Ben katılmayı düşünüyorum.gunes ' Alıntı:Atakan bey ve Hayal abla sizlerde geliyormusunuz.
novos ' Alıntı:Atakan Bey rica etsek duyurular kısmına Ankara buluşmasının ilanını verebilir misiniz? teşekkürler.
gulum21 ' Alıntı:bende gelebilir miyim![]()
pisiii ' Alıntı:ben henüz yeni sayılırım , bedne gelebilir miyim?
y789 redflower artık süpriz isim degilim çünkü kesin gelmeyi düsünüyorum ve de istiyorum busefer kaçıramam dogrusu waveredflowers ' Alıntı:Evet bir toplama çıkarma yapalım. aa34 Gelecek olanların listesi şöyle efendim;
Ayşegülll,Sycorox,Mustang,Keops,Novos,Güneş,Unbukalemun,Bucocukkım,Niki,Perilice58,Bilgic16,
Ceren18,(büyük bir ihtimal sürpriz bir isim),Ben (redflowers-birde belki ablam)
Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00
Listemiz bu şekilde.Daha buluşmaya 1 haftadan fazla bir zaman var.Katılmak isteyenler yine buraya yazabilirler.
Sevgiler.
girlhaha nasıda ukalayım hemen üstüme alındım utananadamredflowers ' Alıntı:y789 Canım ben sürpriz bir isim derken Atakan Bey'i kastediyordum.Kendisine sorduğumda kesin karar vermediğini söylemişti.Bugün kararını açıkladı.Buluşmamız anlaşılan bu sefer de çok güzel geçecek. wave
ceren18 ' Alıntı:girlhaha nasıda ukalayım hemen üstüme alındım utananadam
redflowers ' Alıntı:Evet bir toplama çıkarma yapalım. aa34 Gelecek olanların listesi şöyle efendim;
Ayşegülll,Sycorox,Mustang,Keops,Novos,Güneş,Unbukalemun,Bucocukkım,Niki,Perilice58,Bilgic16,
Ceren18,(büyük bir ihtimal sürpriz bir isim),Ben (redflowers-birde belki ablam)
Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00
Listemiz bu şekilde.Daha buluşmaya 1 haftadan fazla bir zaman var.Katılmak isteyenler yine buraya yazabilirler.
Sevgiler.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.