30 Eylul 2007 İstanbul Buluşması

Ynt: İstanbul Buluşması

Geleceğini söyleyen kişiler 10'u geçti..Bakalim fireler olacak mi kimler gelecek... y789

atakan abi peki nerde takılcaz yav? y789 hpm1

orpheo ' Alıntı:
atakan abipeki nerde takılcaz yav?
Akm 'nin hemen yanında bir cafe var daha oncede bir toplanti yapmistik orada oldukça geniş ve ferah bir yer orada otururuz.Hem geç kalan olursa kolayca bize ulaşabilir.

Selam yarın bende büyük bir ihtimalle orada olacağım. Görüşmek üzere sevgiler......

slm arkadaslar ben yarin gelemiyorum.nobetim var.ayarlayamadim. sad456

25emel ' Alıntı:
slm arkadaslar ben yarin gelemiyorum.nobetim var.ayarlayamadim. sad456
Sen gelseydin bizim içinde güzel bir sürpriz olacaktı.. neutrali5
İlerki haftalarda tekrar buluşma yapariz o zaman gelirsin blissy

büyük ihtimal cananda gelemiyecek sanırım.

Hadi İstanbul çıkın artık evlerinizden buluşmayaa y789

şu an saat 14:44 super

anasını sattımın evinin anasını sattımın duvarlarıyla ben niye uraşmak zorunda kaldım pazar günü anlamış değilim.8 yıllık duvarlara bizzat ben çözüm bulacakmışım gibi babam sabah beni kaldırıp oğlum adamlar gelcek başında dur dedi.ve şuan daha yeni oturdum bilgisayarın başına.oysaki bugün hem buluşmaya gelicektim ordanda tünele inip yeni tel takımı alıcaktım hemde evde gitar kayıt işim vardı.işte böyle güzel bi pazar günü geçirmek istedim sadece.ama nerde orçun anca beklesin.off çok sinirlendim kendime küfretmek istiyorum aslında.not defterine yazarak rahatlıyım bari.harbi uyuz oldum ya kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1

Beklenen buluşma bugün saat 14:30 da Taksim AKM önünde gerçekleşti ve sonrasında civarda bulunan bir cafede Atakan beyin önceden rezerve ettiği kocamannn bir masa et5rafında oturarak çok çok güzel paylaşımlar yaşandı. Toplamda 7 kişiydik ve herkes birbirinden güzel görüşlerini açıkladı yaşam hakkında.. Tabiii biz ( ben ve kuzenim iftar saatine başka bir randevumuz olduğu için saat 17:00 gigbi ayrılmak zorunda kaldık.. Hep beraber çektirdiğimiz fotoğraflar sanırım bu gece burada görülebilecek :)
Ve muhtemelen geride kalan 5 kişi halen hep birlikteler... Gerçekten görülmeye değer bş ortamdı... Gelemeyenlerin adına çok üzgünüm... Umarım herkes içindeki korkuları yenmeyi başarabilir bi gün :))

İstanbul buluşması çok keyifliydi...
Ben buluşmadan bir yarim saat önce gidip Akm'nin hemen yanında ki Gezi-İstanbul cafesinden büyük bir masa rezerve ettirdim..
Daha sonrada arkadaşlar gelmeye başladı...İzumi,Hayatdolu,Periprensesi,Ali Bey,İbrahim Bey,Asisler ve Kuzeni ile birlikte toplam 8 kişiydik.

Bol bol sohbet ettik.Hem site ile ilgili konuştuk hemde herkes kendi hikayesini anlattı.Asisler çekim gücünden ve hayatında ki etkilerinden bahsetti...Onu dinlemesi ayri bir keyifti..

İbrahim daha dün ilk mesajini yazmiş siteye bugun ise buluşmaya katıldı.
25889
Ali bey site üyesi pek yazmiyor ancak o da katildi buluşmaya. f678h
Periprensesi eski üyelerimizden.
Hayatdolu önceden üye olmuş ancak buluşma yazisini gorunce gelmiş
İzumi'yi zaten taniyorsunuz kendisi sitede aktif mesajlar yazan bir üyemiz.

İzumi'nin makinesi ile bir kaç fotograf cektik bakalim onlarida iler ki gnlerde yayinlayacağiz...
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Birazda radyoda bahsedeyim buluşmadan... s456

Bu arada Orpheo kesin gelir diye bekliyordum am gelememis biraz once okudum.Artik bir daha ki buluşmaya diyelim...

bugünkü buluşma gerçekten çok keyifliydi...
hepinize teşekkürler arkadaşlar...

bu arada biz Atakan ve Ali beyden ayrıldıktan sonra, periprensesi ve sevgili kardeşim yerine koyduğum ibrahim iftar yemeği için bir öğrenci topluluğuyla buluşmaya gittiler... hayatdolu ve ben biraz daha istiklalde beraber yürüyüp sohbet ettikten sonra ayrıldık...

Asisler' in kendine ve çekim yasasına güveni görülmeye değer ve etkileyiciydi... sung66

hepinizi çok sevdim ve bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum...
fotoğrafları yarın şirkete gidince Atakan'a göndericem ben siteye koyamıyorum...

bu keyifli gün için teşekkürler wave

Sevgili izumi hepimiz aynı duyguları taşıyoruz inan...

O kadar cana yakındıy ki herkes görüşmenin bir an önce tekrarını çekmek için çalışmalara bile başladım ben haberiniz olsun y789

bu gün bende buluşmadaydım.biraz damdan düşer gibi oldu benim için ama çok keyifliydi.karşımdaki insanlar sorun bulmak yerine çözüm bulmaya çalışan insanlar oldukları için çok daha keyifliydi.hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.beni kardeşi yerine koyan izumi ye ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgiyle merhabalar,

Atakan Bey, asisler ve kuzeni, izumi,begüm,ibrahim ve ali bey ile beraber Pazar günüm çok keyifli geçti.

Tecrübelerimizi paylaştık heyecanla. Hayata pozitif bakabilen, sorunlarının farkında olup üstesinden gelmek için mücadele eden insanlar görmek çok güzel.

Başarmak bizim elimizde kendinize güvenin lütfen.

Bir sonraki buluşmayı heyecanla bekliyorum.

Sevgi.

Az önce de yazmıştım foruma gitmedi umarım bu mesajım ulaşır :)

hayatimdegisti ' Alıntı:
Ben buluşmadan bir yarim saat önce gidip Akm'nin hemen yanında ki Gezi-İstanbul cafesinden büyük bir masa rezerve ettirdim..
Daha sonrada arkadaşlar gelmeye başladı...İzumi,Hayatdolu,Periprensesi,Ali Bey,İbrahim Bey,Asisler ve Kuzeni ile birlikte toplam 8 kişiydik.

Bol bol sohbet ettik.Hem site ile ilgili konuştuk hemde herkes kendi hikayesini anlattı.Asisler çekim gücünden ve hayatında ki etkilerinden bahsetti...Onu dinlemesi ayri bir keyifti..

25889

İzumi'nin makinesi ile bir kaç fotograf cektik bakalim onlarida iler ki gnlerde yayinlayacağiz...

Bu arada Orpheo kesin gelir diye bekliyordum am gelememis biraz once okudum.Artik bir daha ki buluşmaya diyelim...

atakan abi bizimkilere telkini lazım.orçunu biraz rahat bırakma telkini.planlarım neydi .noldu.
ne umdum ne buldum.üniversiteden ötürü artık c.tesi ve pazar netteyim.devamlı takipteyim.umarım öbürküsüne gelicem.kesin gelicem.konuşçak konualrımı kağıda bile yazmıştım.uyuz oldum cidden uyuz oldum. kizgin1

atakan abi bir dahaki buluşmayı inşallah 1 yıl sonraya filan... aman diyim 128956

orpheo ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:

25889

atakan abi bizimkilere telkini lazım.orçunu biraz rahat bırakma telkini.planlarım neydi .noldu.
ne umdum ne buldum.üniversiteden ötürü artık c.tesi ve pazar netteyim.devamlı takipteyim.umarım öbürküsüne gelicem.kesin gelicem.konuşçak konualrımı kağıda bile yazmıştım.uyuz oldum cidden uyuz oldum. kizgin1

atakan abi bir dahaki buluşmayı inşallah 1 yıl sonraya filan... aman diyim 128956

boşver sinirlenme bi sonrakine bizde katılırız rt67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri