14 Ekim 2007 İstanbul Buluşması

Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması

sevgili atakan subliminal cd lerin kullanımı ile ilgili bilgileri bizde isteriz.. 96 kiss3

Hayal ablama katılıyorum.gelemeyenler için buluşmayı videoya çekip yayınlayın

nıhaaaa gelmezsem sosyal fobiğim beee!!!! khkh56 derty
atakan abi bi ben gelirsem doğruca gidiyoz nargile içmeye.bana anlat ben dinlerim.hiç susmam.hiçte laf bölmem.helal olsun bana.bu arada çok övdüm kendimi neyse buluşmak üzere diyelim vesselam. guitar
herkese bende hediye nacizane_i bilmem ne. smiliyface
bol bol foto çekiçem super.ama video kötü çıkar kalitesi telefondan ötürü 88a

canan ses ver sevincli

Oh be sonunda gelebıldım... aranızdayım thumbsanim Ya orcun bayramın 3. gunu yine bana uymuyor nasıl olcak söz de verdim şimdi.ya neden bulusmalar hep pazar günü oluyor ben pazarları müsait olmuyorum ki..Orcun buarada ben msn kullanmıyorum arık haberin olsun siirokul

canan ' Alıntı:
Oh be sonunda gelebıldım... aranızdayım thumbsanim Ya orcun bayramın 3. gunu yine bana uymuyor nasıl olcak söz de verdim şimdi.ya neden bulusmalar hep pazar günü oluyor ben pazarları müsait olmuyorum ki..Orcun buarada ben msn kullanmıyorum arık haberin olsun siirokul

yav gel bikerede işte müsait ol.nolcak. guitar
nargile içmemiz lazım anlıyomusun nargile sevincli 956k
msn niye kullanmıyosun orasını anlamadım.sen kendi gitarınımı satıyosun bu arada guitar

orpheo ' Alıntı:
canan ' Alıntı:

msn niye kullanmıyosun orasını anlamadım.sen kendi gitarınımı satıyosun bu arada guitar

[/quot
gelmeye calısıcam artık napım:( heee senin benim evdeki nargilede gözün kaldı dimi şisesi kırıldı hıhh....Evet kendi gitarımı satıyorum guitar çok acil bana alıcı bulursan haber ver olur mu??bayram çıkmadan satmam lazım yavv dusun....

canan ' Alıntı:
orpheo ' Alıntı:
canan ' Alıntı:

[/quot
gelmeye calısıcam artık napım:( heee senin benim evdeki nargilede gözün kaldı dimi şisesi kırıldı hıhh....Evet kendi gitarımı satıyorum guitar çok acil bana alıcı bulursan haber ver olur mu??bayram çıkmadan satmam lazım yavv dusun....

buluşmaya getir gitarı bi ara tünele iner konuşruz ordakilerle.

Atakan Bey merhaba,

Herhangi bir sorun çıkmaz ise; yarınki site toplantısına ben de katılmayı düşünüyorum..

Size sipariş etmiş olduğum kişiye özel cd eğer hazırsa ve kuryeye vermediyseniz orada bana teslim edebilirseniz çok mutlu olurum...

İyi akşamlar...

Arkadaşlar yarin ki toplantida subliminal cd ler nasıl daha verimli kullanılır anlatacağım.. 12389 Kaçırmayın...
Mutlaka telefon numarasıda alın forumun en üstünde mevcut...Zaten Akm nin hemen yanında ki gezi istanbul'a gidip oturacağız...Geç kalanlar olursa oraya gelebilirler.
Seyhan hn sizin cd yi yetistirebilirsem yarin getiririm olmazsa pztsi kargoya veririm..

eveeettttttt 14 ekim İstanbul buluşmamız gerçekleşti...
sanırım ilk eve dönen ben oldum f678h evimde Taksim'e yakın zaten cilgin897

çok güzel, çok keyifliydi...çok güldük çok eylendik..
az kişiydik ama gerçekten çok keyifliydi...
teşekkürler arkadaşlar....

orpheo söylemeden geçemeyeceğim, yahuu ne şeker şeysin sen öyle ice1
neşe getirdin cat3500

İlk defa böyle bir toplantıya katıldım ve benim için oldukça keyifliydi.... İyiki gelmişim... Bu arada Atakan Bey bi öneri, birsonraki toplantıya katılımı daha da teşvik etme amaçlı toplantıya katılanlara da ek bir puan verseniz... iyi fikir değil mi İzumi ?

izumi ' Alıntı:
süper fikir Seyhan 956k 956k 956k

ya bu arada kitabı bulamadımb 4897
neyse aramaya devam super
tabi istanbulda olanlar için süper fikir bravo ne güzel ek puan kazanacaklar hemde katılım artacak ne hoş katılım da artar peki oraya 1000km uzakta biri için ve niceleri için ne olacak dusun

bak şimdi
hayatta herkese yetecek kadar para, puan vardır aa34
sen kazanamaan da, tanıdıkların kazansın bizim için mutlu ol cilgin897

Güzel ve keyifli bir buluşmanın ardından bende yeni eve gelebildim. Toplantıya katılanlara puan verilme konusunda bende hem fikirim super

Sevgilerimle,

[/quote]
izumi ' Alıntı:
eveeettttttt 14 ekim İstanbul buluşmamız gerçekleşti...
sanırım ilk eve dönen ben oldum f678h evimde Taksim'e yakın zaten cilgin897

çok güzel, çok keyifliydi...çok güldük çok eylendik..
az kişiydik ama gerçekten çok keyifliydi...
teşekkürler arkadaşlar....

orpheo söylemeden geçemeyeceğim, yahuu ne şeker şeysin sen öyle ice1
neşe getirdin cat3500

teşekkür ederim smil56.ben daha eve yeni döndüm.dedim ya allahın unuttuğu yer y789 khkh56
bundan sonraki toplantılarda bende varım.bugün biraz kısa zaman kaldım.çok az kişiydik ama.bayramdan kaynaklıdır umarım.garson adamın bana abuk subuk bi trip içerisine girmesi hariç herşey çok süperdi. derty
atakan abi buluşmalara gelnlere ek puan verilsin.bu fikre bendende destek var art56art56 956k
canannnnnnn yoksun piyasada sevincli

ne puanı yahu blook çok merak ettim o puanlar ne işe yarayacak? pc05

Bir ara yağmur nedeni ile buluşmayı iptal etmeyi düşünmüştüm.İyi ki iptal etmemişim.Toplam 7 kisiydik keyifli sohbetler oldu...
Sitede ki puanlama bölümün güncelleyeceğim orada buluşmalar için ek bir bölüm ekleyebilirim..Katilan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
İzumi ve Hayatdolu ikinci kez katıldılar,Seyhan ve Ebru karsidan geldiler.Orcun'da katilimi ile renk katti.Keyifli sohbetler yaptik.
Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere...

izumi ' Alıntı:
bak şimdi
hayatta herkese yetecek kadar para, puan vardır aa34
sen kazanamaan da, tanıdıkların kazansın bizim için mutlu ol cilgin897
merak etme ya sen ben puanları falan kıskanmıyom hani mesela izmirdede buluşuyorlar falan onlara puan ozaman 44 kaynaşmayı artırması babında bu arada ben izmirdede değilim puan meraklısı hiç değilim hatta aldığım puanları bir arkadaşıma hediye etmeyi düşünüyorum hepinizi seviyorum değerlisiniz çünkü hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri