14 Ekim 2007 İstanbul Buluşması

Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması

yaaa accık buralara da gelin buralarda da buluşalım ama burda cafe de değil kebapçıda buluşabiliriz aa34 aa34

tabi ya hepicimiz 44

ne sen kaybeden ol nede bu beden
şahikalardan selam var bak tepeden
alan mutlu olacaktır inan bak ebeden
yok oluşa adım atanda dönemez ipten

menfi duygular alta çıkamaz en dipten
aşk şarabını alırız biz elbette fondipten
pilotada güven tam sinyalsa kokpitten
takdir yönümüzle uzağız biz tenkitten

bana kebapçı süper olur.ohh içli köfte ardındanda bi iskender.missss blissy derty
turgay abi sana yorum yapamıyorum artık.şiirmakinesisin yav. 96

Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Videosu

14 Ekim toplantı videosu
[youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=-tKmgweaSkE[/youtube]

tüm hayatım değişti ailesi hepinize günaydın ya bu site bağımlılık yapıomuş şuan da önlüğümü ütülüo olmam lazımdı ama burdayım 8977 8977 8977 cilgin897
video güzelolmuş tam kıksanma moduna girdim
hepiniz de süper bi ışık var allah daim etsin kiss3 kiss3 kiss3

bence de guzel olmus, oh oh ne guzel yuzyuze bayramlasmıssınız, ben de bır avrupa bulusması duzenlıcem, bu ıs boyle olmuyor, avrupadakıler toparlanın ortak bır yerde toplanalım ( elıf,sezen,sumbul baska unuttugum varsa kusura bakmasın t678 )

düzenle valla ne eksiin var ben burda düzenlerim de gelen olur mu bilmem kebeb diyarına

valla ne diyeyim darısı başımıza...
hepiniz pek güzel çıkmışsınız sevincli sevincli
sohbette iyi,sadece biraz karanlık çıkmışsınız ama süpeeer
dedim ya darısı başımıza s456 s456 s456

atakan abi sesin duyulmuyacak diye devamlı seni çektim açıklamaları gelemeynlerde dinlesin diye.valla çok süper çekim yapmamışım ama fena sayılmam yav y789 khkh56
yanlız benim saçlar felaket olmuş dün ya farkında değildim. khkh56

orpheo ' Alıntı:
atakan abi sesin duyulmuyacak diye devamlı seni çektim açıklamaları gelemeynlerde dinlesin diye.valla çok süper çekim yapmamışım ama fena sayılmam yav y789 khkh56
yanlız benim saçlar felaket olmuş dün ya farkında değildim. khkh56
Görüntü kalitesi aslında daha iyiydi youtube yüklemek için formati değiştirdim bu nedenle biraz karanlık oldu..
Orçun sen gayet iyi çıkmışsın bu arada.
Artik bu deneme oldu bir daha ki sefere daha güzel çekimler yapariz.

Tüh yaaa kesin gelicem derken ne oldu.Ya atakan abim ben pazar günleri müsait olmuyorum.Bu gidişle hiçbir buluşmaya gelemicem.Video ya bakıyorumda iyi hoş geçmiş..Karanlık biraz orçun sen mi çektin dusun derty

canan ' Alıntı:
Tüh yaaa kesin gelicem derken ne oldu.Ya atakan abim ben pazar günleri müsait olmuyorum.Bu gidişle hiçbir buluşmaya gelemicem.Video ya bakıyorumda iyi hoş geçmiş..Karanlık biraz orçun sen mi çektin dusun derty

ben çektimde ayarlayamadık renkleri yav.ceptende bi kaç foto çekmiştim ama onlarda karanlık çıkmış.neyse öbür toplantıya daha hazırlııyız en azından çekmeden önce lcd ekranı açıp renk akışına bakıp sonra çekime başlarız.
atakan abi sağol bu arada artiz gibi çıkmışız vallaha derty smiliyface

hepinizde çok güzelsiniz ya çok imrendim o kadroyu aynen Adana'ya bekliyorum mümkünse utananadam

ceren ' Alıntı:
hepinizde çok güzelsiniz ya çok imrendim o kadroyu aynen Adana'ya bekliyorum mümkünse utananadam

okul bitince adanadayız. khkh56
bu arada sölemeyi nuttum benim yanımdaki zat yakın arkadaşım olur.aynı zamanda bateristimiz.o hiç konuşmamış .dikaktimi çekti.alem çocuk yaa khkh56 khkh56 khkh56

blissy blissybekliyorum

PSİKO ' Alıntı:
yaaa accık buralara da gelin buralarda da buluşalım ama burda cafe de değil kebapçıda buluşabiliriz aa34 aa34

khkh56 bayıldım bu fikire art56art56

görüntüyü şimdi izledim ya ne güzelmiş muhabbet hepiniz harikaymışınız.hissediyom ben göremesem de art56art56 ama hep atakanı çekmişin kardesim ya haksızlık buya n9598 nese iyi antereman oldu bi sonrakine aydınlık çekilir hemde eşit gösterim aa34 ama video fikri güzel olmuş... yiğidi öldür hakkını ver sapkal89

25emel ' Alıntı:
görüntüyü şimdi izledim ya ne güzelmiş muhabbet hepiniz harikaymışınız.hissediyom ben göremesem de art56art56 ama hep atakanı çekmişin kardesim ya haksızlık buya n9598 nese iyi antereman oldu bi sonrakine aydınlık çekilir hemde eşit gösterim aa34 ama video fikri güzel olmuş... yiğidi öldür hakkını ver sapkal89

çekmeseydim.açıklamalar duyulmayacaktıki.ispatı; kamera bi ara pencereye yönlendiğinde sese dikkat hismiley
bende mirofon var.kamera mikrofonu .bir dahaki buluşmaya onu getiricem atakan abinin açıklamaları ar fonda iken sizde diğer üyeleri görebilceksiniz. derty

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri