adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

dinleyince hakkaten içindeki ses olumlu oluor...güle güle olumsuz düşünce oluyor:)

şu durumdan çok sıkıldım artık..yarın nasıl olacam ruh halim nasıl olacak..ya da sabah uyandığımda kendimi hiç tanımamış gibi biri hissetmek yaşayacağım durumlar hakkında ne tepkiler vereceğimi kestirememekk...bir an gelior ii oluyorum bir an gelior kötü oluyorum..insanın kendisiyle barışık olmamaması,kendini tanıyamaması kadar kkötü bir şey yok..o yüzden hep bir koşuşturma içindeyim..bir durum oluyor bakk şöyle duygular yaşadım hissettim 2 saat sonra bakıorum farklı duygular ve ruh hali içindeyimm...ürkek ceylan misali yaşıyorum hayatı..aslında buna yaşamak da denilmez.hayat beni yaşıyorr.

küçüğüm.. hızla gelişmekte değişmekte olduğun bir dönemdesin herşeyden önce.. sabit değilsin.. ve hiçbir bugün. dün tanıdığın kendin değilsin..

zıddı tekamüle aykırı...

yaaaaaa abla sen de olmasan yüzümü güldürecek kimse olmuyor ha:)))inşllhh kabuğumu kırarım ben de ..bu beniim de hakkım çünkü

en azından yaşanmış yıllar itibarıyla örneğin ben bile :) çoktan yerleşmiş olan kişilik kalıplarımı değiştirmeye çalışırken.. kişiliğinin oluşma sürecinde olan sen in :( kendine çok yüklendiğini düşünüyorum..

içinde bulunduğun yaş.. henüz kişilik bıngıldaklarının :) uçlarının açık olduğu dönem..

yaşayıp deneyimleyerek oluşacak..

sabır :)

aynen dediğin gibi SABIR SABIR SABIR..sİZ günlüğüme yazınca güzel enerjiler geliyor bana..ben de şimdi cewabı yazarak o güzel enerjileri size yolluyorum:))

:) iyi ki varsın...enerjini sevgiyle kabul ediyorum..

buradan bakınca seni nasıl hissediyorum biliyor musun..
kabuğunu kırmaya çalışır gibi değil.. kabuğunun içinde güzel tatlar barındıran bir meyveye dönüşür gibi.. ve zaten.. ondan önce kabuğunu kırsan.. yazık olacakmış gibi :)

hahahah ablam ya o ne güzel benzetmeydiii...saolasın sen de iiki warsın:)

bugünden bahsedecek olursam ..hem hopopnopo yöntemi hem hipnoz sayesinde değişik duygular içindeydim..uyumadan önce içimdeki çocuğa seslendim sana bugüne kadar ii dawranmadığım için senden özür diilerim ne olur beni affet bugüne kadar beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim we seni sewiyorum dedim uykum gelene kadar 4 cümleyi tekrar ettim.sonra da sosayl fobiye son dinledim..akşam rüyamda neler görmedim neler:))acaba olumlamanın cümlelerini yanlış mı kurdum ya da içimdeki çocuk derken bilinçaltı ters mi algıladı neydi rüyamda çocuğum olsun diye herkes bana baskı weriyordu..gün içinde o dört cümleyi ssürekli tekrarladım üzerimde gene anlamda pozitiflik wardı..ama ben bu hoopnopoyu tam anlayamadım...annemin teyzesinin kızı geldiii..bahçede sohbet ettik falan ama ben çok kasıldım rahat değildim yaniiii..allahım değişmek için önce sabır sonra istek sonra güç wer sen büyüksün allahım

günlüğümün en güzel bölümleri silindi ya....bugün genel anlamda iyiydim..güle güle olumsuz düşünce ve zpoint dinledim..bizim çiftçi geldi falan iyyidim rahattım..bahçede resim çektim bolca.sonra onları düzeltmekle uğraştım..forograf çekmeyi çok sewiorum..bir sürü albümüm war..şimdi hafif durgunluk va baş ağrısı war..herşeye rağmen şükrediorum allahım sana..yüzüm gülüo artık

bugünden bahsedecek olursam iyiyidim...dün resmen fırtınalar koptu ben de.z point ve zihnini sessisleştir ve sadeleştir dinlemiştim ama günüm berbat geçmişti..msn de melike ablayla konuşuordum çekirdek inancıımı bulmak için bana sorular sordu falan sanki ben değil içimdeki bir çocuk onla konuşuyordu bir de duygusallaştım ağladım falan..kendimi yani içimdeki çocuğun ne kadar mutsuz olduğunu bir kez daha anladım..sonra bize babamın amcasının kızı ve gelini geldi..içimden hiç ama hiç onların yanına gitmek gelmedi..ama gitmek içim necburdum..sonra öfkeler,fırtınalar koptu içimde...onlar gittikten sonra yineher zamanki gibi öfekemin kurbanı annem oldu..akşama doğru yine misafir geldi bu sefer daha iidim ama yine onların yanında bulunmakk istemiyordum..sonra z point çalışması yaparken içimdeki ses sosyal fobiiiiii die bağırıodu...
neyse bugünden bahsedecek olursam iidim..eft hakkında baya bilgi sahibi oldum..arkadaşımla msn de konuşurken kötü düşünceler yoktu rahattım yani..bugün içim içimi yiyen çocukluk arkadaşımın köye gelmesii..şimdi gelcek falan rahhat olmayacam gibilerinden endişler hep beynimdeydi..bugün gelmediler ama yarın gelirler...bir de akşam uyumadan önce içindeki çocukla bağlantı kur meditasyonunu yaptım ondan mıydı bilmem ama içimdeki ses kendimi sewiorum diordu..aynanın karşısında hoponoponun 4 cümlesini tekrar ettim.zaten hep aklımda durmadan tekrar ediorum..umudum war ben ii oluyorumm..şükürler olsun

içimden günlük yazmak gelmiyor:)))şu an iyyim,huzuruyumm..eftyi de iice kawradım...z point,hipnoz,eft derken baya yoruorum beynimii.yine bugün bolca foto çektim..albümlerimle uğraşırken çokk mutlu oluyorum üzerimdeki stres gidiyor.şükürler olsun sana yarabbim

günlüklerimizi daha çok.. hani şu sırdaş arkadaşlarımız gibi.. bir tür günah çıkarma aracı olarak kullanıyoruz sanırım.. içimizdeki negatif duyguları kutsuyoruz..
hani sırdaşlarımızla bir konu üzerinde fazla yoğunlaşmak da negatif duygularımızı arttırır ya.. çünkü olumlu tarafları zaten rahatsız edici olmadığından sadece olumsuz cepheden baktıklarımızdır konuştuklarımız..sonra konuştuklarımıza bakar.. bazen konunun negatiflik boyutunu aştığını düşünürüz..

hani ben ak kaplı defter diye bir başlık açmıştım ama hep çok az yorum yazılmıştı başta kendim tarafından olmak üzere.

belki günlüğünün içine ak kaplı bir sayfa açıp.. olumlu duyguları da diğerleri kadar derine inerek paylaşmakta fayda vardır.. :))

yine de nasıl iyiysen.. öyle iyi ol :))

eft uygulamasını ben de çok sevdim..
özellikle her gün en az bir sorunla ilgili uygulama yapıyorum.. hergün düzenli eft uygulamanın enerji akışı üzerindeki etkisini okumuştum..

...ve.. problemi tanımlamakta önceleri zorlanıyordum.. artık sorunun adını pat diye koyabiliyorum.. bubir soruna bakış açımı değiştiriveriyor.. ya da sorunun giriş güzergahını kestirmeden çözmüş oluyorum..

bir yandan da.. bazen.. başladığımdan beri hangi sorunlar EFT ye başvurmamı gereksindirmiş not alsam iyi olurmuş diye düşünüyorum.. çünkü bu durumda nerdeyse istatistiki bir veriye ulaşmam mümkün.. beni sıklıkla rahatsız eden şeyler ne sorusunun cevabını bulmak çok mümkün..

gerek de kalmıyor zaten not almama :)) hergün problemi tanımlama cümlem değişse de.. ilk kelimesi değişmiyor.. ve ilk kelimesi n de ben olmadığım bir sorun yüzünden.. ben her gün kendimi yeni baştan derinden sevmeyi öğrenmek zorunda kalıyorum :))

sorun....yani çözümü gereken şey....

sorunun adı var :))

ablam sen böyle güzel lafları nerden bulursun:)))))iiki warsın..eft çokkk etkili..2 gündürr meyvelerini alıorum:)

ewet günlüğüm bugünnn içimi dökcem,paylaşcam senle..akşam eft,z point çalışmaları yaptım.ardından hipnoz cdlerimi dinliyordum ama beynimi çok yoruyorum diyerekten sabah uyandığımda dinlemeye karar verdim..sabah saat 6 buçuk gibi kardeşim uyandırdı.dünkü gibi sakin olduğumu farkettim..dünkü halim sakindim..yani ne yapcam diye birşey yoktu..herşey kendiliğinden akıyordu..kendi gücüm bendeydi sanki..tabi tüm gün öyle değidii..eft yaptım baya ondan sonra oldu bence..güle güle stres dinledim wee bir enerjiyle aşağı indim annemle konuştum..dün mesela ilk uyandığımda herkese yabancıymışım gibi,ya da daha konuşmayı öğrenmiş küçük bir kız çozuğu gibi hissediyordum ama bugün öle değildi..arkadaşımın babasıı geldii wee çookk rahhaım...camları falan sildim sonra bizim komşu geldi onla konuşurken de rahattım..msn den bir arkadaşa yardımcı oldum wee bu da beni mutlu etti..sonra arkadaşımla msn konuştuk..ççook güzel,akıcıydıııı..konuşurken zevk aldımm..sonra motorla bizim komşunun evine gittik.kasayla koltuk götürdük..halamın oğluyla beraber arkada kasadaydıkk..kardeşim de motoru sürdü..eğlenceliydi..sonradan enerjim düştü gibi..eft yaptım yarıda kaldı ama yine devem etcem..şimdilik bu kadar..ha bir de arkadaşım yani çocukluk arkadaşım köyde şu an yarın bize gelcek endişem çok çok azzz...allahımmm her şey için şükürler olsun sana

es geçemiyorum yazdıklarını biliyorsun.. hep de içtenliğine gülümsüyorum..bir şey sorabilir miyim?
endişem çok az demişsin.. peki olumsuz duygunun az olmasına sevindim.. bir yoklar mısın içini.. başka ne hissediyorsun.. belki.. olumlu bir duygu bulursun.. ama az.. ama çok.. :))
sevgiler..

ablammm ya seenn hep yaz bana hep yazz yoksa günlüğüm yarım kalıyor:))içimdeki ses sakin ol diyo..yapabilrisin diyo tabii çok kısık sesle.:)keşke o olumsuz duygular gibi bangır bangır bağırsa..o zaman da adı mutluluk olur zaten...günlüğüme bulduğum isim gibi adım adım adım yaklaşıyorum galiba mutluluğa..bir de içimi hüzün kapladı şimdi..dersane falan başlarsam dersler sıkı olur falan siteye fazla giremem günlük de yarım kalırr:((inş girmeye çalışırım o zamanlarda da

ayrıntılı yazmak gelmiyor içmden..sabah çocukluk arkadaşım geldi..rahattımm..ondan sonra eft yaptım ama bugün eftden sonra istediğim werimi alamadım..ama eft tam teşekküllü bilmiorum ondan da kaynaklanıo olabilir

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri