20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ynt: 20 Temmuz Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

ağla toplantınızın güzel geçmesi dileklerimle...

ben şehirdışı hakkımı istanbulda kullandım...ama sizler benim içinde bol bol sarıp sarmalaşın... emb23

Bakalım ablacım kimseden ses seda çıkmadı.İstanbul buluşması olduğunda Ankara'da ne zaman olucak diye herkes meraklanmıştı ama çabuk geçti galiba hevesleri.Neyse biz Hayal abla,Shamanic,ben oturur yaparız kendi toplantımızı.

redflowers neler oluyor ankara'da?
Buluşmamı var?
Hayal abla ve shamanic de geliyor öylemi?
redflowers ' Alıntı:
sanemce ' Alıntı:
yok..yok.. dedim gelemem diye hih33
üzgünüm ama bensiz olacak toplantınız.. yapacak bişey yok yani gerçekten üzgünüm sadanim

Hafif bir kıskançlık mı sezinledim ne? y789
Yok yok yanılıyorumdur ben kesin.
Ankara uykuda anlaşılan Serpil ablalardan ses seda çıkmadı.

Var canım benim var.Şimdilik 3 kişi olsakta inatçıyım ben vazgeçmem. y789

kabul ederseniz bende gelmek isterim... blissy eminim daha çok katılmak isteyen olacktır smiliyface .

Burcu'cum ne demek buyur gel.

inanmıyorum nihayet ankarada bir buluşma oluyor ama ben o tarihte ankarada yokum olmaz böyle bişey çok üzüldümm 88a

Ciddi olamazsın güneş.Bende senden haber bekliyorum dünden beri çok sevineceksin diye.

redflowers ankarada buluşmayı en çok isteyenlerden biride benim. ama o tarihte ankarada değilim pazar günü geliyorum. eğer imkanınız varsa arkadaşlarda müsaitse bir hafta erteleyemezmiyiz buluşmayı

Canım ben o zamana kadar kalabilir miyim bilmiyorum.Şimdilik 20 si dedik ama bakalım gelecek mesajlara göre ne yaparız.

:)) gerçekten süper.ben istanbul yapmayı düşünüyordum o tarihlerde ama buluşmayı kaçırırmıyım hiç :) bakarsınız daha erken istanbulda da görüşürüz smiliyface Ankarada bende varım sung66

Bekleriz efem sapkal89

redflowers ' Alıntı:
Bakalım ablacım kimseden ses seda çıkmadı.İstanbul buluşması olduğunda Ankara'da ne zaman olucak diye herkes meraklanmıştı ama çabuk geçti galiba hevesleri.Neyse biz Hayal abla,Shamanic,ben oturur yaparız kendi toplantımızı.

merak etme kalabalık olursunuz...bizde başlığı ilk açtığımızda yeteri kadar katılım olmiyacak galiba diye düşünmüştük... blook ama gördün sende ne kadar kalabalıktık...dökülür her kes yavaş yavaş... super

Canım benim yeni gördüm tabiki bizsiz olurmu elbete geleceğiz . hepinizi görmeyi çok istiyoruz. kiss3

Oh be ablacım hiç yazmıycaksın sandım ben.Dedim ne oluyor.Serpil ablam bizden vaz mı geçti yoksa.Neyse yavaş yavaş toplanıyoruz.

ya bak şimdi çook sevindim ama cumartesi kuzenimin düğünü var memlekete gideceğim, pazar öğleden sonra 2-3 gibi gelebilirim. buluşmayı saat kaç gibi yapmayı planlıyorsunuz? ya bak o kadar istiyordum buluşmayı, şimdi biraz tırstım gitsem bir türlü, gitmesem bir türlü. khkh56 dusun şok geçiriyorum yaa.

benim sosyal fobim olmasa gelirdim smil56 :=) ...kalacak yer sorun değil bigci abide kalırdım dl67 :=)(davet etmişti:=) ) aman bea...ekim ayından sonra izmir buluşmalarına gelirim...tabi sosyal fobimi yenersem :=) bye bye...aslında ben hiç gelemem ya korkular var bende,benden içte bir yerde :=)

alen gel gel ranzanın üstü boş :d sabaha kadar play station oynarız :D

bigci ' Alıntı:
alen gel gel ranzanın üstü boş :d sabaha kadar play station oynarız :D
smil56
pes2008 var mı? :=)
sağol bigci abi...ama biliyosun ben sosyal fobileri olan bir insanım :=) nasıl geleyim... 4897 :=)

Arkadaşlar özel mesajlarınızı başka bir bölümde yazarsanız konu dağılmamış olur.Teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri