22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

geliriz tabii...sıraya koydum zaten şu istanbulu yüzümüzün akıyla bi halledelim.. utananadam sırada ankarada olucak inşallah...sonra bide konya var... sevincli

en son kapanışı izmirde vericez...eee artık sizde izmire gelirsiniz... dusun

bu arada biz hayal ablayla derviş misali gezerde dururuz artık...
(ben bunları planlarken...eşim beni tam göndercek)  hayal abla talep çok şekerim turnemi düzenlesek acaba... girlhaha

y789 turne fikri fena değil ttli3

ben sizlerle msn den konuştuğum için bu başlığa uğrayarak yazamadım bi türlü
blissy suzzy im ve hayal ablam gelirde ben gül sermezmiyim yollarına..
s305rf17.gif

öylede yada böyle cat56 yide çekiştirir getiririz..

sizlerin eşliğinde harika bir toplantı olacağı şimdiden belli.. thumbsanim

sevgili ankaralılar içinde haziran toplantısında bir karar alalım haziran için onlarada söz vermiştik... utananadam

atakan beyin ve sizlerin uygun olduğu bir tarih belirleyerek kısa bir yolculuk yapalım.. kiss3

sevgili zeynep ay cım neredesin.. hani bize güzel bi buluşma yerlerinden bahsetmiştin..
bak bu sefer misafirlerimiz ağır .. şöyle güzel bir orta nokta belirleyelim.. terli345

sevgiler.. kiss3

adres bilgisi göremedim?? dusun ?? gelmeyi istiyorum

şimdilik sadece tarih belli, mekan değil. ama oda belirlenir yakın zamanda thumbsanim thumbsanim

Mumin.Okan ' Alıntı:

sanemce ' Alıntı:
şimdilik sadece tarih belli, mekan değil. ama oda belirlenir yakın zamanda thumbsanim thumbsanim

Mumin.Okan ' Alıntı:

hmm ok. blanks ımıda alıp gelmek istiyorum.

bende gelmeye çalışacağım...
sizlerle bir arada olabilmek çok güzel bir duygu olur ama...
sanırım o tarihte sivasta olmam gerekiyor...
tarihler çakıştı... smiliyface

**shamanic** ' Alıntı:
sevgili zeynep ay cım neredesin.. hani bize güzel bi buluşma yerlerinden bahsetmiştin..
bak bu sefer misafirlerimiz ağır .. şöyle güzel bir orta nokta belirleyelim.. terli345

sevgiler.. kiss3

EWET zeynebide görmek isterim... 956k

amma boğaza karşı bir kahve içip keyif yapmadan dönersem...gözüm açık giderim...benim bir maruzatım daha var arkadaşlar... utananadam
açık havada toplansak... coffe2 ay fırça yicem şimdi... blissy

lier sivası ertelme akşamına git yada ertesi gün bu ekibi zor bulursun bi daha.. ttli3

blanks ıda al getir mümin .. ttli3

suzzy cim benimde maruzatım var hava güzel.. açık hava olsun 2009 dan sonra kapalı yerlere ben gelmem çağırmayın zaten.. khkh56 kahvesmiley

**shamanic** ' Alıntı:
lier sivası ertelme akşamına git yada ertesi gün bu ekibi zor bulursun bi daha.. ttli3

blanks ıda al getir mümin .. ttli3

suzzy cim benimde maruzatım var hava güzel.. açık hava olsun 2009 dan sonra kapalı yerlere ben gelmem çağırmayın zaten.. khkh56 kahvesmiley

getireceğim sevincli 956k 25889

geliriz inş. benim için çok güzel ve farklı bir doğum günü olacak bu sizlerle tanışmak o güne denk gelmeside çok hoş doğrusu benim açımdan

Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı

ben ayin 23de istanbuldayimmmmm23 olursa gelirim bulusmaya!!!!!!! ben ucagi degisteremki

SeZeNNL ' Alıntı:
ben ayin 23de istanbuldayimmmmm23 olursa gelirim bulusmaya!!!!!!! ben ucagi degisteremki

kizgin1 yaa...hani 22'sinde ordayım fln.diyordun sezencim...off...üzüldüm bak şimdi.. ağla

ama bizimde 23'ünde izmire dönmüş olmamız lazım gülüm...işten kovarlar valla dönmezsem...günübirlik gibi olucak istanbul ziyaretimiz... sad456

Hemşo geliyolarmış Ankaraya toplanırız hep beraber,Ankaradan daha başka arkadaşlar yok mu...

ama sonraki haftada seninle izmirde buluşuruz şekerim... wave yada uçak tarihini 1 gün öne çekebilsen... dusun

ama sende gelebilsen keşkeee...ay dur burayı izninle ilgili bölüme taşımam lazım.... terli345

sezen seni izmirde bekliyorum..ablam...maalesef suzzy çalıştığı için toplantıyı başka güne alamıyoruz... kiss3

ecem18 ' Alıntı:
hayal teyzem sizde edirneye gelin bekleriz sizi buralara tender45 tender45 tender45 tender45 başımızın üstünde yeriniz var kiss3 kiss3 kiss3

aaa bi kızan varmış burda khkh56 khkh56

utananadam actionsmile evet biraz küçüğüm sizlerden mlk34 mlk34

ecem benim biricik kardeşim edirnede... ben 2 yıldan bu yana gelemiyorum ... yoksa her sene edirneye gidiyodum...
çok güzel yer edirne... heryerini bilirim hemen hemen... kiss3

hayal ablacim ve diger arkadaslarim ben sizlri yerim ya nasil koskoca ucagin tarihini degitireyim heheheh ay kirildim burda gulmektennnn ama olsun ben hayal ablamla izmirde bulusacagim anladgim kadariyla...

ya ne vardi 23 de benide bekleseydiniz:PPPPPPPPPPPPPPP samancigim seni gorum sitersen sen istanbuldaydin demi? ay beni kim isterse gormek 23den sonra istanbulda gorebilir ben gelirim bulusma yerine..hepiznizi optum

ecem18 ' Alıntı:
utananadam actionsmile evet biraz küçüğüm sizlerden mlk34 mlk34

Lier22 ' Alıntı:
ecem benim biricik kardeşim edirnede... ben 2 yıldan bu yana gelemiyorum ... yoksa her sene edirneye gidiyodum...
çok güzel yer edirne... heryerini bilirim hemen hemen... kiss3

abe bende edirneliyim bende kızanım ondan dedim beya khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri