- Reaksiyon puanı
- 1
şimdikii halimden bahsedecek olursam çok iiyim allahıma şükürler olsun...dün uyumdan önce mega özgüwen dinledim..dün akşamaı hatırlıorum çokkk iiiyimserdimm..sanki kendimle bütünleşmiş gibiydim..saki özümle barışmış gibiydim..bugün de yaani bu akşam da enerjik we mutluyum...bugün halamla ewde temizlik yaptık..ikiizin yalnız kalması ewde beni biraz kaassa da çok uzun bir süreli duygu değildi...öğlen bizimkiler gelince oldukça enerjiktim...halamla konuşuorduk bahçed beni üzen bir şey oldu...ben 5 yaşına kadar halamlarda kalıormuşum...orada çok üzüldüm...bir anne nasıl ewladını rahatlıkla bir başkasının yanına gönderir..hiç düşünmez mi endişelenmez mi...ben şahsen KESİNLİKLE yapmazdım böle birşeyi...anne sewgisi o kadar önemli ki..ben bunun eksikliğini hep yaşadım..zaten şimdi onun eksikliğinin ceremesini çekmiyor muyum???orada üzüntümü dile de getirdim..amahalam demek istediğimi anlmadı..ama bne çocuğum ne şartlar altında olursa olsun bir başkasıın yanında büyütmem..neyse yaaaa birşey diemiorsun herşey olmuş bitmiş...bugün de güzel bir günde..jbeden duruşu da iiydi..allahım sana şükürler olsun...iiiki warım ya
)