- Reaksiyon puanı
- 1
bugünnn öle güzel geçmedi..gece uyumadan önce utangaçlığa son dinledim..zaten bu cdyi dinlerken tedirgin oluorum..çünkü yaa sinirli yapıo ya mutsuz yapıo..sabah uynadığımda iidim...gayet masumdum..kendimi dünle kaarşılaştırdım we dedim ki dün benim üzerimde hafif gerginlik wardı zihin pek rahat değildi gibi ama bugün gayet sakinim...yukarda kıyafetlerimi düzeltiordum annem gelip yanıma oturdu..bugün yukarı katı temizleycektik..üzerimde mutusuzluk wardı...bir şey sölüodum acaba çok mu gereksiz bir şey dedim die geçiriodum içimnden..ben neşemi kaybetmiştim gene
midemden doolayı da baya rahatsızdım..saat 6 gibi işleri bitirdik ben 7 buçuğa kadar uyudum uyandığımda o olumsuz halim gitmişti..bahçenin içine giderken dedim ki insan kendisiyle barışşırsa herkesle barışıo..neşem geldi yine tabii iii hissettim kendimi...depresif olunca ister istmemez her olaya olumsuz yaklaşıorsun..insanın en ii dostu kendiyimiş bunu bugün bir kez daha ii anladım...kendinle küsünce herkesle küsmüş oluorsun...şimdi daha cin gibiyim
))inşalllah atlatacam herşeyi..iiiki warım