- Reaksiyon puanı
- 1
- Web sitesi
- www.depremcantasi.net
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması
ben tabiiki de varım hpm1
ben tabiiki de varım hpm1
canan ' Alıntı:Oh be sonunda gelebıldım... aranızdayım thumbsanim Ya orcun bayramın 3. gunu yine bana uymuyor nasıl olcak söz de verdim şimdi.ya neden bulusmalar hep pazar günü oluyor ben pazarları müsait olmuyorum ki..Orcun buarada ben msn kullanmıyorum arık haberin olsun siirokul
orpheo ' Alıntı:canan ' Alıntı:Oh be sonunda gelebıldım... aranızdayım thumbsanim Ya orcun bayramın 3. gunu yine bana uymuyor nasıl olcak söz de verdim şimdi.ya neden bulusmalar hep pazar günü oluyor ben pazarları müsait olmuyorum ki..Orcun buarada ben msn kullanmıyorum arık haberin olsun siirokul
yav gel bikerede işte müsait ol.nolcak. guitar
nargile içmemiz lazım anlıyomusun nargile sevincli 956k
msn niye kullanmıyosun orasını anlamadım.sen kendi gitarınımı satıyosun bu arada guitar
[/quot
gelmeye calısıcam artık napımheee senin benim evdeki nargilede gözün kaldı dimi şisesi kırıldı hıhh....Evet kendi gitarımı satıyorum guitar çok acil bana alıcı bulursan haber ver olur mu??bayram çıkmadan satmam lazım yavv dusun....
canan ' Alıntı:orpheo ' Alıntı:canan ' Alıntı:Oh be sonunda gelebıldım... aranızdayım thumbsanim Ya orcun bayramın 3. gunu yine bana uymuyor nasıl olcak söz de verdim şimdi.ya neden bulusmalar hep pazar günü oluyor ben pazarları müsait olmuyorum ki..Orcun buarada ben msn kullanmıyorum arık haberin olsun siirokul
yav gel bikerede işte müsait ol.nolcak. guitar
nargile içmemiz lazım anlıyomusun nargile sevincli 956k
msn niye kullanmıyosun orasını anlamadım.sen kendi gitarınımı satıyosun bu arada guitar
[/quot
gelmeye calısıcam artık napımheee senin benim evdeki nargilede gözün kaldı dimi şisesi kırıldı hıhh....Evet kendi gitarımı satıyorum guitar çok acil bana alıcı bulursan haber ver olur mu??bayram çıkmadan satmam lazım yavv dusun....
buluşmaya getir gitarı bi ara tünele iner konuşruz ordakilerle.
tabi istanbulda olanlar için süper fikir bravo ne güzel ek puan kazanacaklar hemde katılım artacak ne hoş katılım da artar peki oraya 1000km uzakta biri için ve niceleri için ne olacak dusunizumi ' Alıntı:süper fikir Seyhan 956k 956k 956k
ya bu arada kitabı bulamadımb 4897
neyse aramaya devam super
izumi ' Alıntı:eveeettttttt 14 ekim İstanbul buluşmamız gerçekleşti...
sanırım ilk eve dönen ben oldum f678h evimde Taksim'e yakın zaten cilgin897
çok güzel, çok keyifliydi...çok güldük çok eylendik..
az kişiydik ama gerçekten çok keyifliydi...
teşekkürler arkadaşlar....
orpheo söylemeden geçemeyeceğim, yahuu ne şeker şeysin sen öyle ice1
neşe getirdin cat3500
merak etme ya sen ben puanları falan kıskanmıyom hani mesela izmirdede buluşuyorlar falan onlara puan ozaman 44 kaynaşmayı artırması babında bu arada ben izmirdede değilim puan meraklısı hiç değilim hatta aldığım puanları bir arkadaşıma hediye etmeyi düşünüyorum hepinizi seviyorum değerlisiniz çünkü hismileyizumi ' Alıntı:bak şimdi
hayatta herkese yetecek kadar para, puan vardır aa34
sen kazanamaan da, tanıdıkların kazansın bizim için mutlu ol cilgin897
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.