12.12.2012'de evlenmek istiyorum.. :)))

Önemli olan 11.11.2011'de evlenip 12.12.2012 tarihinde de boşanmamak :) Yani sayı uyumu aramak yerine uygun bir eş adayı ve uygun bir mevsim ile düğün salonu ayarlamak daha doğru. En kötüsü de belirli bir tarih alıp, iş bozulunca hayal kırıklığına uğramak. En iyi tarih, eşinizin ve kendinizin en uygun olduğu en doğru tarihtir. Sevgiler.

:) Var mi arttiran:) music45

Bence tarih falan hikaye..
12.12.2012 den daha anlamlı ve özel tarih doğru kişiyi bulup onunla evlendiğin tarihtir.

Sevgiler..actionsmile

Bence tarih falan hikaye..
12.12.2012 den daha anlamlı ve özel tarih doğru kişiyi bulup onunla evlendiğin tarihtir.

Sevgiler..actionsmile
partysmiley Tabi ki oyledir, ben sadece yorumlarinizi ya da o tarihte gun alan ciftlerimiz var mi arada onu merak ettigim icin guncelledim konuyu, zaten daha onceden acilan bir konuymusy789

çok hoş gerçekten:)
umarım dileğine kavurşursun
12.12.2012 de:)

çok hoş gerçekten:)
umarım dileğine kavurşursun
12.12.2012 de:)

inş...y789 bunu bir dilek dua olarak algılıyorummm.. heyecan yaptımmm :) inş hayırlı bir şekilde o tarihte hayırlı olan o insanla hayatımı birleştiririm..happy6

Ne mutlu sana ki kendine bir tarih belirlemissin ve o tarihte evlenmek istiyorsun...Neden olmasin belki de dilegin gerceklesir ki umarim senin icin hayirliysa olur insallah : )
Ben hic dusunmemistim simdiden belirleyecem kendime farkli bir tarihart56art56

Hadi o halde tum cekimlerimizi 12/12/2012 icin yapiyoruz, hayirlara vesile olsun insallah kim bilir belki forumdan arkadaslarimiz evlenir ve o mutlu ani bizimle burada paylasir, dusunsenize imgeleyelim harika:P)

benide davet edin toplu nikaha gambersiz düğün olurmu aaaaaaaaaaa geç kaldım nikahaagl34 tüh gamber yinemi kaldı88abisiklet

Sakin ol Seldacım henüz törenin tarihi belli ama kimler evlenecek belli değil:D

yok canım zaten pek sevmem düğünleri ha gamberi unutmayın diye demiştim oda tarih geçmiş zaten napalım sağlık olsun dimi amagirlhaha

yok canım zaten pek sevmem düğünleri ha gamberi unutmayın diye demiştim oda tarih geçmiş zaten napalım sağlık olsun dimi amagirlhaha

Walla bence bu kadar imgeleme, olumlama ve ceim yasasi inanci ile buradan evlenen ya da ileriye donuk dusunen ciddi arkadaslar cikabilir:)y789Neden olmasin ki belki onlarin vesilesi de burasidir.....f678h

evlilik doğru insanla muhteşem bişeydir bence.olması gerekir.ama sevdiğin saygı duyduğun,beğendiğin bi adamsa ya da kadınsa evleneceğin.herşey güzel.

girlhahagirlhaha evett biliyorum ahh o kalıplar... ben de şimdi onunla ilgili bir yazı paylaşacağım.. çocuklardan nefret ederimm bennn.. çoluk çocuk bana göre değil yahuu :))
süper bi yazı paylaşıcamm orda kendi hatalarımı ve kalıplarımı da gördüm. ah o çekirdekler...!!!
hepsini çitlemeliyim y789

Bu çok büyük bir sorun bence , nefret kötü bir duygu , hele de ufacık masum çocuklar için duyuluyorsa , senin bilinçaltını çözmen gerekli diye düşünüyorum.

Şanslısınız, 20.20.2020'de evlenmek isteyebilecek olanların işi daha zor sanırım..

maya takvimine göre hepiniz evde kaldınız söyliyimmmm.:))

ben 8.8.2008de evlendm :Dhappy6

Ben de bu kadroya dahil olmak istiyorum o zaman.Toplu imgelemeyle,toplu nikah:)Aslında düşündüm ama kış gelini olmak bana pek sıcak gelmedi.O yüzden hayırlı zamanda,hayırlı kişiyle,hayırlısıyla olması makbuldur :) Yine de buradan ilk evlenen ayakkabı altına isimlerimizi yazmayı unutmasın girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri