3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

cent ' Alıntı:
formun sadık dostu pisicigin kılıgına girmiş korkunç kedicik pisimbatım diye gezinir sitede mesaj yazarmış form üyeleri zavallılarda minik pisiyi bilmediklerinden inanırlarmış sahte bisimbatın yazdıkları sitede duyulmuş duyuldukça yayılmış yayıldıkça insanlar acaba dogrumu demeye başlamış korku yüreklere yerleşmeye ve şüpheler yürekte yer bulmaya başlamış  ilk yazısında soguk bir gecede rüzgarın sesinin kulakları tırmalamasıyla .....

nee nee nasıl...yeni hikayemi başladı yoksa sevincli

eee hani pisim nerde...pisisiz olmaz olamaz...durun... dlckrn

pisiiiiiiiii...nerdesin yahu... aa34 (cent çaktırma sen yaz...ben pisi gelsin diye öle diyoom..)

ilk yazısında soguk bir gecede rüzgarın sesinin kulakları tırmalamasıyla .....

suzzy canım burdan devam yazın kafanıza göre ya

pisin uyuyodur uyandırma hişşş ses etme ya bırk uyusun şimdi uyanınca süt diye mırıldanır vallahi khkh56

sevgiyle kalın kiss3

aslan ruhlu pisimbat bir bodrumda tutsaktı onun yerine geçen cat56 ise tüylerini kabartmış yağan yağmura aldırmadan siteye gidiyordu blook(gayet iyisiniz vallaa siz devam edin ben okuyorum )

pisimbat ' Alıntı:
aslan ruhlu pisimbat bir bodrumda tutsaktı onun yerine geçen cat56 ise tüylerini kabartmış yağan yağmura aldırmadan siteye gidiyordu blook(gayet iyisiniz vallaa siz devam edin ben okuyorum )

yok öyle yağma...ben okuyorumla olmaz... girlhaha

sendende performans bekliyoruz haşin kedim seni seni gidi... sevincli

sahte cat56 bir kapıya doğru yaklaştı ve çaldı blook

Kapıda duran sahte kedi içerdeki sesleri duymak için kullaklarını dikmiş bekliyordu. Büyük ahşap kapının gıcırtılı sesiyle gözlerini faltaşı gibi açmışken

images

y789 kapıyı 300 küsür yaşındaki

baylalotsirboolf2ik7qx8.jpg

açtı cat56 nin tüyleri diken diken oldu buz kesti kadını görünce (ki o kadın aslında bu sitede shamanic isimli zat idi ama şu an kimse bunu bilmiyor ) blook

eli ile gel dedi cat56 ye patileri tir tir titredi cat56 nin blook

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

shamanıda katın işin içine dur bakim daha kimler katılacak devam

kalbinin davul sesi sanki duyulacakmış gibiydi rüzgarın ugultusu olmasa

kedi yavaş ve ürkek ilerlemekteydi shamanicini arkasından titrek patilerine dikkatle basma çabasıyla

aklında tek birşey vardı zorda kalırsam .....ah bir silahım olsaydı

kedi0bn2.gif

cent ' Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

shamanıda katın işin içine dur bakim daha kimler katılacak devam

kalbinin davul sesi sanki duyulacakmış gibiydi rüzgarın ugultusu olmasa

kedi yavaş ve ürkek ilerlemekteydi shamanicini arkasından titrek patilerine dikkatle basma çabasıyla

aklında tek birşey vardı zorda kalırsam .....ah bir silahım olsaydı

kedi0bn2.gif
aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

ve yastığının altındaki tırnak çakısını çıkardı.... blissy

korku26.jpg

shamanın arkasından derin dehlizlere doğru ilerken dokuz canı olduğu için tekrar şükretti.. cat56

bu dokuz can shaman dan kurtulmak için yetecek miydi.. kendisini adadığı bu amaç uğrunda kendi hemcinsi olan
bir cat56 yi karanlıklara hapsetmiş..
Grusel106.gif
dünyayı yöneten karanlık güçlere hizmet için şimdi iyiliğin özüne giden yolda
saklı kapının arkasındaki sırrı çözmeye gelmişti..

shamana yaklaşamanın tek yoluydu cat56 nin kılığına girmek..
elindeki tırnak çakısının soğuk ve keskin yüzeyini tekarar hissetti.. bu ona dokuz canının yanında biraz daha güç veriyordu..

shamanın arkasında ilerlerken tüyleri ürperdi..
kötülük içinde olmasına rağmen yinede içinden bir ses onun sır dolu odanın çok uzağında yanlış bir yolda olduğunu hissediyordu...

geist_02.gif
nereye gidiyordu..

1POPO.gif
dalgın düşünceler içerisideyken soğuk dehlizlerin içerisindeki bir kenarı kırık camın önünden geçerken
Thunder.gif

şimşekler çaktı.. aydınlanan koridorda shamanın kendisene baktığını gördü..
a_fan000.jpg

içinden kuvvetli bir ses haykırdı.. ya benim gerçek kedi olmadığımı anlarsa..
ya aklımdan geçenleri okuyabiliyorsa.. bu bakış onun hiç hoşuna gitmemişti..

yinede kediliğini takınarak sıcak bir miaw demeye çalıştı tüm sinsiliği ile..
gatohc6.gif

(eh arada yazınca kelimenin kusuruna bakmazsınız arık.. 44 )

gece tırnak kesince bölee olur işte dedim kesme diye, babannem rahmetli hep kızardı gece tırnak kesilmez diyeee, çarpılırmış insan yaaaaaaaaaaa, uyanın bu kabustan dışarda çiçekler böcekler kuşlar aydınlık ve huzur varrr, öle dehliz mehliz diken diken tüyler tehlike korku uzak olsun bizden yahuuuu

Büyücüler kralçesinin içndeki kötülüğü tüylerinde hissetti ama yinede arakadaşı için korkusuzca en sevimli haliyle MİYAWWWW miyawwwwww dedi hızla önden giden şaman duru bir an blook

bugün kimseyle karşılaşmaya tahammülü yoktu, bu onun en çok sevdiği arkadaşı olsa bile.

dışarda rüzgarın ve daha ne olduğu belli olmayan bir sürü varlıktan çıkan ürkütücü sesleri farketti bir an... durakladığı yerden bir iki adım geri geri geldi... soğuk ve metal birşeye çarpınca durdu... aklından daha yeni doğdu zamanlardaki kardeşleri ve annesi bir film şeridi gibi geçti...

o an hayatında neler yasamıştı aklına geldi sadece düşündü ve bu sessizlik artık onu ürkütüyordu

gözlerinden bir damla yaş döküldü patisiyle sildi acaba bula bilirmiyim onarı dedi annem kardeşlerim ve ayyaş sütçü babam

Anneeeeeeee ben geldiiiiiimmmm smil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri