29 bogumlu tırtılın günlügü

Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü

merhabalar
shamanic'in tezahür etmenin sırrı makalesini bulamadım nerde olduğunu söylerseniz sevinirim
sevgiler 956k

bilinçaltı-üstü-kenarı-köşesi-heryeri manifestosu
1.tuzaklardan uzak durulacak
a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak
2.iç sıkıntısının nedeni sorgulanacak
a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek
b.hemen git burdan deyip nanik yapılacak
3.kızdıgımız insanlar neyi anlatmaya çalısıyor bakılacak
4.empati kurulacak
a.ben onun yerinde olsam ne yapardım düşünülecek
b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek
5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek
6.kabul etmek sürekli güncelenecek

Alıntı sahibi: aysegülll üzerinde Mayıs 21, 2008, 02:26:34 ÖS
manifestoya devam...
7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak
a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak
8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak
a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek
b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor
9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak
a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek
b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak

süpermiş gerçekten aslında birçounu uyguluyoruz farkında olmadan zaten...
ama pratik haline getirmek eylenceli olur birazda...
art56art56 96
tebrikler.......

iki gecedir uyuyamıyorum normalde ben kafamı yastıga koyar ve koydugum gibi sabah uyanırdım,ne oldugunu anlayamadım ama uyuyamıyorum telkinlerlemi alakalı bilmiyorum ama benim 3.haftam ve hep düzenli dinledim yani etkilenmek için geç degil mi? bi fikri olan var mı arkadaslar ya da benzer durum yasayan b456

canım yeni gördüm kusura bakma.. utananadam

bilinçaltı bölümünde..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/tezahur_ettirmenin_kaybolan_sirri_1_bolum-t5996.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/tezahur_ettirmenin_kaybolan_sirri_2_bolum-t7902.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin_bilinmeyenleri-b148.0/

sevgiler..
14845194yz1.gif

içimdekiben ' Alıntı:
merhabalar
shamanic'in tezahür etmenin sırrı makalesini bulamadım nerde olduğunu söylerseniz sevinirim
sevgiler 956k

aysegül cüm kimbilir hangi blokajın senden gitmek istenediği için seni uykusuz bırakmaya çalışıyordur.. wave

günler geçtikçe telkinler çok daha derinlere nüfus ederek etkilerini kalıcı hale getirmeye çalışmakta.. b456

bunun için aylar sonra bile olumsuz zannettiğimiz etkileri görmek normal.. ttli3

bir iki gün içerisinde geçecektir diye tahmin ediyorum.. ark5

akşamları listene zinde uyanma telkini ekle istersen.. uykulusmile

32034683oh7.gif
sevgiler.. hismiley

shamaniccim senin adın hızır olsun hemen yetiştin imdadıma,itiraf etmem gerekirse biraz korktum ve süphe duyar gibi oldum bende işe yaramıyo diye ama şimdi yazdıkların kafamda bir lamba yaktı ben 5 gün önce olumlamalarımda bilinçaltı negatif kayıtlarımın bana görünmeden kaybolmasını istemiştim çünkü onlara bakmaktan biraz sıkıldım dogrusu ama uykusuzlugumda bana görünen bişey yoktu.

12389 yeni bir paylaşım,dün hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu yaptım,çok güzel bir deneyimdi ve sizlerle paylaşmak istedim,yapanlar biliyordur,yüksek benliginizi selamlayın ve onu yanınıza davet edin diye bir bölüm var ve ben yüksek benligimi çagırdım,yanıma geldiginde bana dil çıkartıyordu kizgin1 kendime kızdım ben galiba yüksek benimi degil içimdeki palyaçoyu çagırdım y789 bu meditasyonun pek tatmin edici olmayan tarafıydı lakin meditasyon sonunda ayakların altına odaklanma,topraklanma kısmı gerçekten ilginçti ki meditasyondan sonrada topraklanmanın devam edecegi söyleniyordu ve benim hala (dün geceden beri)ayaklarımın altında bir karıncalanma var,bunu yakalamak çok hoşuma gitti girlhaha sankivücudumdaki bütün negatif enerji ayaklarımın altından akıp gidiyor kısaca deneyin demek için yazdım bunca şeyi kiss3

bugün kızgınım biraz,dün biraz sıkıntılı,ondan önceki gün üzgün garip olan çok çabuk geçip gitmeleri,yatıya kalmayan misafirler gibi,biraz takılıp gidiyorlar galiba iç dünyam onlara cazip gelmiyor,tutunamıyorlar,o kadar farkındayım ki kızıp göndemeye çalışınca yüzsüzlük yapıp daha çok kalıyorlar,bütün dertleri onlarla konuşmam,ilgilenmem hiçççç kusura bakmasınlar onlarla yeterince zaman geçirdim,hepsine burdan sesleniyorum dl67 boşa zahmet edip gelmeyin

ne güzel söyledin ayşegül super

olumsuzluklarla yaşamayı seviyormuşuz biz.. her ne kadar şikayet etsekte olumsuzlukları yatıya bırakmaya pek bi meraklıymışık.. mesajını okuyunca onu anımsadım..farkındalığımız arttıkça daha da güzel olacak herşey..
bırak zahmet edip gelsinler nasılsa uğrayamadan gidecekler y789

sevgiler hismiley

hayal ablanın nlp cd lerini alamıyom çünkü mp 4 üm yok agl34 ama olsun telkinlerim,eft'em,olumlamalarım,meditasyonum var.şimdide nefes egzersizlerine başlıycam eee daha ne olsun.savunun kendinizi negatif düsünceler ben geliyrum,hepinizi kökönü kazıycam,tırsın benden smil56 aaa bide unutmadan dün gece bir karıncaya sevgi ve şevkat besledim,öylece yerde geziniyordu,yaklaşıp izledim,içimden sevgi,şevkat taştı,tutup sevilecek,okşanacak bi hayvan olsa kesin sarılırdım y789

bugün bilimsel sürem yani 21 gün doldu,aferin bana alk78 inançla,sabırla hergün düzenli dinledim,her gece başucumda çaldı durdu telkinler,asla 10 saatin altına düsmedim,ilk başlarda süreci takip ettim,degişiklik var mı diye bakındım durdum,baktıkça stres oldum,sonra vazgeçtim bakmaktan,akısına bıraktım iyikide öyle yaptım,herkes kendi yasadıgını bilir,çünkü hepimiz ayrı birer dünyayız.etkilerinden cok basit bir örnek vereyim,ben her sabah sıkıntıyla uyanırdım,uyanır uyanmaz pusuda bekleyen can sıkıcı düsünceler sarardı etrafımı,takıntı gibi,sanki bütün gece uyanmamı beklemişler gibi hemen saldırırlardı.şimdi gelmiyorlar işte mucize budur derty

bu benim yolum,düşsemde kalksamda benim yolum herkesten herşeyden önce ben varım,yaşıyorum,içimde birşey var tanrı galiba önceden korkardım ondan şimdi onu düsünce gülmek geliyor içimden,kafamı kaldırıp gülümsüyorum ona,hadi hadi sende beni seviyorsun diyorum.geniş yemyeşil düzlükler açıldı içimde,başka bir dünyanın kapıları şimdi bana sonuna kadar açık mlk34

dün gece bir rüya gördüm hayatımın en ilginç rüyalarından biri ama sanırım verdigi mesaj daha ilginç.ben bara gidip,arkadaslarla içip,sohbet etmeyi pek severim girlhaha rüyamda yine bir bardaydım 15 yaşlarında zenci bir garson vardı,bir de yabancı oldugunu tahmin ettigim büyük ihtimal amerikalıydı 30 yaşlarında bir adam,bu adam zenci garsona çok kötü davranıyor ve hakaret ediyordu,ben çok sinirlendim ve adama I AM NOT HUMAİN DEDİM humain fransızca insan anlamında başı ingilizce sonu fransızca yalnız öyle bir can havliyle bagırdım ki ı am not humain BEN İNSAN DEGİLİM,oysa sen insan degilsin diyecektim.benim çıkardıgım yorum başkalarını yargılarken kendim aynı seyleri yapıyorum galiba,mesaj bu mu bilmiyorum,tek bildigim ilginç bir rüya oldugu smiliyface

veeeeeeeeeeeeeee yıkıldı.bu uzun zahmetli ve korkutucu bir yoldu,zaman zaman çok korktum biliyorum hatta kaçtım,onca yıl inandıgım hatta hiç sorgulamadıgım,aileden,çevreden aldıgım hayata dair bildigim bütün yanlışlar yok oldu,gitmemek için çok ugraştılar çok canımı yaktılar hatta öyle cüretkardılar ki delirdigimi söylediler.asıl zor olan sorumlulugu alabilmekti,bütün bunları ben yaratmıştım,hayatımın son üç yılı cehenem alev alev son bir yıldır ise ateşi söndürmeye çalışıyordum çünkü kavruluyordum.herseyi yani bu cehenemi ben yarattım ve şimdi onu cennete çeviriyorum.ben herşeyimmmmmmmmmmm tender45

bunu yaşayabilmek ve tadına varabilmek gerçekten büyük bir olgunluk.. tebrik ederim canım..

<ben her şeyim... super>
flowers194oc5.gif

sevgiler..

bunu anlatabilcek kelime olsaydı keşke ama yok.evet şimdilik kısa sürüyor sadece birkaç dakika ama hani öyle anlar vardır bir ömre bedel birligi deneyimlemek müthiş birsey.ahhh ahh keşke daha iyi tarif edebilsem,bir anda kendi kendine olan birsey birden içimi öyle bir sevgi kaplıyor ki,işte o an herşey oluyorum.ahh shamaniccim keşke daha uzun sürse hiç gitmese benden ama sızlanmak yok geldigi için şükredecegim ve daha çok gelecek mlk34

şeytanın avukatı filmi gelir sık sık aklıma ve al pacinonun filmin final sahnesinde söyledigi o son cümle 'kibir kesinlikle en sevdigim günah' cogunlukla kibirli oldugumu düsünürüm.aysun kayacı hesabı dagdaki cobanla benin oyum birmi dedigini duydugumda asıl benim oyum seninle birmi demiştim.işin özü o onları begenmiyor bende onu.tabi birinin çıkıp beni begenmemesi çok normal çünkü sistem böyle işliyor. çok sonra farkettiriyor hayat aslında hiçbirimizin birbirinden üstün olmadıgını.hepimiz bir bütünün parçalarıyız.bu aralar bu bilginin içselleşmesini diliyorum kendi adıma.eee ne de olsa bilmek ve idrak etmek çok ama çok farklı. şaşkın

birşey farkettim gece uyumadan hemen önce nefes çalışması yaptıgımda rüyalarım daha renkli ve sabah daha net hatırlanır oluyor.bide sizde de oluyor mu bilmem ani sevinç patlamaları yaşıyorum.dün gece kendimi sevdim,yanagımı okşadım,sarıldım kendime. uy uy uy yerim seni deyip mıncırttım kendimi k8908

yandaki benim. derty şekil bu derty

where is my mind melodis bu şarkıyı çalmıycaktın agl34 bir zamanlar çok güzel olan birşey sonra nasıl bu kadar kaçılası,acıtan birşey olur nasıl böyle degişir

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri