30 Eylul 2007 İstanbul Buluşması

Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması

ya bi buluşma oldu bi daha kimseden ses soluk çıkmadı.istanbulun nüfusu fazla derler bide.biraz hareket şstanbul ahalisi.az biraz hareket

arkadaşlar ben gelemedim bu buluşmaya ama birdahaki istanbul buluşmasına katılıp sizlerle tanışmayı çok istiyorum ayrıca ben Serdar ortaç'ın site organizasyonlarını yapıyordum daha önceleri belki buluşmalarda bir yararım dokunur ...

Sevgilerle....

yapmış oldugum bazı organizasyonlara buradan bakabilirsiniz...

link: www.youtube.com/songece

gelmeyi çok isterim ama gelemem. haa eğer ankara filan olursa o zaman belkii

baslıgı tam okuyamadım, 30 eylulde ıstnabulda bulusma mı var?bayramdan bıraz sonraya alınırsa ben de gelırım ıstanbula..

başlık 2007 tarihine ait maximumfelix 12389
şu an için gündemde İstanbul toplantısı yok ama olursa başlık açılarak yazılır ve senide bekleriz ark5

Sanemcim tesekkurler, bayramdan sonra toplansak keske,ne dersiniz? dusun

olur tabii güzel olur ttli3 bayramdan sonra konuyu gündeme getirip bir organizasyon yaparız sung66

Arkadaşlar C.tesi - Pazar olmaz mı? blissy

Malum iş sadanim

Sevgiler. kiss3

yeni katıldım ama tanışmak isterim . wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri