2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

Çekilişe tüm hediyeler dahil ayrica tekrar başvuru yapmaniza gerek yok.Tabii ki ihtiyaci olan gerçekten konu ile ilgisi olan kişilere gitmesi dileğimiz.

ben de katılmak istiyorum. bir an önce 10 mesajı tamamlamalıyım:)

evet mumkunse ben de katilmak istiyorum
ama yurt disinda oldugum icin umarim bana uygun hediyeleri kazanirim en cok da mert beyin kocluk seanslari ya da mp3 ler isime yarar sanirim
sevgilerimle

bende katılmak istiyorum. ayrıca böyle hoş birşey yaptığınız için sizi tebrik ederim.teşekkürler...

bende isterimama msj sayımı simdi ogrenecegim :) uzun zaman oldu siteye girmeyeli

Ben de katılıyorum.(birkaç gün evvel bir kuş yolda yürürken kafama büyük tuvaletini yapmıştı:))..En şanslınız benim anlayacağınız:) SEVGİLER

o zaman bende katılıyorum bu çekilişe..
bi süredir askerdeyim profilimde teğmen rütbesibi görünce önce afalladım...halbuki kısa dönem erdim ben :))) sonradan çözdüm durumu :)))) güzel bir süpriz oldu bana..herkese selamlar

Katılımın fazlalığından hediyelerin artmasını dört gözle bekliyoruz!!
:) :)

Katılmak istiyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri