3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

cent ' Alıntı:
pisimbat ' Alıntı:
3 ay sonra:
zarife ablası denizle birlikte gelinlik bakmaya gidiyordu ablası çınarla evleniyordu 1 hafta sonra
içi acıyordu zarifenin ama ablasının mutluluğunu gölgelememk için çine attı çınar sevdasını
(oldumu) khkh56

harikasın siteye yakıştı şimdi alk78 kiss3
hele şükür yav zarifeyi çektik aradan sevincli

düğün günü geldi çattı bembeyaz gelinlik içinde deniz prenseslere benziyordu... tender45

düğün günü gelip çattııı herkes gelmişti çınar jilet gibi deniz papatya gibiydiler zarife aşkını içine gömmüştü ablası için AMA .........................
mert de gelmişti düğüne denize kara sevdalı mert
blook blook(heheheehheh khkh56 kötüyüm ben kötüyüm )

pisimbat ' Alıntı:
düğün günü gelip çattııı herkes gelmişti çınar jilet gibi deniz papatya gibiydiler zarife aşkını içine gömmüştü ablası için AMA .........................
mert de gelmişti düğüne denize kara sevdalı mert
blook blook(heheheehheh khkh56 kötüyüm ben kötüyüm )
abla yaaaa tuh788 bak zorla dürtüyon cınarla denizi direkt düğün odasına sokacam haaaa sevincli

blook sus çemkirme ablaya 789569
mert ansızın uzaktan yanına gelen bir kız gördü ne kadarda güzeldi (zarife bu bilin die sölüom )

aman tanrım bu o o inanamıyorum dedi eline kadehini aldı veeeeeeeeeeee

zarife senmisin diye sordu zarife karşısında duran yakışıklıya baka kaldı eeee eee eeee evet dedi siz kimsiniz çıkartamadım die ekledi

aslında tanımıştı merti ama tanımamazlıktan gelmişti heyecandan ne yapacağını şaşırdı eli ayağı dolandı ve şarabı mertin canımm elbisesine dökü verdi:)

3 saat sonra :
nikah kıyılmış ÇINAR &DENİZ evlenmişti balayına küçük bir sahil kasabasına doğru yola çıkmışlardı
zarife mert ile sohbetteydi

1 yıl sonra zarife&mert evlendi
deniz&çınar boşanmıştı khkh56 khkh56(şiddetli geçimsizlik asıl neden çınar politikaya atılmış denizi ihmal etmiş başka bir kadınla yaşamaya başlamıştı deniz boşandı böylece
SON SON SON SON SON SON FİN FİN FİN FİN FİN THE ENDE THE END THE END
blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook

yeni hikaye korku gerilim olacak bşlatırım birazdan sabredin

arkadaşlar hikayeniz çok güzeldi gülmekten yarıldım...tebrikler y789 y789 y789

blook anacım sizede yaranılmıyor yahu cent kardeşim evlendi boşanmasıda normal yaw
şimdi korkudan dudağınızı uçuklatıcaz yeni hikaye khkh56 hele şu saftirik kafamı toplayayımda öle

pisimbat ' Alıntı:
blook anacım sizede yaranılmıyor yahu cent kardeşim evlendi boşanmasıda normal yaw
şimdi korkudan dudağınızı uçuklatıcaz yeni hikaye khkh56 hele şu saftirik kafamı toplayayımda öle

hadi bekliyorum sabırsızlıkla eğleniyoruz ne güzel arada :)

blook olmaz bitti boşandılar yarı mutlu son blook

pisimbat ' Alıntı:
blook olmaz bitti boşandılar yarı mutlu son blook

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

yeni hikaye istanbul dönüşümde başlayacak ama aklında bişiler olan varsa başlatsın şart deil beni başlatmam siz başlayın ben de yazarım sevincli

hikayeye ben başlıyorum : uzun yıllar önce forumun tekinde pisimat adında bir kedi yaşarmış blissy

başlık HAYALET BİSİMBATIN DÖNÜŞÜ khkh56

salak.jpg

korku forum hikayesine başlayalım arkadaşlar

kedi4.jpg

başlık atılmıştır görsellikle desteklenmiştir

ve ilk kelimeler kamil arkadaş tarafından yazılmıştır

kamil5 ' Alıntı:
hikayeye ben başlıyorum : uzun yıllar önce forumun tekinde pisimat adında bir kedi yaşarmış blissy

pisimbat üstüne alma bir kedi ile ilgili korku tüneli hazırladı arkadaş kedilerin gizemini bilmektesindir bende başlıgı attım umarım gülersin hoşlanmazsan degiştir

sevgiyle kal sapkal89

eh hadi bakalım başlayında göreyim sanmayınki bir kled üzerrine hkaye yazmak kolaydır blook 44
kolay gele bende yazrım bakayım hele neler yazacaksınız

Yaa arkadaşlar sabah sabah öldürdünüz beni valla khkh56 Türk filmi kıvamında bir eser ortaya çıkarmışsınız.smiliyface.. Yalnız sonlara doğru oyunun kuralı değişmişmi ne? sanki üç kelimeyi aşmış cümleler.ama iyi olmuş 3 kelime 3 kelime okumak zor oluyodu khkh56. Sabah sabah günüme neşe kattınız teşekkür ederim vallaa.Bitanesinizzz. kiss3

empati72 ' Alıntı:
Yaa arkadaşlar sabah sabah öldürdünüz beni valla khkh56 Türk filmi kıvamında bir eser ortaya çıkarmışsınız.smiliyface.. Yalnız sonlara doğru oyunun kuralı değişmişmi ne? sanki üç kelimeyi aşmış cümleler.ama iyi olmuş 3 kelime 3 kelime okumak zor oluyodu khkh56. Sabah sabah günüme neşe kattınız teşekkür ederim vallaa.Bitanesinizzz. kiss3

sağolsun pisiciğimin buluşları bunlar...baya hareket kattı forumumuza bu sayede... tender45

formun sadık dostu pisicigin kılıgına girmiş korkunç kedicik pisimbatım diye gezinir sitede mesaj yazarmış form üyeleri zavallılarda minik pisiyi bilmediklerinden inanırlarmış sahte bisimbatın yazdıkları sitede duyulmuş duyuldukça yayılmış yayıldıkça insanlar acaba dogrumu demeye başlamış korku yüreklere yerleşmeye ve şüpheler yürekte yer bulmaya başlamış ilk yazısında soguk bir gecede rüzgarın sesinin kulakları tırmalamasıyla .....

sahte bisimbatın foyası ortaya çıkarsa nasıl olacagı belli bakın

kedi.jpg

pisimbat kıyamadım ya seni o halde resimlemeye vaz geçtim sahte bisimmat ortaya attım

sevgiyle kalın 8977

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri