Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Önemli olan 11.11.2011'de evlenip 12.12.2012 tarihinde de boşanmamak Yani sayı uyumu aramak yerine uygun bir eş adayı ve uygun bir mevsim ile düğün salonu ayarlamak daha doğru. En kötüsü de belirli bir tarih alıp, iş bozulunca hayal kırıklığına uğramak. En iyi tarih, eşinizin ve kendinizin en uygun olduğu en doğru tarihtir. Sevgiler.
partysmiley Tabi ki oyledir, ben sadece yorumlarinizi ya da o tarihte gun alan ciftlerimiz var mi arada onu merak ettigim icin guncelledim konuyu, zatendaha onceden acilan bir konuymusy789
inş...y789 bunu bir dilek dua olarak algılıyorummm.. heyecan yaptımmm inş hayırlı bir şekilde o tarihte hayırlı olan o insanla hayatımı birleştiririm..happy6
Ne mutlu sana ki kendine bir tarih belirlemissin ve o tarihte evlenmek istiyorsun...Neden olmasin belki de dilegin gerceklesir ki umarim senin icin hayirliysa olur insallah : )
Ben hic dusunmemistim simdiden belirleyecem kendime farkli bir tarihart56art56
Hadi o halde tum cekimlerimizi 12/12/2012 icin yapiyoruz, hayirlara vesile olsun insallah kim bilir belki forumdan arkadaslarimiz evlenir ve o mutlu ani bizimle burada paylasir, dusunsenize imgeleyelim harika)
Walla bence bu kadar imgeleme, olumlama ve ceim yasasi inanci ile buradan evlenen ya da ileriye donuk dusunen ciddi arkadaslar cikabiliry789Neden olmasin ki belki onlarin vesilesi de burasidir.....f678h
girlhahagirlhaha evett biliyorum ahh o kalıplar... ben de şimdi onunla ilgili bir yazı paylaşacağım.. çocuklardan nefret ederimm bennn.. çoluk çocuk bana göre değil yahuu ) süper bi yazı paylaşıcamm orda kendi hatalarımı ve kalıplarımı da gördüm. ah o çekirdekler...!!! hepsini çitlemeliyim y789
Bu çok büyük bir sorun bence , nefret kötü bir duygu , hele de ufacık masum çocuklar için duyuluyorsa , senin bilinçaltını çözmen gerekli diye düşünüyorum.
Ben de bu kadroya dahil olmak istiyorum o zaman.Toplu imgelemeyle,toplu nikahAslında düşündüm ama kış gelini olmak bana pek sıcak gelmedi.O yüzden hayırlı zamanda,hayırlı kişiyle,hayırlısıyla olması makbuldur Yine de buradan ilk evlenen ayakkabı altına isimlerimizi yazmayı unutmasın girlhaha
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.