2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

bende katılıyorummm.....bu konuyu kim aktif etti ya.........beni çok güldürdünüz eylül eylüll kimin aklına geldi yılbaşı...

İşte hediyelerimiz.

Beş üyemize www.telkincd.com dan seçtiği 1'er adet isme özel telkin mp3.
CD.png

Her bir mp3 50 tl değerindedir.

İsme özel mp3 kazanan talihliler:
1-Cicero 2-cansinsen 3-DeadLord 4-Spestnaz 5-yüsra

Hayatım Değişti Telkin CD dan telkinleri seçip bana özel mesajla bildiriniz lütfen.

Yıl 2012 olacak hala hediye gelecek

Yıl 2012 olacak hala hediye gelecek

Eğer istediğiniz cd ve isminiz hakkında yöneticilere bilgi verdiyseniz mail adresinize mutlaka yollanmıştır. Bazen gereksizlere takılıp kontrol etmeyen üyelerimizin telkinleri silinebiliyor. O gibi durumlarda tekrar yollanıyor. Ancak üzerinden 2 yıl geçtikten sonra bunu burada yazmanız tuhafıma gitti açıkçası. Gönderilmediğine dair bu zamana kadar kimseyle irtibata geçmiş miydiniz?

Bilgilerinizi bana pm yoluyla ulaştırabilirsiniz konuyla ilgili olarak.

Sevgiler.

bu sene çekiliş yok muuuuu :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri