2011 yeni Yıl Armağanı: Kutsal 4:Ateş,Su,Toprak ve Hava

canım arkadaşım, yüreğine emeğine ve güven veren sımsıcacık sesine sağlık..... benim hayatımdaki yerin çok farklı biliyorsun güzel insan ... seniseviyor ve dileğin herşey gerçek olsun dileklerimle mutlu seneler diliyorum....
 
Çok teşekkürler Shamaniac,

Bu benim için çok güzel bir hediye oldu:))

Emeğine sağlık. Senin de muhteşem bir yıl geçirmeni dilerim:))

Kucak dolusu sevgilerimle:)))
 
Sevgili Shamanic,
güzel paylaşımın için teşekkür ederim.dün ilk defa dinledim sadece dinlemek için, hoşuma gittiği için de bugün uygulamak istedim ancak sonuna kadar dinleyemedim. Dinlerken korku ve endişe hissettim hatta bir türlü konsantre olamadığım için o kadar çok sinirlendim ki yarıda bıraktım. Bu durum bilinçaltımın bir tepkisi mi, devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım. Bu konuda bana verebilceğiniz bir tavsiye var mı? Teşekkür ederim.
 
Sevgili Shamanic,
güzel paylaşımın için teşekkür ederim.dün ilk defa dinledim sadece dinlemek için, hoşuma gittiği için de bugün uygulamak istedim ancak sonuna kadar dinleyemedim. Dinlerken korku ve endişe hissettim hatta bir türlü konsantre olamadığım için o kadar çok sinirlendim ki yarıda bıraktım. Bu durum bilinçaltımın bir tepkisi mi, devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım. Bu konuda bana verebilceğiniz bir tavsiye var mı? Teşekkür ederim.

Merhabalar, ttli3

Özlem hanım en doğru yanıtı verecektir muhakkak. Onun dışında bende kendimce fikrimi söylemek istiyorum.

Dinlerken kendinizi huzursuz hissettiğinize göre muhtemelen bir direnciniz vardır. Hangi kısımlarda öyle hissettiğinize bakıp gözden geçirebilirsiniz bu anlamda kendinizi. Onun dışında meditasyona odaklanmanıza gerek yok. Ben yatarken dinliyorum. Bazen düşünmek istemiyorum hiçbir şey. Özlem hanımın sadece sesini dinliyorum. Cümleleri hiç düşünmüyorum. Hatta duymuyorum diyebilirim. Bazen uyuyup kalıyorum.

Asıl söylemek istediğim şey şu: Özlem hanımın bu çalışmaları aslında bilinçaltınıza sesleniyor ve o söylenenleri bir bir kaydediyor. Yani odaklanamadığınız için sıkıntı yapmanıza gerek yok. Dinlemeye devam edebilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile
 
sevgili özlemin yeni yıl hediyesi:)
umarım uygulayıp güzel geri dönüşleri olan arkadaşlarımızın sayısı fazla olmuştur.
geri dönüşleri burdan paylaşacak arkadaşların mutluluğumuza mutluluk katacağını düşünmekteyiz
bu yüzden ne kısa sürede yorumları beklemekteyiz:)
 
Sevgili Zerynthia ilgine teşekkür ederim, uygulamaya devam ediyorum. Sanırım düşüncelerimi kontrol edememe düşüncesi beni fazla rahatsız etti, devam ederek herşeyi kontrol etme çılgınlığımdan kurtulup daha güvende ve rahat hissedeceğime inanıyorum. 3 gündür dinliyorum ve her dafasında oldukça sarsıyor beni ama bu durumun bir tür temizlik olduğunu düşünüyorum :) Umarım bir süre sonra hayatımda yarattığı güzellikleri paylaşırım.

Sevgilerimle
 
Arkadaşlar biri bana bunu özelden atabilirmi??Ben indirdim yalnız açmadı bilgisayar.Kendim için çok yararlı olucağını düşünüyorum ama şansızlık maalesef hiç peşimi bırakmıyor.Yardıma ihtiyacım var:(
 
sevgili emy merhabalar..

öncelikle şansımızı dilimizde yaratırız canım benim..
bunun için aşağıdaki linkleri müsait oldukça incelemeni ve uygulamanı tavsiye ederim ark5


http://www.hayatimdegisti.com/forum...ezahur-ettirmenin-kaybolan-sirri-1-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ezahur-ettirmenin-kaybolan-sirri-2-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...hur-ettirmenin-kaybolan-sirri-3son-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/6945-dort-anlasma-var-misin-uygulamaya.html

bu meditasyonun da yararlı olacağına eminim 956k
o kadar çok güzel haber aldım ki dinleyen arkadaşlarımızdan, senden de benzer şekilde en kısa sürede güzel haberler almayı seçiyorum..

meditasyon uzun olduğu için rar dosyası yapılmıştır.
rar: sıkıştırılmış dosyadır.
rar dan çıkartabilmek için gerekli programın bilgisayarında olması gerekir.

zip ve rar dosyaları nasıl çıkartılır diye aratırsan pek çok bilgi bulabilirsin internette..

sevgimle.. actionsmile
 
Merhaba Özlem hanım.Sonunda o meditasyonu dinlemeyi başardım :) Okadar iyi hissettim ki bebekler gibi uyudum sonra :)Bunları da hemen incelemeye alıyorum:) çok çok teşekkürler..İyki varsınız..
 
ay nasıl atlamışım bunu ben. hemen akşam evden indirmem lazım. teşekkürler. :)
 
Lutfen yardimci olurmusunuz Tezahur ettirmenin kaybolan sirri
tum bilgileri alamadan bilgisayarimda sorun ciktigi icin bilgileri kacirdim ve ulasamiyorum. Tesekkurler
 
Herkese merhabalar:) Özlem Hanım çalışmanızı zevkle uyguladım çok teşekkür ediyorum.Sormak istediğim bir şey var, bu çalışmayı dinleme süresi olarak 21-45 gün aralığını tavsiye etmişsiniz. Ben bu süre aralığında devam ettim şimdi de affetmeyle ilgili olan 2010 yılı için paylaşmış olduğunuz çalışmayı dinlemek istiyorum. Belirli bir süre ara vermem gerekli mi.Bu çalışma bittikten sonra hemen devam edebilir miyim. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Affetmek için yardıma ihtiyacım var çünkü. Bulduğum herşeyi deniyorum, okuyorum, dinliyorum, araştırıyorum ve iyi hissediyorum, tamam artık oldu diyorum her şey yoluna girecek ama somut olarak hiç bir ilerleme yok aynı kısır döngüde dönüp duruyorum. Tekrar ve tekrar sanırım kendime olan kızgınlığımı geçiremiyorum, geçmişle olan bağımı bir türlü koparıp atamıyorum, saplanıp kaldım.
teşekkür ederim.
 
özlem hanım..bu güzel hediye için çok çok teşekkür ediyorum blissy bu çalışmayı bir süredir yapıyorum ama şimdi buraya yazmak nasipmiş..meditasyonda söylediğiniz sözler de sesiniz de çok güzel..gerçekten çok huzur verici...elinize emeğinize ağzınıza sağlık diyorum O0
benim de aklıma ufak bir soru takıldı...meditasyonun içeriğinde sonlara doğru..."önümüzdeki 7 gün boyunca kendini çok daha iyi hissedeceksin" benzeri bir cümle geçiyor..ben oradaki 7 gün boyunca sözünden yola çıkarak bu meditasyonun haftada 1 kez yapılacağını zannetmiştim ki konunun ilk mesajındaki 21- 45 gün cümlesi gözümden kaçmış olmalı....
bu meditasyonu hergün mü 21- 45 gün boyunca yapmalıydım acaba ? yalnış mı yapıyorum ? hergün değilde haftada 1 veya 2 kez yapıyordum y789
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst