29 bogumlu tırtılın günlügü

Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü

günaydın cat3500 eft'yi dün uygulamaya başladım ama bana azıcık zor geldi,duyguyamı yogunlaşayım,gamut noktasına mı vurayım,gözümümü döndüreyim bilemedim khkh56

sizi takip ediyorum eğer başarabilirseniz bende ugulayacağım... smiliyface

eğitim ve destek almadan oluyormuymuş...
napsak ki ya.

evet bende istiyorum

benim bir eft uzmanı bulmam zor ama pratikle halledilebilecegini düsünüyorum.ben dün akşam bölündüm biraz yani düşünsenize üç şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorsunuz,hem gözümü çeviriyorum,hem karete noktasına vuruyorum hem hatırlatma cümlesini tekrarlıyorum.ama el ve beyin bir süre sonra alışacaktır.bencehemen denemeye başlayın cok uzun sürmüyor zaten hadi arkadaşlar bi başlayın 12389

canım karate noktasına vurup gözünü mü döndürüyorsun bak bunu hiç duymadım.benim bildiğim serçe parmakla yüzük parmağı arasına vururken göz çevrildiğiydi dusun uzmana gerek yok evde herkes yapabilir bunu.ben arkadaşıma öğrettim kendi kendine uyguluyor şimdi işe yaradığınıda söyledi

khkh56 dün burdan hayal ablanın ekledigi ana reçete uygulamalarının çıktısını aldım 10 kere okudum yav ne yazıyosa onu yaptım idea3 gamut noktası hem karete noktası hem şerceparmagın orası galiba işte ben bütün bu noktalara vuruyam derken duyguyu degerlendirmeyi tamamen unutuyorum dusun

ya bende hiç bir zaman duygumu numaralandırmıyorum.sadece başlarken o hissi yaşıyorum şiddetini hissediyorum.sonra eft yaptıktan sonra tekrar düşünüyorum hatta düşünemiyorum çünkü gerçekten azalış oluyor.ilkokul hocamdan nefret ederdim eskiden.o gelince aklıma kan beynime sıçrardı.inanır mısın şimdi onu düşünmeye çalışıyorum ben hafızamı geri almaya çalıştıkça sanki birşey beni itiyor ileri aklıma getiremiyorum dusun

bakalım daha çok yeniyim denemye devam edeyim.telkinler sayesinde çekim yasasının daha kolay uygulandıgını farkeden oldumu? ben daha önceki uygulamalarda hayal ederdim arkasından hemen ya olmazsa diye korkardım aaaaaaaaaaaaaaa korkmuyorum uy897

yine ben cevap vericem ayşegülll önce yu89 benim dün aklımdan geçen bazı düşünceler vardı olmasını istediğim olmazsa diye hiç düşünmedim öylesine inceden geçen düşüncelerdi.ne göreyim akşam ikiside tam düşündüğüm gibi gerçekleşmiş.tesadüf olamaz heralde 44

aaaa süper senin şu platonigede yapsana y789 benim isteklerim üzerinde acayip negatif bloklar var.galiba çözülüyorlar.ayrıca sagol cevapladıgın için kiss3

alemsin ayşegülll onun hislerine uygulanacak bir yasa yok sanırım daha khkh56 ama dünkü iki tesadüfte onunla alakalıydı.yani yasa al sana onu getirdim gerisi sana kalmış diyor smil56
isteklerin üzerindeki olumsuz düşüncelere eft yap önce sonra çekim yasasını uygula

günaydın sevgili bilimçaltım,bu sabah seninle bir anlaşma yaptık,ne olursa olsun birbirimize sırtımızı dönmeyecegiz.sen,ben ve ortak kullanım alanımız beden,bundan böyle üçümüz el ele yaşayacagız bu hayatı.anlaşma metnini daha sonra yazalım.

bilinçaltı-üstü-kenarı-köşesi-heryeri manifestosu
1.tuzaklardan uzak durulacak
a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak
2.iç sıkıntısının nedeni sorgulanacak
a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek
b.hemen git burdan deyip nanik yapılacak
3.kızdıgımız insanlar neyi anlatmaya çalısıyor bakılacak
4.empati kurulacak
a.ben onun yerinde olsam ne yapardım düşünülecek
b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek
5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek
6.kabul etmek sürekli güncelenecek

aysegülll ' Alıntı:
a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak
a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek
4.empati kurulacak
b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek
5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek

Merhaba aysegülll... hismiley

Bu ne güzel bir manifesto olmuş böyle... 25889 25889 Benim de hoşuma gitti... 956k

Sana mı ait,bi yerden mi aldın bilemiyorum bunu ama gayet güzel. Tebrikler... alk78 alk78

manifestoya devam...
7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak
a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak
8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak
a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek
b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor
9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak
a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek
b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak

aysegülll ' Alıntı:
4.empati kurulacak

aysegülll ' Alıntı:
manifestoya devam...
7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak
a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak
8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak
a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek
b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor
9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak
a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek
b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak

merhaba
manifestona bir iki kelimede ben ekliyeyim, belki işine yarar
1-a= ben sevecen bir insanım, benzer benzeri çeker yasasına uygun olarak, kendime daima koşulsuz seven insanları çekiyorum..

2-a içim yaşam sevinciyle dolu, hergünüm bana doyum veren sevinçlerin müjdesiyle başlar ve gün boyunca sevinçler, sevgiler yaşarım..

3- tanıdığım heres en değerli öğretmelerimdir, yaşamıma barış ve huzur öğretisi getirir
4-a tanıdığım herkes benim değişik veçhelerimi aynalıyor..kendimi tanımayı eğlenceli buluyorum...
4-b kolayca bırakıyorum, daha yeni ve daha güzel olanın hızla gelmesi için boşluk yaratıyorum
5-a kendimi seviyorum beyeniyorum ve onaylıyorum
6 olabileceğim en iyi ben olabilmek için kendime fırsatlar yaratıyorum
7 - a tanıdığım herkesin ruhsal yönünü görüyor ve onu olduğu gibi kabul ediyorum..
8-a-b= hayata gülümseyerek keyifle bakıyorum..ve böyle yaşıyorum
9-a-b= kendimi tanıyorum, varlığımın her yönünü seviyorum..
umarım işine yarar..

eft yaparken her noktayı tek tek ele alın örneğin ilk başta karate noktasına vuruş yaparken olumlamayı söyleyin..sonra diğer noktaya geçin..ben size eft kitabına rapide yükleyip linkini vereyim..gelişmek adına yaptığınız her şey için hepinize saygılı sevgiler

arkadaşlar benimde olumlu düşüncelerimin bazıları gerçekleşmeye başladı cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

hayal ablacım çok tesekkür ederim manifestoma bakıp tamda ihtiyacım olan olumlamaları söylemişsin kiss3

3. haftadayım ve son 2 hafta 5 telkin birden dinliyorum yaklasık 10 saat falan özellikle geceleri,bugün koruma kalkanını ekliyorum umarım dogru yapıyorumdur birde sevgili shamanic'in paylaşımı olan tezahür etmenin sırrı adlı makalelerden çok faydalandım sonsuz tesekkür ederim kendisine hatta öperim bile kiss3 shamanic ablacım o makaleden çok yararlandım ve farkettim ki farkındalık otomatik artıyor,geriye dönmüyor yani ben eski ben degilim bu harika birsey wave

canım benim merhabalar..

yaklaşık bir haftadır günlüklerinizi okuyamıyordum..

senin sayfanda ki güzel değişimlerini görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam..

tebrik ederim seni..

telkinlere gelince..

suçluluk
ego
kendine güven..
buraya kadar 3 ediyor..

ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinlerini sayıya ilave etmenize gerek yok..

bunlar tamamlayıcı ve eyleme geçirici telkinler olduğu için;hala 3 telkin dinliyor sayılırsın..
(eğer 5 telkin derken listen bu şekilde isen tatlım.. )
bu durmda ihtiyacın olduğunu düşündüğün koruma kalkanı telkininide rahatlıkla ekleyebilirsin.. thumbsanim

eklediğimiz tüm yazılar ve öğrendiklerimizi paylaşmamızın gayesi hepimizin bir birini en iyi şekilde tamamlayarak
mükemmel sonuçlarımız ulaşmak için.. ark5

bende sizlerden çok şeyler öğreniyorum.. super

iyiki hepiniz varsınız.. kiss3

flores2sh4.gif
sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri