30 Eylul 2007 İstanbul Buluşması

Ynt: İstanbul Buluşması

sevgili pamirmühür neden olmasın..hele siz güzel güzel bir toplanın..kaynaşın..bizde aranıza katılmaktan mutlu oluruz..

Tarıh bellı oldumu nezamn bulusucaz...Bu arada herkez gelıcek dımı..???Yane ben bıle gelıceksem... guitar

ya boşverin yahu tanısırız vallaha nöbetlerimi ayarlayabilirsem neden olmasın 44 ya bu arada canan allah aşkına lütfen bak şu resmin değiştir. sası beş oldum yahu yok böyle birsey şaşkın ya ben bu genç nesili anlamıyorum. ice1

25emel ' Alıntı:
ya boşverin yahu tanısırız vallaha nöbetlerimi ayarlayabilirsem neden olmasın 44 ya bu arada canan allah aşkına lütfen bak şu resmin değiştir. sası beş oldum yahu yok böyle birsey şaşkın ya ben bu genç nesili anlamıyorum. ice1
Tamam işte degıstırdım begenmessen sole bunu da degıstırıyım gulensmiley.....Ya buarada bu ıst.bulusmasının tarıhı bellı olmadımı hala

canan ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
Tamam işte degıstırdım begenmessen sole bunu da degıstırıyım gulensmiley.....Ya buarada bu ıst.bulusmasının tarıhı bellı olmadımı hala
Henüz belli olmadi.Ben zaten önceden duyuru yaparim..

ben hem s.f yim hemde yeni üye oldum sayılır.bu bu sitedeki 2. yada 3. mesajım zaten.ama son bir haftadır bayağı bi taktım mp3lere.şuan sanırım sosyal fobilikten kurtulmaya başladım.bende varım anasını satayım .tanımıyorum kimseyi ama tanışırız krz56 guitar kahvesmiley

bennm dershanem var ama bende gelirim (: nezamann?? bekliyooruzz...

Ynt: İstanbul Buluşması 30 Elyul Pazar Taksim'de yapilacaktir

İstanbul buluşması için 30 Eylul Pazar günü uygun gözüküyor.Saat 14.00 da Taksim Akm önünde toplanırız.Ben telefonda vereceğim geldiğinizde ararsınız.

orpheo ' Alıntı:
ben hem s.f yim hemde yeni üye oldum sayılır.bu bu sitedeki 2. yada 3. mesajım zaten.ama son bir haftadır bayağı bi taktım mp3lere.şuan sanırım sosyal fobilikten kurtulmaya başladım.bende varım anasını satayım .tanımıyorum kimseyi ama tanışırız krz56 guitar kahvesmiley
Orpheo bende yeni uye oldum sayılır bende daha kımseyı tanımıyorum ama bu bulusmaya gelmeyı cok ıstıyorum.ben bile gidiceksem sende kesın gelmelısın super

gelicem zaten.ne s.f si ya.hayatın akışına bıraktım kendimi.mutluyum ben yaa.kafayı yiyecem mutluluktan.nıhahaha.kendi kendime gülüyorum otobüste,sokakta heryerde 44 .smiliyface smiliyface smiliyface
şikayetçi değilim.ben 6 ekime kadar müsaitim.ondan sonra okul başladığı için biraz zor olailir.30 eylül iyidir. guitar 25889 956k

ya bence ertelemeyle alakalı olan telkini dinleyin ve hemen buluşalım.yoksa karar alınamayacak bir türlü.işim var işim var nereye kadar.yani......

Sizce bu bulusmaya kac kısı gelır...Kimler gelir mesela dusun

ben varım.mutlaka benden büyük olsun küçük olsun(hoş aranızda en küçük ben olcam sanırım ice1) insanlarla konuşmam gereken şeyler olucak.bu telkini daha fazla hayatımda kullanmam lazım.falan filan.neyse bisürü konu var aklımda işte.

30 Eylül Pazar günü saat 14.30 da Taksim Akm önünde İstanbul Buluşması Gerçekleşecektir. irtibat no 05395596422
Kimler geliyor arkadaşlar hadi bakalim... 956k

yaaa ben de gelmek istiom ama nöbet var inşbi gün de ben buluşuruum ağla

izumi ' Alıntı:
ben geliyoruummmmmmm uy897
ama birbirimizi nasıl tanıycaazzzzzz dusun
kırmızı karanfil sevincli

Telefonu onun için verdim zaten...
Gelenler arayip ulaşabilirler coffe2

bende varım.ben kesin geliyorum.ne sf,nebilmem ne.geliyorum.işte bende burdayım!!

bende gelmeyi düşünüyorum....

İstanbul görüşmesine katılımın neden bu kadar düşük olduğunu anlamakta güçlük çektiğimi belirtmeden edemeyeceğim.

Hani dinlediğimiz ego güçlendirici, sosyallik arttırıcı vb.telkinlerin olumlu etkileri. Yoksa hepsi sadece kendi kendimize söylediğimiz yalanlarmıydı.

Yada öğrenme imkanına sahip olamadığımız ( farkına bile olmadığımız ) başka sorunlarımızdamı var....

Orada olacağım....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri