3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

hahhh bir dilencimiz eksikti oda geldi aa34

dilencii saol aplaaa dedi aa34 aa34 aa34

25emel ' Alıntı:
hahhh bir dilencimiz eksikti oda geldi aa34

dilencii saol aplaaa dedi aa34 aa34 aa34

var ya ne diyim ben size khkh56 khkh56 khkh56

çok yaşa emi emel :) ahhahahahaha

khkh56

adımlarını ,,seviyor,,sevmiyoor,,seviyor,,sevmiyor...... diyerek atıyordu...amacı buluştuğu son noktadaki adımının ne olduğunu öğrenmekti...(bu durum konunun gidişatını değiştirmez...sadece içsel bi olay,,,siz görmüyosunuz ama bu kız fena halde metafizik e adamış kendini...azcıkta paranoyak smil56..... y789

idea3

yanından geliyordu deniz. (e kızlar zarife denizi sevgilisiyle tanıştırıyodu ya orda kalmıştık tam kapıdalardı alal al adenizi bıraktılar zarifeyle uğraşıyor.) khkh56 khkh56

Silvara ' Alıntı:
yanından geliyordu deniz. (e kızlar zarife denizi sevgilisiyle tanıştırıyodu ya orda kalmıştık tam kapıdalardı alal al adenizi bıraktılar zarifeyle uğraşıyor.) khkh56 khkh56
khkh56 tüh ya demi olan çocuga oldu. bişiy deil oldugu yerde kök saldı.zarifenin umrundamı dilenciye para veriri yok adımm sayarr sevmedim ay ben bu zarifeyi bırakın ay o deliyi kendi haline biz denizle çınarı buluşturalımm terli345 terli345

Valla ya çınar adına yakışır sekilde ağaç olmuş artık kafenin orda kocaman bir çınar ağacı olmuş zarifeyi beklerken hatta kökleri salmış bide üstüne aşkını beklerken kök saldı diye caput neyin bağlıyomuş genç kızlar
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

Silvara ' Alıntı:
Valla ya çınar adına yakışır sekilde ağaç olmuş artık kafenin orda kocaman bir çınar ağacı olmuş zarifeyi beklerken hatta kökleri salmış bide üstüne aşkını beklerken kök saldı diye caput neyin bağlıyomuş genç kızlar
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56
aa34 aa34 aa34 aa34 müstahak aa34

Allahım ya terettiniz bizim çınar ile afitapı ve denizi amanin bir de afitap halayı.
Hadi devam
en son afitap yoldaydı yeğenini zillilerden kurtarmaya geliyodu.
Bu arada deniz hastahanedeydi ve zil lazımdı (nedense)
Çınarda doktora zarifeden bahsetmişti.
doktorda zilleri ondan al demişti
Bizde geçmişe gitmiştik zarife çınara aşıktı ve ablası denize söylemişti ama deniz bilmiyordu çınarı sevdiğini tam tanışmaya gidiyorlardı.
işte orda kalmıştık hadi devam :P

çınar gözlerine inanamadı (karşıdan deniz ve zarife geliyor )

Hayatı boyunca açılamadığı aşkı denizin yanında kendisine aşık olduğunu söyleyen zarifeyle ne işi vardı?

(Oh bea sonunda :))

Deniz kalp krizinden ölür
Çınar dayanamaz ve intihar eder
Zarife kendini Bayırlara kırlara verir yitirir aklı selametini

En son kadıköy sahilinde şarap şişesiyle konuşurken görülmüştür.

HAZİN SONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

pamir film

pamir böyle hayal etti ben müdahale ettim bu film mutlu sonla bitsin istedim ben kimiyim
pisi pisimbat blook

pamir olmaz öle şey bitemez deiştir yazdıklarını çabukkkkk şaşkın dusun

tamam tamam
ama ben değiştiremiom ben sadece kıdemli üyeyim başka bi meziyetim yok
senin yetkin varsa sil
yoksa el mecbur Shamanımı yada Atakan kardeşimizi beklicez

yok silmedim ekleme yaptım pamircim :) 44

sen devam et hikayeye kardeşim

Sağol bacım

Pamir kabus görmüştü.

çınar elini uzatttıı
ablam dedi deniz buda çınar dedi ablasına

istanbula kar yağıyordu khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

o sırada yandaki okulun zilleri çaldı zır zır zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr(olan olmuştu zarifenin zil sesine karşı krkusu vardı kaçmaya başladı denizle çınar başbaşa kaldı ) devamm..

deniz in ilk şoku böyle başlamıştı...zil sesi eşliğinde ablasıyla ayrılan yollar.....--tabii ki zarifenin okula gidip o zili elde etme fikrinden habersizdi---- khkh56

Deniz şaşırmıştı, sevdiği adam şimdi kardeşinin sevdiği adamdı. (Bu bir kabus olmalıydı)

khkh56 khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri