20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ben geldiimm... Ankaralı ve yorgun bir hayatım değişti mensubu olarak olaya bir el atayım istedim:) önceki bölümde ayarlamaya çalışacağımı yazmıştım çünkü izmire tatile gidiyoruz ve yola pazar günü çıkma ihtimalimiz vardı. Ancak son duruma göre çok şükür ki yolculuk pazartesiye kaldı:))) yuppiii...

Üstelik ben ve aktif olmadığı halde sitenin ilk üyelerinden olan, telkinleri yıllardır dinleyeyn arkadaşım hülya birlikte geleceğiz;)

Yer konusuna gelince bütün mesajlarınızı okudum ve akla yatar tek yer saklıbahce idi.(kİ FİYATLAR UYGUN YER ARAYAN KİŞİLER İÇİN DEĞİL. Üstelik orası malesef kapandı. Ancak yerine bir yer açıldığını biliyorum sanıyorum oda arkadaşlardan birinin dediği gibi 06 restorant oldu. Herneyse benim şu uykulu halimle diğer alternatifleri düşünme yeteneğim yok malesef:( aklıma gelen en mantıklı öneriyi söylüyorum;

Kızılayın göbeğinde bir dersanenin kantinini arkadaşım işletiyor hatta arada bir onun yerine bakıyorum:) );
*yaz dönemi olduğu için tek tük girip çıkan dışında kimse yok.
*kocamanterası var
*dolayısıyla sigara içenler için bulunmaz nimet
*salaş bir kantin olduğu için çok çeşit yiyecek yok. ancak buraya isteklerinizi yazarsanız önceden temin edip hazırlıkı yapma şansımız olur;) (ev yemeği dahil)
*fiyatlar piyasanın yarısıı :D
*dediğim gibi beklentinizi kaliteli koltuk, lüks servis, klima kıvamında tutmazsanız hepimize uyacağını düşünüyorum :) :)

NOT; bu kantin ne internet buluşmalarına sahne olmadı ki;)

Sizler düşüncelerinizi yazarsanız bende arkadaşımla konuşup netleştiririm. sorun olup olmadığını öğrenirim.

Selamlar sevgiler
Meninje:)

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Bu arada yazmayı atladığım çok önemli birşey var ki; Atakan beysiz buluşma olmaaaazzz...

meninje ' Alıntı:
Bu arada yazmayı atladığım çok önemli birşey var ki; Atakan beysiz buluşma olmaaaazzz...

atakan bey büyük ihtimalle geleceğim dedi smiliyface

Bugün Ecem18 ve Peacemacer sağolsunlar Kızılay'da yer baktılar.Bir kaç yer alternatif var elimizde.Yarın ben ve peacemacer tekrar gidip bakıcaz ve son kararı vericez.Eğer uygun bir yer bulabilirsek ne ala.Aksi takdirde Meninje'nin teklifini değerlendirebiliriz.Bizim için (shamanic,hayal abla,ben)önemli olan havadar olsun ki yeşilaycılar rahatsız olmasın bizden.

Meninje'cim gelmene çok sevindim.Bugün 2 güzel haber birden aldım.Biri Atakan Beyden biri senden.Ben yarın akşam sana bildirsem sonucu öyle hareket etsek olur mu canım benim.

Bu arada Sevgili Sycorox un önerdiği Saklı Bahçe kapalıymış herhalde.O yüzden es geçtik.
Sevgiler.

hımmm.benim ilk toplantım olacağı için,toplantı yerini bulmaktaki tek katkım aklıma yatabilewcek yerleri bulup sunmakla kalıcak.redflowers deneyimli bu konuda ve onunla haberleştik ve bakacağız biyerlere.saklıbahçe olabilirdi hoş da olurdu ama kapanmış :( bu son fikri toplantı lar konusunda deneyimli arkadaşlarımız ok derse sorun yok ama her ihtimale karşı biz yarın,bugün bulduğumuz mekanlara bakalım.bir yer seçelim bulalım,son karar için forumdaki son teklifin değerlendirme sonuçlarına bakalım.ve perşembe kesinleştirmiş olalım.bu arada istanbuldan geleceklerrrr ben de cuma ssabahı istanbuldayım ve pazar günü de kalmam istensede,çok büyük bir ihtimalle cumartesi gece döneceğim ankaraya.o yüzden otobüs yolculuğunu seçecek arkadaşlarımız,beraber dönebiliriz.bunun için haberberleşebiliriz ve zamanımız var. kiss3

ve sycoroxa da bize eşlik etmesi için ricada bulundum.katılmak istersen sycorox bizim için de iyi olur....

Arkadaşlar sizler yer konusunda teftişte bulunmuşsubnuz zaten:) yarın hem bulduğunuz yerlere hem de benim bahsettiğim yere uğrar kararı verirsiniz artık. ben detayları redflowers a verdim. alternatifleri değerlendirmekte fayda var tabiki.bu arada kızılaya gidecekseniz yine konur sokakta "kapı" diye bir kafe var. onun arka tarafına geçip bir bakın isterseniz. oldukca hoş bir ortam. ancak kalabalık olacağımız için önceden rezerve yapmamız şarttır diye düşünüyorum. aklınızda olsun.

krzm67 seçenekler arasında var orası.

Siz hızlısınız canım, helal olsun size blissy

Evet arkadaşlar buluşma yerimiz yoğun uğraşlar sonucu bugün belli oldu.

Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
    Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay(şamanın uyarısı üzerine yazdım unutmuşum da :) )
    Yeri bulamayanlar Dost Kitabevi nin önüne gelip Atakan Bey'e ulaşabilirler.
    Atakan Bey irtibat telefon:0539 559 64 22
    Buluşma saati:13:00

Şu ana kadar kesin katılımcı olacaklar:Atakan Bey,Hayalayaz,Shamanic,Redflowers(ben),Keops,Burcutkn,Peacemacer,Mustang,Sycorox,Caribbean,
Ceren18,Medusa,Meninje,Hülya,Slayerdark.

Sürprizlere açığız efendim.Yerimiz geniş ve ferah.Katılımcı olacak arkadaşlar buraya yazabilirler.
    Sevgiler.

tatlım burası kızılay da mı.. sevincli

Kafa mı kaldı ablacım yorgunluktanEn önemli noktayı unutmuşum düzelttim şimdi.Çok sağol hatırlattığın için. sevincli

Çok sevindimm... Teşekkürler hepinize yer bulmak için bile baya emek sarfedildi:) ama değmiş gerçekten. redflowers ın dediğine göre gerçekten içimize sinecek bir yer olacak. (bilmeyenler için metroyla gelindiğinde kızılay durağında inilip yüksel caddesi çıkışından çıkıldığın da 100 m kadar sonra karşınıza gelecektir buluşma noktanız)

Beni de ekleyebilirsiniz listeye. Başınızın üstünde yerim varsa tabi :) ( Ya da normal bir sandalye de olabilir :)) )

Bir de otogardan nasıl geleceğiz yazabilirseniz kaybolmayalım oralarda :)

yuppii tebrikler, emeği geçen herkese teşekkürler, 25889 süper yermiş, herkese kolay olur bulması.

Shamanic'im yazmayı unuttum kalite kontrol yaptım bugün 2 defa.Harika türk kahvesi yapıyorlar.Pazar günü de ritüel kahve günleriymiş zaten.

Çalan parçaları duymanız lazım harika.Sadece bize ayrılmış bir alan.Yemekleride çok güzel ve fiyatlar çok makul.Çok sıcak bir ortam.Çalıştıranlar çok sıcak kanlı.Sitenin adresini istediler verdim çok sevindiler.Ankara'ya geldiğimde artık peacemacer'ın doyulmaz sohbetine bu cafede devam ederiz.
Peacemacer'a buradan tekrar teşekkür ederim.İki gün üst üste çok yoruldu.Sağolasın canım arkadaşım.

_bymehmet_ ' Alıntı:

Beni de ekleyebilirsiniz listeye. Başınızın üstünde yerim varsa tabi :) ( Ya da normal bir sandalye de olabilir :)) )

hocam aştiden ankaray metrosuna bindikten sonra, kızılay istasyonunda ineceksin, orda birilerine sorarsan gösterirler buluşma yerini.

_bymehmet_ ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>

Beni de ekleyebilirsiniz listeye. Başınızın üstünde yerim varsa tabi :)      ( Ya da normal bir sandalye de olabilir :))  )

İşte harika haber diye ben buna derim alk78
Çok mutlu oldum bymehmet.Harikasın.Kaçta otogarda olucaksın ona göre yazıyım ben sana ayrıntıları. sevincli sevincli

redflowers ' Alıntı:
_bymehmet_ ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>

İşte harika haber diye ben buna derim alk78
Çok mutlu oldum bymehmet.Harikasın.Kaçta otogarda olucaksın ona göre yazıyım ben sana ayrıntıları. sevincli sevincli

Teşekkür ederim redflowers.

Sizlerle tanışmayı çok istiyordum. Burumuzun dibine kadar gelmişsiniz. Geleceğim elbette.

Bir aksilik çıkmazsa ( şu aralar çok çıkıyor da :) ) 3 saatlik yol zaten.

Daha otobüse falan bakmadım. Yarın bakar alırım bir bilet. Ama saat 11:00 - 12:00 arası otogarda olurum heralde.

şekerim sen test ettiysen tamam güvenim sonsuz.. super
ağzımın tadının kararını biliyorsun... ark5

ankarılar dicekki bunlar amma kapris bi daha gelmeseler bari.. khkh56

havadar olsun..
dumanı serbest olsun..
kahvesi güzel olsun.. sevincli sevincli

elleriniz ayaklarınız dert görmesin.. tüm düşünenlerden emek verenlerden alternatif üretenlerden.. kiss3

bymehmetcim.. aştide inince ankaray a doğru yol al..
kızılay durağında in.. gerisi bir üstteki meninje ve redflowers ın tarifinden.. ttli3

sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri