20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ynt: 20 Temmuz Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

redflowers ' Alıntı:
Ceren'cim,peacemaker'cım sağolun arkadaşlar.Beni organizasyonda yanlız bırakmadınız.İstanbul buluşması olduğunda Ankara'da da olsun diyenlerden ses çıkmadı siz koştunuz imdadıma.Kaybolur kalırdım ben yoksa.Çarşamba görüşüp yer bakalım Kızılay'da. kiss3

biri taş mı attı bana, bana mı öyle geldi. blook

evet orta dünya hoş olurdu sycorox ama masalar küçük,kafe basık biraz ;) sigara yasaklandıysa olur :) sigara kullanan arkadaşlar var açık hava bir yer hoş olacak.tabii kızılayda bulabilirsek.yarın bi saha araştırmasına çıkacağız cerenle.ve çarşamba günü de redflowers ile birlikte son karar için buluşup mekanlara bakacağız.uygun olursan sen de katıl bize.en geç çarşamba ayarlayalım diyoruz.

peacemaker ' Alıntı:
evet orta dünya hoş olurdu sycorox ama masalar küçük,kafe basık biraz ;) sigara yasaklandıysa olur :) sigara kullanan arkadaşlar var açık hava bir yer hoş olacak.tabii kızılayda bulabilirsek.yarın bi saha araştırmasına çıkacağız cerenle.ve çarşamba günü de redflowers ile birlikte son karar için buluşup mekanlara bakacağız.uygun olursan sen de katıl bize.en geç çarşamba ayarlayalım diyoruz.

Vay bensiz ön hazırlık ha.Kahve yok size Çarşamba.Her teklife açığız arkadaşlar.Açık hava ve herkese yakın ve uygun fiyat olsun kafi.Daha ne kaldı ki zaten di mi?

hayalayaz ' Alıntı:
şimdi bir tüyde ben dikeyim aa34 aa34 aa34 aa34 arkadaşlar kurban olayım havadar bir yer olsun 96 ..ben sıkı bir sigara içicisiyim..beni ankaralara kadar getirip yasaklı bir yerde oturtmayın gözünüzü seveyim.. ark5 ark5 ark5 ttli3 ttli3 ttli3

aaa hayal abla ben içtiğini bilmiyordum dusun 4897 ama oldu mu şimdi hı? sadanim sadanim ağla

yok hayal abla espriydi benimki.uygun bir yer olucak iyişallah :) mesaj için geç oldu diye düşündüm redflowers ya.senin zamanın yoktu.çarşambada geç görüşeceğiz bi ön çalışma yapalım dedik.kötümü ettik :)

Estağfrullah ne kötüsü.Kaçtaydı yarın y789
Benim yarın işim var yetişemeyebilirim.Ama gelebilirimde belli olmaz.Gelemesemde kapalı yerlere bakmayın hiç.Teras falan da olsa yeter bize.

sen o hafiflikle (hem bedenen hem de manevi ttli3 )uçmayacaksın da biz mi uçucaz ark5 tabii ki uçarsın ,bence ordan daha hızlı yetişirsin ,ışık hızında super kiss3
000200c26dk.gif

saatmi :) ya dalgınım valla saati unuttum desem :) ama yok yok üç yada dörttü.üçtü üç :) kızılayda bakacağız bakalım.bekleriz müsait olursan...

Merhaba arkadaşlar.
Ben de gelmek istiyorum bu güzel buluşmaya. sung66

s456 bekleriz mutlaka..

yine güzel ve kalabalık bir buluşma olacak.. 956k

redflowers ' Alıntı:
peacemaker ' Alıntı:

Vay bensiz ön hazırlık ha.Kahve yok size Çarşamba.Her teklife açığız arkadaşlar.Açık hava ve herkese yakın ve uygun fiyat olsun kafi.Daha ne kaldı ki zaten di mi?
khkh56 sana haber vericektik kuzum ya bizde son anda karar verdik çünkü buluşma pazar yani az bir süre kaldı biz senin bugün uygun olmadıgını bildigimiz için kafeler arasında eleme yaparız çarsambada son olarak hangi kafeyi seçicegimizi hep beraber belirleriz bugün yetişebilirsen yine görüsürüzz art56art56(kahve hakkımızı kullanabilir miyiz girlhaha)

Bilmem artık  hih33 .Düşünmem gerek biraz daha  sevincli .

senide bekleriz kuzum..

yine eşine enerji yollsak mı .. ne dersin.. girlhaha
bu sefer üstüne 2 nokta 5 virgül de ekleriz.. sevincli

kıyamam sana ark5

**shamanic** ' Alıntı:
senide bekleriz kuzum..

yine eşine enerji yollsak mı .. ne dersin.. girlhaha
bu sefer üstüne 2 nokta 5 virgül de ekleriz.. sevincli

kıyamam sana ark5

canım alemsin... khkh56

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

redflowers cım bana yaptı ben atakan beyciğime yapıyorum.. sevincli

başlığa ismini ekledim.. ttli3
artık diğer programını iptal ederek bizlerle olmak zorunda.. ark5 tatilsmiley

sizsiz olmaz atakan beycim.. hih33 clapping
arkadaşlar sizin gelişiniz belli olmadı diye özel mesajlardan bana yapmadıkları baskı kalmadı.. tel45x pc05
eh bende baskıyı size yansıttım şimdi.. girlhaha

sizi yanımızda görmek bizleri çook mutlu edecek.. s456 blissy
başımıza bi beyefebdi lazım 1 12389
yeşilaycı lazım 2 b456
konunun uzmanı lazım 3 thumbsanim

ben bu listeyi epey daha uzatırım ama yormıyayım sizleri.. tender45
sevgiler.. kiss3

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

alk78 Bravo diyorum.Başkada birşey demiyorum shamanic.Evet söz ağızdan çıktı bir kere. sevincli

atakan bey kaçmak yok, kaçamazsınız bizden. art56art56

Arkadaşlar bence buluşmamız için en iyi mekan olarak benim aklıma Armada'nın oralardaki SaklıBahçe geliyor...Hem açıkhava,çimenler,minderler,isterseniz restoranları fln olan bir mekan...Biz birkaçyıl önce gitmiştik,baya güzeldi hoşumuza gitmişti,fiyatlarda o kadar tuzlu gelmemişti...
İnternet sitesinide buldum,ekliyorum buraya bir göz atın isterseniz,ulaşım olarakta bence uygun olabilir...
http://www.saklibahce.com/

Hayal ablacım otogardan çok yakın orası.Ben gelip alıcam seni zaten otogardan sen sıkıntı yapma.Shamanic te otobüsle gelirse onu da alırım ben.Mesafe yakın çünkü.Biz yarın peacemaker le yer bakmaya gidicektik Kızılay'da.İptal mi edelim napalım.Yada yarın ben burayı arayıp sorayım mı bir şey söyleyin.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri