20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ynt: 20 Temmuz Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

alen geldigin zaman ilk işim seni dobiyle tanısdırmak olacak halamın kızı köpeklerden korkuyodu dobi ile onu tanısdırdım artık dobiyi seviyo kopekleride sen gel biz toplatıdan sonra senle alemlere akarız :d gezer tozarız hatta gel 1 hafta kal bizde 1 hafta sonra draglar var biliyon seni teknik ekip diye yazdırırım yanımızdfa bulunursun ankarayı fet ederiz ikimiz maksat geyik muhabbet sana guzel anlar gecirtirim dostluk arkadaslık abilik ölmedi unutma ankarada birisi var :Ğ

olur redflowers özür dileriz

alen ' Alıntı:
benim sosyal fobim olmasa gelirdim smil56 :=) ...kalacak yer sorun değil bigci abide kalırdım dl67 :=)(davet etmişti:=) ) aman bea...ekim ayından sonra izmir buluşmalarına gelirim...tabi sosyal fobimi yenersem :=) bye bye...aslında ben hiç gelemem ya korkular var bende,benden içte bir yerde :=)
herkesin sosyal fobisi depresmiş anlasılan alen sosyal fobini yenmen için sosyal ortamlara girmen lazım buarada bende buluşmanın olmasını isteyenlerdenim daha yeni haberim oldu shamanic ablanın sayesinde girlhaha bende seve seve gelirim yer ayarlama konusunda sana yardımcı olabilirim redflowers bende iyi bilirim ankarayı yardıma ihtiyacın olursa seslenmen yeterli ben burdayım kiss3

Ankara buluşmasına bende katılabilirim... eğer kontenjanınız varsa :)
Ne de olsa 3 saatlik yol ve gelmişken ankaradaki arkadaşlarımıda
ziyaret ederim.. ve yeni arkadaşlarımızla tanışıp eski vefakar dostları tekrardan görme şerefine ulaşmış oluruz
hayal abla var shamanic var atakan bey var redlowerste ev sahibi ne güzel tadından yenmez.. wave wave

harika haber.. super
keopscum çoook mutlu oldum canım..

cerencim yardımlaşın kuzum.. şöyle sessiz sakin güzel bir yer olsun şimdiden alternatifleri düşünün ..
web siteleri varsa alternatifleri eleyip bizlere yol gösterin tatlım..

burcucuğumuzda (burcutkn) ankarda değil miydi dusun habr verin herkese.. hadi son haftaya giriyoruz..

atakan beycim hiç sesiniz çıkmıyor.. blook

ceren18 ' Alıntı:
alen ' Alıntı:
benim sosyal fobim olmasa gelirdim smil56 :=) ...kalacak yer sorun değil bigci abide kalırdım dl67 :=)(davet etmişti:=) ) aman bea...ekim ayından sonra izmir buluşmalarına gelirim...tabi sosyal fobimi yenersem :=) bye bye...aslında ben hiç gelemem ya korkular var bende,benden içte bir yerde :=)
herkesin sosyal fobisi depresmiş anlasılan alen sosyal fobini yenmen için sosyal ortamlara girmen lazım buarada bende buluşmanın olmasını isteyenlerdenim daha yeni haberim oldu shamanic ablanın sayesinde girlhaha bende seve seve gelirim yer ayarlama konusunda sana yardımcı olabilirim redflowers bende iyi bilirim ankarayı yardıma ihtiyacın olursa seslenmen yeterli ben burdayım kiss3

keops ' Alıntı:
Ankara buluşmasına bende katılabilirim... eğer kontenjanınız varsa :)
Ne de olsa 3 saatlik yol ve gelmişken ankaradaki arkadaşlarımıda
ziyaret ederim.. ve yeni arkadaşlarımızla tanışıp eski vefakar dostları tekrardan görme şerefine ulaşmış oluruz
hayal abla var shamanic var atakan bey var redlowerste ev sahibi ne güzel tadından yenmez.. wave wave

kontenjan sınırsız keopscuğum, herkes davetli..inşallah bir kerede türkiyenin her yerinden gelen üyelerimizle, orta noktada buluşma gerçekleştirebiliriz...şimdi by mehmet konya türkiyenin tam ortası dermiş...

Ben bugün bir iki yer baktım.Ceren cim yarın haberleşelim seninle.Benim kafamda elene elene KC GÖKSU kaldı.Yarın bir haberleşelim canım benim.

Canım benim parkları pek düşünmeyin çünki kene olayı var birde ulaşım sorununu düşünüp ona göre bir yer ayarlayın herkes rahat gelip gittsin. kiss3

redflowers ' Alıntı:
Ben bugün bir iki yer baktım.Ceren cim yarın haberleşelim seninle.Benim kafamda elene elene KC GÖKSU kaldı.Yarın bir haberleşelim canım benim.
bence göksu güzel fikir nezih biyer ve sakin peki kc göksu iş merkezi mi yoksa göksunun içindeki gölün karsısındaki kafeler mi canım ?bence göksunun içindeki bir kafeyi tuttuk mu gelicek olan kişilere yeter diye düsünüyorum birde manzara olarakta hos sen peki kaç kişilik biyer düsünüyosun gelicek olan kişi sayısı belli deil dusun

Yok canım ben göl kıyısındaki cafeleri söylüyorum.Gelicek kişi sayısı cumartesi kesinleşir.Ama Serpil ablalara uzak kaldı herhalde biraz.
Serpil abla sen ne tarafta oturuyorsun sana neresi yakın.KC göksu nezih ve sessiz olduğu için benim seçenekler arasına girdi.Birde temiz hava,göl kenarı.Ama ben yinede dediğim gibi Ankara'yı çok iyi bilmiyorum.Sizin fikirlerinize açığım.

Canımın içi bize uzak ama birde herkesede uzak olabilir.Ben yolda geçirilecek zamanı birlikte geçirsek diyorum . Biz izmirde hayalciğimi görünce mekenın hiç önemi kalmadı ve birbirimizden ayrılmak istemedik . kiss3

mekan konusunda,mekanda istenilen özellikleri özel mesajla konusursak ben de yardımcı olmaya çalışırım.

peacemaker ' Alıntı:
mekan konusunda,mekanda istenilen özellikleri özel mesajla konusursak ben de yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar bir el atın bu olaya.Serpil abla,ceren,peacemaker.Kızılay'da güzel iyi bir yer bulalım.Herkese aynı mesafede olur herhalde.Merkezi bir yer en azından.
Bana bir ulaşın arkadaşlar.Müsait bir günde gidip yer bakalım olmazsa buluşup.Hem buluşma öncesi size bir kahve ısmarlıyım ben azıcık kritik yapalım. 12389

o zaman bi haberleşelim yarın öbür gün bi oturup görüşelim.ben cuma ist gidicem pazara ist dan gelecek arkadaşlarla da dönerim artıık :)

Ceren'cim,peacemaker'cım sağolun arkadaşlar.Beni organizasyonda yanlız bırakmadınız.İstanbul buluşması olduğunda Ankara'da da olsun diyenlerden ses çıkmadı siz koştunuz imdadıma.Kaybolur kalırdım ben yoksa.Çarşamba görüşüp yer bakalım Kızılay'da. kiss3

hakket ankarılılar nerdesiniz .. sevincli

ay yoksa bizi istemiyor musunuz.. ttli3

son haftaya başladık hala yer bulamadınız.. redflowers ankaralı değil hanımlar beyler.. wave
hepinize önayak oldu sağolsun buluşmayı ayarladı ama yer konsuunda ona yardımcı olun.. 12389

mustang cim yerin önemi malesef oluyor tatlım.. b456
ortaköy buluşmasında birbirimizin sesini bile duyamadık bahçede.. djj

allahtan cafenin içinde bir üst kat vardı ve orayı kapattık..
eğer toplu sohpet edilmesse olay ikili görüşmelere dönüyor o zamanda grup içerisinde ayrım oluyor ve herkes yeterli verimi alamıyor.. terli345

siz hayal abla ile buluştuğunuzda 4-5 kişiydiniz haliyle yuvarlak masa toplantısını keyifli yapabildiniz.. s456
inşallah şimdi daha kalabalık oluncak.. onun için alternatif bulun canım..
dediğiniz gibi herkesin kolay gelebileceği yer olsun ama bunun için adres belirtin.. pc05

sycorox cum nerdesin şeker .. hiç sesin çıkmıyo.. blook

biz de olaya el attık shamanic cim.ama bizimde ilk toplantımız,kaç kişi olur,nasıl bir ortam istenir,bilemediğimiz için sizden yardım istiyoruz.ne tür yerleri tavsiye edeseniz ona göre yer ayarlayacağız.çarşamba görüşüp buluşup ayarlamayı yapacağız.en çok zorlanacağımız konular ise bu ikisi. kaç kişi olacağız,bir yer kapatmalımıyız,nasıl bir ortam olmalı?3 oldu.daha önceden toplantı ayarlayan arkadaşlarımız bir fikir verirlerse süper olur.elimizden gelenin en iyisini yaparız ;)

kızılayın uygun olacağını sanmıyorum en az 20 kişi falan olur sanırım, göksu iyi de fazla uzak 1.5 saat otobüste kalmayı düşünüyorsanız. papazın bağı nasıl olur?

Bence bahçelide Poul yada Happydays çok güzel ve tam buluşmamıza uygun olabilecek mekanlar...Oralarıda düşünebiliriz...Kızılayda çok uygun mekan yok benim bildiğim kadarıyla...

Sycorox ' Alıntı:
Bence bahçelide Poul yada Happydays çok güzel ve tam buluşmamıza uygun olabilecek mekanlar...Oralarıda düşünebiliriz...Kızılayda çok uygun mekan yok benim bildiğim kadarıyla...
haklısın canım oralar gerçekten çok hos ama parası olana girlhahabiz herkesi düsünerek daha bütçesi uygun biyer arıyoruz kızılayda biraz sansımızı zorlayalım diyoruz onayi

Kızılaydada Felsefe ve Ortadünya kafe hoş mekanlar...Fiyatlarda daha uygundur...Ama tabi site buluşması için nasıl olur düşünmek lazım...Sabahtan beri düşünüyorum,düşünüyorum neresi olabilir diye,off:)
Biraz daha araştırma yapayım:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri