30 Eylul 2007 İstanbul Buluşması

30 Eylul İstanbul Buluşması Fotografi

HPIM2684.jpg

HPIM2683.jpg

İstanbul buluşması sağdan sola Asisler,Asislerin Kuzeni,İzumi,Hayatdolu,Ben,Fatsa52,Begüm,Ali Bey

Ben fotografi kücültemedim...Emel gelince kücültüp oyle eklerse sevinirim..

Ynt: İstanbul Buluşması

biraz karanlık çıkmış sanki(romantik bi ortam galiba) ama hepiniz 10 numara çıkmışsınız orda olmayı isterdik kahvesmiley
harika bi enerji yaymışsınız super

Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması

yaa yinemii dev gibi resimler... tuh788 atakan uşagumm haçan resimleri küçültsen biraz diyorum ttli3

pardon atakan ya alttaki yazı gözümden kaçmış 44

bende resimler sağa doğru tam yüklenmediği iin herkesi göremedim. Emel küçültünce görebilirim insallah.

çok keyifli bir gün olmuş. gerçekten harikasınız.

25emel ' Alıntı:
pardon atakan ya alttaki yazı gözümden kaçmış 44
Evet o tür teknik konularda sabna güveniyoruz.Ben küçültemedim ne yazik ki..

748831HPIM2684--1.jpg
bakalım olmuş muu.... yrl78

220505HPIM2683-2.jpg
evett bu da tammdır gibime geliyor terli345

İstanbul buluşması sağdan sola Asisler,Asislerin Kuzeni,İzumi,Hayatdolu,Atakan,Fatsa52,Begüm,Ali Bey

şimdi bende bir resimlere bakıpda yorum yapayım sevincli

vallaha arkadaşlar her şey çok güzel görünüyor eminim o sohbetinde tadına doyum olmazdı.... yalnız ortam secimini sevdim 14 ekimde yine buraya gitsek 44 aa daha güzel yerler mevcut elimizde diyorsanız tabii kabulümdür sevincli

25emel ' Alıntı:
vallaha arkadaşlar her şey çok güzel görünüyor eminim o sohbetinde tadına doyum olmazdı.... yalnız ortam secimini sevdim 14 ekimde yine buraya gitsek 44 aa daha güzel yerler mevcut elimizde diyorsanız tabii kabulümdür sevincli
Gerçektende hem akm nin yanı olması hemde sessiz sakin kocaman bir masası olması ile toplantılara çok uygun.Bir daha ki toplantiyi 14 ekimde yine burada yapabiliriz.

herkes çok güzel çıkmış.ayrıca masaya hayran kaldım valla.oradaki ay yıldızlı tabaktı galiba.oda ayrı bi güzellik katmış.farkındayım dekoratör gibi konuştuğumun 44 khkh56
hee bu arada erdem savaşçısı misali mücadele verip dandirik engellerimi atlatıp o buluşmaya gelicem.

orpheo ' Alıntı:
herkes çok güzel çıkmış.ayrıca masaya hayran kaldım valla.oradaki ay yıldızlı tabaktı galiba.oda ayrı bi güzellik katmış.farkındayım dekoratör gibi konuştuğumun 44 khkh56
hee bu arada erdem savaşçısı misali mücadele verip dandirik engellerimi atlatıp o buluşmaya gelicem.

Hadi bakalim kocaman masamizda var en az 30 kisi sigar y789 Hepinizi bekliyoruz 14 ekimde soyle kalabalik olalim.

tanismissiniz ne guzel ....dostlugunuz daim olsun

bakıyorumda bulusmya sanırım gayet guzel ve sıcak gecmıs bende gelıcektım ama bazı problemler işte..bı sonrakı bulusmya yıne orda olsun..

hepinizle görsel olarakta tanıştığıma memnun oldum..ışığınız muhteşem.

canan ' Alıntı:
bakıyorumda bulusmya sanırım gayet guzel ve sıcak gecmıs bende gelıcektım ama bazı problemler işte..bı sonrakı bulusmya yıne orda olsun..

ahh keşkem keşkemm.keşkemm 44 44 khkh56
gelmeye çalışmayalım.direkt gidelim. idea3

olmuyoki be orpheo nöbeten cıkıp oraya gelsem muhtemelen nöbet sonrası sendrom geciriyor olurum e buda sizin için hiiç hayırlı olmas f678h cenem kapanmaz sandalye tepesinde gezer olurum girlhaha yok beni toplamak içi zor olur sizin için aa34 o açıdan aa34

valla sandalye tepesinde gezmek iyi fikir.hep otue otue nereye kadar.ben uyarım sevincli sevincli guitar

orpheo ' Alıntı:
valla sandalye tepesinde gezmek iyi fikir.hep otue otue nereye kadar.ben uyarım sevincli sevincli guitar

khkh56 khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri