Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :)

redflowers ' Alıntı:
Tamam kahven benden.Geçen sefer verdiğim bir pasta sözü de vardı sana.O da yanında ikramiye.Nasıl?

ooo belgincim süperr super bir güzel afiyetle yerim artık wave

Abdullah Bey acaba seminer verebilir misiniz? djj dusun sizi Ankara pistlerinde de görmek isteriz

novos ' Alıntı:
Abdullah Bey acaba seminer verebilir misiniz? djj dusun sizi Ankara pistlerinde de görmek isteriz
Neden olmasın gerekli koşullar sağlandıktan sonra novos...

Oh ne güzel buluşuyoruz .Biz Gamzeyle geliyoruz liste yapalım.

Dersane var 13:30 olsa biraz ileri ceksek

Yaşasııııın k8908 k8908
Sabırsızlıkla bekliyorum o günü:)
Ardıç çok iyiydi,zaten ne zaman geçsem önünde o gün aklıma geliyor,gülümsüyorum...

bucocukkim ' Alıntı:
Dersane var 13:30 olsa biraz ileri ceksek

İstediğiniz saatte katılabilirsiniz.

yeni bir uye olarak katilayi cok istiyorum-bulusma ayarlamaniz super olmus:)

belgin eline çok iyi düsünmüssün bu buluşmayı busefer kaçırmak istemiyorum herkesi görmek ve tanımak istiyorum k8908 günü ve zamanı degiştirmezseniz zaman banada uygun s456

yaşasın en sonunda ankarada buluşuyoruz cilgin897 cilgin897. bende bir arkadaşımla gelmeyi düşünüyorum. inşallah bir aksilik olmaz.

hayal ablacım sende geliyormusun ankaraya lütfen gelll. ttli3 ttli3

bilgilendirmeler için herkese teşekkürler ben de bir aksilik olmazsa gelicem.yeri not ettim u859

Bulusmada neler yapcaz?bu sitede benim ilk.daha önce baska sitelerde yaptım ama burda nsl?

Ankara buluşması ne oldu. hiç ses çıkmıyor yoksa iptalmi oldu?

Güneş'cim hiç olur mu öyle şey.İptal olması gibi bir şey şu an söz konusu değil.Ayın 1 inde buluşmamız var. blissy

yaşasınnn 956k

canım arkadasıma katılıyorum.hiç olur mu yaaav cilgin897 heyecanla bulusmayı bekliyoruz clapping blissy

Buluşmaya kimler geliyor herkes bu günü bekliyordu hiç ses çıkmıyor.

Evet bir toplama çıkarma yapalım.  aa34 Gelecek olanların listesi şöyle efendim;

Ayşegülll,Sycorox,Mustang,Keops,Novos,Güneş,Unbukalemun,Bucocukkım,Niki,Perilice58,Bilgic16,
Ceren18,(büyük bir ihtimal sürpriz bir isim),Ben (redflowers-birde belki ablam)

Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
    Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat  Kızılay
    Buluşma saati:13:00

Listemiz bu şekilde.Daha buluşmaya 1 haftadan fazla bir zaman var.Katılmak isteyenler yine buraya yazabilirler.

Sevgiler.

benim bir arkadaşımda gelmek istiyor. gelebilirmi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri