2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

Hmm hediyeler müthiş:) Ama başvuruyu nasıl yapacağız? Başvuruyorum deyince oluyor mu:P Bu arada teğmen olmuşum pek sevindimy789

фатма фындык;576018' Alıntı:
evet ben bendeee başvuruyorumgirlhaha
Hoş geldiniz..
25'i itibari ile üye olanları çekilişe kabul edemiyoruz.Bunun nedeni birden çok üyelik alınıp çekilişe bir çok kez katılım olmasını engellemek.
Ayrıca çekilişin amacı 2009 yılı boyunca sitemize üye olan mesaj yazan üyelerimizi ödüllendirmektir.
Çekiliş yapılırken üyelik tarhlerine bakılacak ve 25'i ve sonrası üye olanlar dahil edilmeyecektir.
Bundan sonra ki çekilişlerimize katılabilirsiniz. actionsmile

Katılan herkese bol şanslar :))

ya ben bütün ama bütün hediyeleri alsam ayıp mı olur.. ya walla size veririm birazcık ya da anlatırım azıcık. ama şimdi hepsini çok sevdim ve kimseye vermek istemiyorum sanki...

ya gerçekten ben vercem de, içimdeki ses diyo ki vermeeeee!!!!! , sora biz onlara veririz dioooo :((

şaka şaka hepimize çıksın inşallah. Aminnnnnnnnnn

arkadaşlar umarım harika bir yılın başlangıcı olur bu çekiliş...herkese bol şanslar diliyorum...sevgiler...actionsmile

bende başvurayım :) (eğer seminer hediyesi olursa katılma imkanım olmayabilir devretme durumu vardır umarım)

Cekilise katiliyorum. Tesekkürler.

ben de başvuruyorumm..hadi bakalım kısmete.. :)

çekilişe tabiki katılıyor
kazanmayı seçiyorum​

Madem öyle bende katılıyorum ve istediğim şeyi mutlaka kazanacağım şimdiden teşekkürler 2010 benim yılım nasılsa ve bu yeni yıla istediğim bu hediye ile başlamak benim için muhteşem olacak...

Atakan bey çok teşekkürler...yine yaptınız sürprizinizisevincli...birbirinden güzel hediyeler varken ,bu heyecana katılmamak olmaz tabii...e bende varımy789...

baya eski bir üyeyim unutulmadıysam bende katılabilirim:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri