22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

toplantınıza bende katılmak isterim.herhengi bir engel yoksa tabi yeni üyeler için.

elbette yok.. aksine mutlu oluruz.. s456

hemde çok şanslısın.. istanbul dışındanda çok değerli katılımcılarımız olacak.. partysmiley smileydance

22 haziranda görüşmek üzere.. vien1

evet redflower bu ara biraz daha aralıklı giriyorum malum arada bi meşguliyet çıkıyor.. bende gelirim heralde gerçi msnden konuştuk ama pisimbaaaaaaaaat gel sende ..

ben gelemiyorum agl34 izin tarihim değişti, 20 haziran'da izne çıkıyorum. Kısmet bir dahaki buluşmayaymış...

metin06 ' Alıntı:
evet redflower bu ara biraz daha aralıklı giriyorum malum arada bi meşguliyet çıkıyor.. bende gelirim heralde gerçi msnden konuştuk ama pisimbaaaaaaaaat gel sende ..

canım şövalyem malesef gelemiyorum çünki dişlerimi yaptırıyorum ama inanınki çok gelmek isterdim yinede işim belli olmaz benim dişçiyi ekebiliim ama söz vermeiyorum
sen beni en iyi şekilde temsil edersin metin kardeşim

olmadı ki böyle.

pisimbat ' Alıntı:
metin06 ' Alıntı:

canım şövalyem malesef gelemiyorum çünki dişlerimi yaptırıyorum ama inanınki çok gelmek isterdim yinede işim belli olmaz benim dişçiyi ekebiliim ama söz vermeiyorum
sen beni en iyi şekilde temsil edersin metin kardeşim

dişçiyi ekersiniz pisimbat.
bakın ben 3 senedir ekiyorum dişçiyi.
gelirsiniz, gelirsiniz.

inşallah gelirsin valla pisimbat ben tabikide seni de temsil ederim ama suretin aslını tutmaz sen genede ek o dişçiyi.. :)

metin06 ' Alıntı:
inşallah gelirsin valla pisimbat ben tabikide seni de temsil ederim ama suretin aslını tutmaz sen genede ek o dişçiyi.. :)

sen kendinide benide en iyi şekilde temsil edeceğine eminim bu kez olamzsa başka sefere söz şövalyem sevincli

Buluşma için yer ve tarih verebilir misiniz? Sadece Istanbul olarak yazmışsınız ama tam olarak mekan ve saatide verebilirseniz sevinirim. 15 haziran olsaydı benim için daha güzel olurdu. söylemesi ayıp 20 li yaşımı devirdim devirecem 28 bitti :)

merhabalar eksen.. hoşgeldin yanımıza.. vien1

yeni yaşını kutlar nice güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim.. s456

henüz adresimiz belli değil ama bu günlerde şekillendirmemiz lazım..

normalde taksim gezi buluşma noktamızdı.. lakin şehir dışından gelen dostlarımıza hem boğazı seyrettireceğimiz
hem fiyatı ortalama olarak herkese hitap edebilen hemde hepimizin kolaylıkla ulaşabileceği bir arayış içeisindeyiz..

fikirleri olanlar bu günlerde söyleseler iyi olur.. yoksa gezi istanbul da oturcaz ona göre.. hiç değilse orada konuştuklarımızı duyabiliyoruz.. tel45x

sevgiler..

br toplantı mı war ?

y789 evet .. bekleriz efendim.. b456

izmire gelin su ana hava harika güzel br tatil olur size de

ne kadar zamandır tanışıyosunuz .

sağolasın.. inşallah izmir e de geliriz..

benim yüreğimin bir parçası oradadır zaten.. hem egeli oluşumdan dolayı.. hemde babamlar orada oturuyorlar.. tender45

ama bu seferlik izmirliler bize katılıyor.. blissy

sevgil hayalayaz ve suzzy taa oralardan yanımıza gelecekler.. kiss3
ayrıca başka şehirlerdende gelecek olan dostlarımız var.. mesela nurhanza pisi keops.. tender45

bir çok arkadaşımızla daha önceki toplatılarda tanıştık..
hepsi ile gönül bağımız baki zaten.. yüz yüze görüşmemiş olsakta her birimizin kalpleri sevgi yolunda tanıdık.. ark5

sevgiler... actionsmile

canlarım özelliklede shamanım... tender45 ilginize çok teşekkür ederim...bizim için boğazdı vs. hiç önemli değil..bakmayın siz bize.. super

bizim amacımız istanbulu görmek değil biliyorsunuz... ark5 sizlerle tanışıp sarışmak istiyoz biz...

gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane..

şaka maka bir hafta kaldı heyecanlanıyom yahu...yer sorun olmaz..sizlere en kolay nasıl olucaksa biz uyarız...

arkadaşlar..bir sonraki toplantıdada biz sizleri izmirde ağırlarız inşallah... wave

whales ' Alıntı:
izmire gelin su ana hava harika güzel br tatil olur size de

biz izmirden hayal ablamla c.tesi akşamı yola çıkıcaz..buyrun sizde katılın bize..akşamına tekrar döncez... s456

ben ctesi akşam işten çok geç çkıcam ama siz sat kaçta yola çıkıcaksınız. hangi ulaşım yolunu tercih ediceksiniz:))

henüz hayal ablayla konuşmadık ama geç bir saati tercih ederiz büyük ihtimalle.. uykulusmile uyuyarak gideriz...

bir değişiklik olmazsa otbüsle gidip dönücez... pc05

ttli3 çok sorum ama pazar akşamı mı dönüceksiniz sung66

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri