3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

ne çok kayboluş yaşandı dedi deniz

önemli olan kayıpların bulunması dedi çınar

anaaaa hala çınar ve deniz desiniz.......ne zamandır bakmıyodum bu sayfaya ,,bi son sayfaya bakiim neler oluyor dedim aaaa bide baktım çınar ve deniz ismi halaaa sürüyoooo ,,bu ne istikrar yaaaa,,,deniz çınar ı öldürmedi demekkkkk hikaye bitmedi anlaşılan---hemen dönüp okuyorum , khkh56en son bıraktığım yerden okuycam şimdi---

khkh56 khkh56

evet önemli olan kayıpların bulunması...o halde hadi aplamı bulmaya gidelim dedi deniz..... sung66

sevincli evet ihmal etmişiz biz devam edelim masalımıza kaldığımız yerden
arabaya atlayıp eve doğru yola çıktılar çınarla deniz cat56 yanlarında zarifeye gidiyorlardı ama !!!! blook

zarifeye gidiyorlardı ama zarife onların gelecegini önceden haber almıs ve ordan uzaklasmıstı..

Zarife uzaklaşa dursun Çınar Denizin gözlerine baktı ve...

baktı baktı baktı...ve agzından su cümleler döküldü...............

Ayaklarım zemine değince, düşünceler zihnimi meşgul edecek yine...
Kanatlarım varken ayaklar niye?

deniz buglu gözlerle baktı

çınarı öptü ansızın deniz wave

hava-hoş ' Alıntı:
anaaaa hala çınar ve deniz desiniz.......ne zamandır bakmıyodum bu sayfaya ,,bi son sayfaya bakiim neler oluyor dedim aaaa bide baktım çınar ve deniz ismi halaaa sürüyoooo ,,bu ne istikrar yaaaa,,,deniz çınar ı öldürmedi demekkkkk hikaye bitmedi anlaşılan---hemen dönüp okuyorum , khkh56en son bıraktığım yerden okuycam şimdi---
khkh56 khkh56 khkh56 yav hem ihmal etmiş sayfayı hemde dalga geçiyo suna bak ya khkh56

Resureksiyon ' Alıntı:
Ayaklarım zemine değince, düşünceler zihnimi meşgul edecek yine...
Kanatlarım varken ayaklar niye?
şaşkın bu ne demek istemiş simdi smil56 ya kardesim benim gibi romantizim fukarası insanların bunu okuyacagını hesaba katın ... aa34 lütfennnnn aa34 aa34 ( ama güzel olmuş tebrik super )

pisimbat ' Alıntı:

dedim yahuuuu haydi devam çınar deniz aşkına yahuuu 44

pisimbat ' Alıntı:
pisimbat ' Alıntı:

dedim yahuuuu haydi devam çınar deniz aşkına yahuuu 44
hadi evlenelim dedi deniz... f678h evlenelimde bizimle beraber emek veren herkes ersin muradına... 96

zarife ablaaaaaaaaaaaaaaaaa yetiş dedi ve tel kesildi(aksiyon katalım yok öle evlenmek cup diye ) blook

çabuk dedi çınara denz çıkıyoruz zarifenin başı dertte

ya denizim boşveerr!!... yav ne olacak zarifeye...manyak dolu her bi yan ama zarifeye bulaşacak kadar manyak yk dünyada bence.... aa34 nerde kalmıştık f678h aa34 aa34

789569 olmaz kardeşim o benim yürü çıkıyoruz 44 dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri