adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

mutlaka biliyorsundur ama hatırlatayım dedim :)) eft uyguladığında.. sorun ilk turda tamamıyla yokolmadığında.. kalan ... derecelik soruna rağmen.. şeklinde yeni tur yapıyoruz.. derece sıfıra düşene.. ya da sabit kalana dek.. düşmüyorsa.. sorunu yeni baştan tanımlıyoruz.. genel bir sorun seçmişsek.. içinde bir ayrıntıyı ele alıyoruz..

Çekim Yasası: EFT – “Emotional Freedom Technique”

bugünü anlatmaya başlayayım şimdi:))gece eft ve zpoint çalışmaları yaptım.yalnız setup cümlem çok uzundu onu gür bir ses tonuyla okudukça geçmşie gittim..hiç mi güzel bir anısı olmaz insanın..hep mutsuz,kırgın,güvensiz..yine de şimdi ayakta iyi durabiliyorum..çünkü zemin,alt yapı çok kötü..ben bunun üzeirne kendimden birşeyler bekliyorum..hep neden böyleyim diyorum ama işte kabullenmek istemiyor insan..hep daha ii şeyler bekliyor kendinden..z pointte de aynı şekilde geçmişi gün gün ,saniye saniye yaşadım.ve her anımı düşündükçe esnemee beni perişan etti.gözlerimden nasıl yaşlar aktı..ondan sonra çok rahatladığımı hissettim zaten..sabah uyanınca hipnoz cd ve eft yaptım..arkadaşım gelcekti bize endişem yoktu..geldiler kardeşiyle birlikte güleryüzlü karşılaıdm..bilgisiyar başına oturunca ne dicem nasıl dawrancam tedirginliği beni aldı derkennn biraz açıldım falan..sonra mutfakta oturduk..göz teması kurabilidğimi görünce daha bir rahat oldum..sonra dışarda köyün içini gezdik..gayet iyiyidim..söylediği konuya odaklanabiliyordum..köyün içinde bir teyze lafa tuttu baya uzun konuştuk:)ben mesala birşeyler anlatacakken ses tonumun kısık çıktığının,kısacası kendinne güvenlilir bir ses tonu değildi..sonra ewe geldik..orada bir iki saat geçirdik.bir ara eyvahh ne dicem,napcam,nasıl tepki wercem gibilerinden panik oldumm sonra sonra rahat oldum...aktif olmadığımı,sosyal ortamlarda rahat olmadığımı bir kez daha anladım..eskiye göre çokkk iyiyim de işte hep ne desem,çok ses kalıorum kız benden sıkılıor mu gibilerinden kendini küçük görme durumları beni daha aşağı çekio,enerjimi düşürüo...ama bu gün güzel geçti..öle düşündüğümmmm kadar korkunç değildi..şükürler olsun allahım

ben eft yi çok daha basit bir teknik olarak biliyor ve kullanıyorum.. ve bildiğim kadarıyla sorun cümleleri de basit ve net tanımlı olmalı.. verdiğin linkleri inceledim.. ancak belki daha ilerki daha uzmanlık aşamasında kullanabiliriz diye düşündüm..

sonuçta bir konuyla ilgili bir enerji tıkanıklığını açtığında enerji akışına yardım etmiş oluyorsun zaten..

örneğin..

bugün köyde teyzeyle konuşurken kendimi güvensiz hissetsem ve sesim çıkmasa da kendimi derinden seviyor ve kabul ediyorum..

vuruş... bugün konuşurken kendimi güvensiz hissettim..

ikinci tur.. kalan mesela beş derece güvensizlik hissime rağmen kendimi....

:))

basit ve daha somut şeyler denemeni öneririm.. ama bir itiraf.. ben senin kadar çabalamıyorum :))

hehehe:))bu çabalarım o kadar büyük ki görsen uykudan sıçrıyorumm önce hipnoz cd sonra eft..ev işleri olmasa erken kalkmam için çabalamam ama ew kızıyız mecbur :)dediğin gibi bunlar ileriki aşamlar.ben yine bildiğim yoldan dewam edim abla

bugünn içimdenn içimi dökmek gelior..yazsam rahatlaycam sankii....dün gece eft çalışmları yaparken CANSUYU ablamın sölediklerinden esinlendim((kulağı çınlasın))..yanii basit ve somut şekilde eft yapmak..şöyle düşündüm..1 gün içerirsinde ne kadar olumsuz bir duurm yaşamışsaam onunla ilgili eft yapim... sabah da başka konulara çalışıyım..örneğin değersizlik,güwensizlk gibi..
gece eft çalışmadan öncee kendimle düşündüğüm bir olumsuz düşünce yazdım sonrasında bilinçaltıma sorular sordum neden böle düşünüyosun fln soru soruorum cvp gelior o şekildee gide gide çocukluğuma kadar gittim..o kadar olumsuz şey yazınca kokrtum we çalışmayı bıraktım we gün içierisnde mutsuz olduğum durumlara çalıştım..sabah da kendine güwen cdsini dinledim...beni gün içerisinde en çok etkileyen olayy burcudan gelen mesaj oldu..burda ddaha 18 gün kalaccağını ve benim onlara gitmemi istedii..o ann dedim hayır olamaz ben oraya gidemem sonra o an onun aileisinin benim hakkımda aa ne kadar asosyal bir kız fln diceklerini düşündüm..o annn birden olumsuz düşünceler bastırdı annem benle konuşurken ona sinirlendimm..sonra sakin ol dedim kendime hiçbirşey dünyanın sonu değil,gidersin gitmezsin çok önemli değil,ayrıca başkalrının ne düşündüğünü sen neden düşünüyorsun dedimm ve rahatladım..bir yanım gitt odaya müzik aç ağlaaa isyan et dese de kendimi durdurabildim.bir de bugün çok dik yürüyordum..allahımm aklımdakii soru işaretlerine yanıt bulmama yardım et yarabbim..her şey için şükrediyorummm

Sukur en guzel terapıdır sarım...

ewet ablacım..bir yerde okumuştum eft yaparken bir yandan içimnden şükrediyorum dersekk etkileri daha iii olurmuş

sağolllllll yaaa..sen dee böle ''benim farketmediğim yönlerimi sölüyorsun'' we mutlu ediyorsun benii..çok sağol:))

bugünn sosyal fobiye son dinledim.kendimce bir karar aldım..aartık karışık bir şekilde değil de sadece sosyal fobiye son cdsini dinlicem..ilk önce eft ardından hipnoz cd çok iii geldi..biz sosyal fobiler düş gücümüzü yani imgeleme yönümüzü kendi aleyhimize kullanırız..yani hep sosyal ortamlrda bulanacağımız zaman olumsuz bir film yaparız ve sürekli onu izleriz beynimizde wee sonrasında da korktuğumuz başımıza gelir zaten.çekim yasası da böle bir şey heralde ne düşünürsen onu çekersin hayatına...cdyi dinlerken can kulağıyla dinledim aklım sadece cdye odaklıydı wee cd de sölediği gibi durumları gözümde canlandırabildim..katetmem gerekn çokkk yoll war bunu biliorum..sabah kendimii ii hissedince bu sefer içimdeki ses başladıı benimle olumsuz konuşmaya..sen önceden de ii hissettiğin zamanlarda tama iyileştim diyordun sonra yine kötü oluyordun falan filan..hepsine dur diyebildim..hepsi bana bir deneyim oldu..artıık gün içierisnde bir olumsuz durum yaşadığım zaman irdeliorum neden böle hissetttim die..bi newi olumsuzun gelmesine sewniorum çünkü onla kendi içimde hesaplaşıorum..sonra da eft yapıorum o durum için.bugün yine dik yürüodum..tabi gün içinde misafir geldi rahat olamadım fln..hepsi geçeçcek korkular gitti mi sewgi gelecek herşey iii olacak..bugün otokontrol çoğunlukla bendeydi..kendime dur diyebiliorum...

günlüğüme abone oldum inşallah artık mesajlarım silinmiyecek yaşasın:)))))

neyse uğraştım olmadı:(((bugünü nasıl anlatsam bilmioyrum kiiii...ilk defa bir bayramı ağız tadıyla geçirebildim..dün deseylerdi ki size bu kadar kiş gelcek ve sen de içinde rahat olacan hayyatta inanmazdım hatta ihtimal de wermezdim..kalbim çok temizmiş kii allhım bu bayramda yüzümü güldürdü...akşam eft+z point+kendine güwenn..sabah da sadece sosyal fobiye son dinledim..eftye zamanım kalmadı..bugün bayramdı wee ben napcaktım kendimi hiç insanların arasına çıkacak gibi hissetmiyordumm..neyse annemin fln bayramını kutladım derken kardeşimin arkadaşları geldi hemen kaçtım sonra mecbur geldim yanlarına..ama kendimi onlardan küçük we aşağı sewiyede hissediordum..bu duruma canım çok sıkıldı wee kimseler gelmeden yukarı odaya çıktım başladım değeriszlik,yetersizlik duyguları üzerine eft yapmaya ..ii geldiii bana..yarıda kestim bizimkilere sofra kurdum..soonra babamın amcasının oğulları geldii wee rahattımm.ardından diğer 3 amca oğlusu geldi ferken başka birileri fln..dışarı çıktım baktım biizm yukarı mahallenin hocası,karısı we çocukları..içeri gelmediler ama şeker almaları için ısrar ettimm..güler yüzle konuştum..kadın da ne kadar şirin wee tatlı bir abla dedi:))hoşuma gitti..enerjimi toplamıştımm..derken annem geldi..annemle mutfakta güzel bir şekilde konuşurodum ..içimdeki ses ben çok değerlyim diordu bölece daha bir enerjim yükseldi.sonra mahmut ağbi,dayım,dedim,annemin akrabası geldi yanlarında rahattım..kimler gelmedi kiii bizeee..saysam bitmez...herkese güleryüzlü ve göz teması kurarak konuştummmmm..bugünnnnn kırk yıl düşünsem böle olacağını düşünmezdim..demek imkasnız die birşey yk

benim dünkü korkum yarın ii olabilecek miyim diyeydi..ama çok şükür iyiyidim..halamın yanına güleryüzle indim..annemhastaydı tüm misafirleri ben karşıladımm..halamın kızı geldi..güzel wakit gerçirdikk...kocasından çok çekiniridim bu sefer iyiydimmm.SOSYAL FOBİLİER BUNU BÜYÜTMEYİN GÖZÜNÜZDE..ben iki gündür sankii hiç sf yoktu bende..tabiiii daha derinlerde temizlenmesi gereken olumsuzluklar olsa daaa imkansız die bir şey yok arkadaşlar..ALLAHIM ŞÜKÜRLER ŞÜKÜRLERRR

benim dünkü korkum yarın ii olabilecek miyim diyeydi..ama çok şükür iyiyidim..halamın yanına güleryüzle indim..annemhastaydı tüm misafirleri ben karşıladımm..halamın kızı geldi..güzel wakit gerçirdikk...kocasından çok çekiniridim bu sefer iyiydimmm.SOSYAL FOBİLİER BUNU BÜYÜTMEYİN GÖZÜNÜZDE..ben iki gündür sankii hiç sf yoktu bende..tabiiii daha derinlerde temizlenmesi gereken olumsuzluklar olsa daaa imkansız die bir şey yok arkadaşlar..ALLAHIM ŞÜKÜRLER ŞÜKÜRLERRR

geçmiş olsun sigrt56 sosyal fobi dün varmış anladığım kadarıyla, şimdi gitmiş.. arada yine gelir kapını çalabilir çünkü bunlar yüzsüzdür, renkten renge kılıktan kılığa girer tekrar gelirler yanına gulensmiley ama sen biliyorsun onun nasıl giysiler giyerek gelebileceğini ve "eğer gelirse" onun içeri girmemesi gerektiğini biliyorsun guitar o yüzden her zaman rahatsın actionsmile

wallaaa ben şoktayım ya da rüyadayım ablacığımmm saolll yaaa allah dualarımı kabul ettii.ama daha yolum uzun:)

geçmiş olsun sigrt56 sosyal fobi dün varmış anladığım kadarıyla, şimdi gitmiş.. arada yine gelir kapını çalabilir çünkü bunlar yüzsüzdür, renkten renge kılıktan kılığa girer tekrar gelirler yanına gulensmiley ama sen biliyorsun onun nasıl giysiler giyerek gelebileceğini ve "eğer gelirse" onun içeri girmemesi gerektiğini biliyorsun guitar o yüzden her zaman rahatsın actionsmile

ben o gel gitleri çok yaşadım tamam iyiyim derdim bi bakıorum yine kötüyüm..ama şimdilik iyiyim daha da iyi olacam inşş..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri