Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
metin06 ' Alıntı:evet redflower bu ara biraz daha aralıklı giriyorum malum arada bi meşguliyet çıkıyor.. bende gelirim heralde gerçi msnden konuştuk ama pisimbaaaaaaaaat gel sende ..
pisimbat ' Alıntı:metin06 ' Alıntı:evet redflower bu ara biraz daha aralıklı giriyorum malum arada bi meşguliyet çıkıyor.. bende gelirim heralde gerçi msnden konuştuk ama pisimbaaaaaaaaat gel sende ..
canım şövalyem malesef gelemiyorum çünki dişlerimi yaptırıyorum ama inanınki çok gelmek isterdim yinede işim belli olmaz benim dişçiyi ekebiliim ama söz vermeiyorum
sen beni en iyi şekilde temsil edersin metin kardeşim
metin06 ' Alıntı:inşallah gelirsin valla pisimbat ben tabikide seni de temsil ederim ama suretin aslını tutmaz sen genede ek o dişçiyi..![]()
whales ' Alıntı:izmire gelin su ana hava harika güzel br tatil olur size de
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.