişinin hemen karşısı.Yine orayı ayırmaları uygundur.Kişi sayısını sorarlarsa 20-25 diyebilirsin.Ama fazlalık olabilir diye de eklemeyi unutma lütfen.Ben büyük ihtimalle haftaya Cuma günü Ankara'da olucam.O zaman tam sayıyı verebilirim.

Çok teşekkürler.

Sevgiler.
Birazdan oraya tekrar gidip yer ayırtacağım dediğin yeri biliyorum 20-25 kişi alırmı bilmem bana baya dar geldi orası smil56 inşallah rezerve edilmemiştir konudan sizleri haberdar ederim ..sevgiler

akadaslar benim yanımda 2arkadasımda olacak bi aksilik olmazsa 3 kişi

şu ana kadar 20 nin üstündeyiz dahada çoğalabiliriz. inşallah gideceğimiz yer bizi alır.

Merak etme Güneş'cim.Herşey kontrolüm altında aa34 Eğer almazlarsa da ki hiç sanmıyorum (içerde ayrıca geniş bir alan var) başka yere gideriz cümbür cemaat.

geçen toplantıdada baya kalabalıktık,iyiydi yerimiz...Bence sığarız...

Ağlıcam şimdi gelemediğim için. Çalışıyor olcam ben sizin buluştuğunuz saatlerde sad456

özlem ne zaman çıkıyorsun işten. belki yetişirsin

GÜNEŞ hiç sorma. Durumum vahim. sabah 7,00 akşam 22,00:( Ama aklıma güzel bi fikir geldi:) ben gelemiyorum madem siz gelin. super.Benim Sincan'da kuruyemiş dükkanım var. Eğer fırsat bulur da gelebilirseniz bol bol kuruyemiş yeriz wave

özlemcim daha yakın bir yerde olsaydı olabilirdi. bi gün için dükkanı birine bırakıp gelemezmisin

:( çok isterdim ama yalnızım. Gelemezsiniz madem, ben burdayım.beklerim ne zaman olursa

Arkadaşlar rezarvasyon olayı tamam yer konusundada sıkıntı yok aynı yerde başka odalarda var (30) kişiyi aşarsak eğer ama rezarvasyon ve yer problemi yok görevlilerle konuştum

Teşekkürler Krex...

Rica ederim yaptığım bişeyde yok teşekkür edilmesi gereken Redflowers bu organizasyonu yapan o sonuçta

İçim rahatladı.Yer sıkıntımız kalmadı aa34 Sağol Krex.Haftaya bugün görüşürüz blissy

ende sağol redflowers yerdımım dokunduysa ne mutlu haftaya görüşmek üzere umarım bu sefer başka engel çıkmaz cilgin897

o gun istdan ankaraya gelecegim işlerimi bitirebilirsem gelmeye çalısacağım sevgilerle....

Ben geliyorum.. ttli3

actionsmile
selamlar herkese... ben de bir aksilik çıkmazsa gelmek istiyorum... s456
Üyeliğim çok eski olmasa da zaman aşımına uğrayacak kadar oldu ama forumda pek aktif değilim,
hepinizle tanışmaktan memnun olacağımı bildirir, adımın yazılmasını rica ederim :))) thumbsanim

ben büyük olasılıkla gelebilirm... coffe2

Bekleriz efenim sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri