2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

katılıyorum

ben bişey sorabilirmiyim..uzun zamandır da yoktum..daha yeni bugün griyorum..teğmen logosunu ben oluşturmadım..Nerden geldi öğrenebilirmiyim

teşekkürler

belki doğru platformdan sormuyorum ama merakımı yenemedim..:)

ben bişey sorabilirmiyim..uzun zamandır da yoktum..daha yeni bugün griyorum..teğmen logosunu ben oluşturmadım..Nerden geldi öğrenebilirmiyim

teşekkürler

belki doğru platformdan sormuyorum ama merakımı yenemedim..:)

Forumda ki mesaj sayınıza göre ekleniyor.Bin mesaj olunca binbaşı rütbesi oluyor.y789

bende katılmak istiyorum Atakan abi bi şansımı deneyeyim :)

evet iyi ki varsın seni seviyorum hayatım değişti az girebbildiğim için özür dilerim beni bağışla bana verdiğin bilgilerle hayatımı değiştirdiğin için teşekkür ederim

ATAKAN BENIDE YAZ KATILIM LISTESINE

Kaç mesajım var bilmiyorum ama bende katılmak istiyorum..Bol şanslarrr

katılıyorum...

hediyelerr çok süper yaa heryere msj atmalıyımm :)))

bir ben kalmışım geriye galiba :)

Çok güzel bir fikir,teşekkür ederiz..
bu arada eski üyeleri de gördük,güzel oldu..actionsmile

Atakan Bey,rei ki eğitimini dahil etmemişsiniz çekilişe.Neden ki.44a

katılıyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri