30 Eylul 2007 İstanbul Buluşması

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Şu an için kesin bir tarih belli olmasada İstanbul'da bir toplanti yapmayi düşünüyorum..
Muhtemelen Taksim de olabilir...Boyle bir bulusma olursa kimler katilabilir...Kimler İstanbul'da bu bolumde yazarsaniz ona gore bir tarih ayarlariz...

Ynt: İstanbul Buluşması

gelsemmi acebaaa...gelebilirmiyim aceebaaa,istanbullular ne oldu? sesiniz soluğunuz çıkmıyor izmirlileri istemiyormusunuz? hee

Merhaba ,

ben istanbulluyum mutlaka ist bulusmasinda aranizda olmak isterim

Vee sensiz olmayacağini düşünüyoruzz hayalayaz
Mutlaka gel kiss3

ben istanbuldayim agustos ayında sadece bir hafta olamayacagim istanbulda. eger o tarıhe denk gelmezse katılırım

Koca istanbuldan bu kadar mı ya biz İzmir bile haftada 1 görüşüyoruz arkadaşlar hadi hareketlenin

Sizleri Ankara ya davet etsek.. :)

eneee. ben istanbula da yetişerim atakan... dl67
ama ne zaman? ağustosun son haftası olsunnnn. cat3500

Sanırım bende katılabilirim.Bu gün başka bir forumun buluşmasına katıldım çok zevkliydi.Diksiyon kursumdan bir gün kaybettim ama değerdi.Buluşma Ağustos ayında olacaksa bir günde sizin için gitem diksiyona

Ben de katılırım ve sanırım sonra bazıları bana yaklaşmakla kaçmak arasında kalır. Sonra kaçmayı secenler olur. Ben ordan gitmem gerektiğini anlarım. Hele reikici arkadaslar varsa tamam görmeyin çatışmayı heheh u859

Sevgili sena_ kendinizi neden bu şekilde şartlandırıyorsunuz... neden çatışma olsun ki.. tartışmalar ve fikir alış verişi olabilir, ama çatışma olmayacağından, ve kimsenin kaçmayacağından adım gibi eminim ben, siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın...))) sung66

Bu arada eğer uygun olursam buluşmanın yapılacağı tarihte, bende katılmayı düşünüyorum... ttli3

sena_ ' Alıntı:
Ben de katılırım ve sanırım sonra bazıları bana yaklaşmakla kaçmak arasında kalır. Sonra kaçmayı secenler olur. Ben ordan gitmem gerektiğini anlarım. Hele reikici arkadaslar varsa tamam görmeyin çatışmayı heheh u859
Senacım,Reiki'yle ilgili olduğunu zannettiğin deneyimlerini lütfen Reiki'nin kendisine mal etmeye çalışma..Burada da Reiki'nin anti-propagandasını yapma rica ederim.Yaşadığın şeylerle Reiki'nin hiç ilgisi yok,Reiki herhangi bir varlıkla çalışmaz,zeki bir enerjidir..
Reiki hakkında doğru kaynaklardan bilgi edinmeni tavsiye ediyor ve burada Reiki hakkında bilgisi olmayan insanları yanlış yönlendirmeye çalışmanı hiç ama hiç doğru bulmuyorum.

arkadaşlar peki sonuç olarak istanbulda toplanıyormuyuz toplanmıyormuyuz ? Ben varım!!

bende döndüm .
bende varim

O zaman eylul ayi içinde boyle bir toplantı yapabiliriz.Ben tarihi bildiririm iler ki günlerde..

aa34 beklemedeyiz!!

utananadam şahsen,ben,kendi adıma,bizzat,kendim eylül ayı olunca biraz caydım gibi.Önümüzdeki bir buçuk ay beni çekmek zorunda olanlara bol bol sabır... şaşkın

bu bulusmaya bende katılmak ısterım tarıhı beklıyorum bende ama cekındıgım noktalar var...Ben yenı uye oldum ve hıckımseyı tanımıyorum...

Canan bende hiçkimseyi tanımıyorum ama ben cekinmek yerine heyecanla mutlulukla beklemeyi seçiyorum.Çünkü güzel olacağını hissediyorum. Gel İstanbullular olarak mekandan taşalım.İzmirlileri imrenerek hayranlıkla takip ediyorum.Hayal Ablama ve Burcuya burdan selam gönderiyor kocaman öpüyorum.Umarım İzmir İstanbul Buluşmasıda yapabiliriz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri