tatlıcadı ' Alıntı:olduğu yere yığıldı deniz çınar sa şokta ....
allahın cezası arabanın tamamlayamadıgı seyi ben mi tamamlasam acaba.... bu kız yüzünden yıllardır kavusamıyorum sevdiğime... yu89 ( f678h )maviankh ' Alıntı:tatlıcadı ' Alıntı:olduğu yere yığıldı deniz çınar sa şokta ....
Çınar Deniz ve Zarife ile birlikte ambulanstaydı kendine geldiğinde...
khkh56 khkh56 khkh56 böle melek gibi bir kızın ( deniz) nasıl böle belamsı bir bacısı olabilirdi ki.... khkh56tatlıcadı ' Alıntı:bir an gırtlağına sarıldığını hayal etti zarifenin belamıydı neydi bu kız yahu smil56
yav şimdi zarifeye yardım etmek zorunda mı? terli345 tatlıcadı arkadaşım su son bölümü yeniden elden geçirsek aa34 bak bu fırsat geçmez ele daha sonra hazır zarifeyi kurtacak meleklerin hepicigi yokken ortalıkda (pisi hayal suzzy sezen pahirmühür... arkadaslar )tatlıcadı ' Alıntı:kaderine lanet etti ama aşk işte kaptırmıştı kalbini deniz için bu melanete katlanacaktı sigrt56
pisimbat ' Alıntı:zarife ölüme direniyordu kalp masajı ile hayata dönmiştü blook
çınar denizin elini tutuyordu ansızın deniz kendini kaybetti nefesi kesildi
pisimbat ' Alıntı:3 ay sonra:
zarife ablası denizle birlikte gelinlik bakmaya gidiyordu ablası çınarla evleniyordu 1 hafta sonra
içi acıyordu zarifenin ama ablasının mutluluğunu gölgelememk için çine attı çınar sevdasını
(oldumu) khkh56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.