![]() |
Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Evet arkadaşlar 3 büyük ilde (İstanbul,İzmir,Ankara) Sevgili Abdullah Canıtez tanıtım seminerlerini gerçekleştirdi.Herkesin ilgi alanına,ihtiyacına göre farklı konular ufak çapta anlatıldı. Şimdi sıra işin özünü kavramaya geldi. 1.Nedir bu Eft,nasıl yapılır? 2.Deep Peat ne işe yarar? 3.Presicion(hedef belirleme) nedir? 4.NLP yi nasıl öğrenebilirim? diyenler için seminer düzenlemeyi düşünüyoruz. Seminerler gruplar halinde olacaktır.Eft öğrenmek isteyenler için 15 kişilik bir grup,Presicion öğrenmek için başka bir grup oluşturulacaktır. Size düşen sadece istediğiniz semineri buraya yazmak ve geleceğinizi belirtmektir.Gerekli katılım sağlandığında Keops arkadaşımızla bağlantıya geçilerek uygun zaman saptanacaktır. Sevgiler. --------------------------------------------------------- Yer:Taksim Hill Otel Saat:10:30 Eğitim:Eft,Deep Peat,Sedona Katılım ücreti yer+seminer:67.00 ytl Katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım sertifikası verilecektir. Katılımda bulunacak kişilerin özel mesajla belirteceğim hesap numarasına kapora yatırmaları gerekmektedir.Hesap numarası bana ulaşacağınız özel mesajla verilecektir. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Süper bir fikir. EFT öğrenmek istiyorum ttli3 |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Merhaba, tümüne katılmak ıstıyorum selamlar |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Katilma imkani olan herkesi cooook kiskandim ,, bende katilmak istiyorummm, fakat ha diyede Turkiyeye gelemiyoruz iste agl34 umarim imkani olanlar, boyle degerli gunun kiymetini bilip katilirlar...biz bulamiyoruz buralarda, noolur siz degerini bilin sevgiler |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar seminer hızlandırılmış kurs türünde olacak.2 bölüme ayırdık 1.Eft,deep peat ve sedona, 2.Nlp ve precision (hedef belirleme,sonuca ulaşma) Bu hızlandırılmış kursta seçtiğiniz bölümle ilgili seminer verilecektir.İlgili başlıklarla ilgili bölümler ayrıntılı olarak anlatılacaktır.Gruplar 15 kişiyle sınırlandırılmıştır.15 kişinin haricinde katılım olursa yeni bir grup oluşturulacaktır.Bu sebeple lütfen katılacaklar seçtikleri bölümle beraber mesajlarını yazsınlar. Seminer katılımı kişi başı 50.00 ytl olarak belirlenmiştir.(yer ücreti dahil değildir.Yer belirlendiğinde o da belirtilecektir.) Sevgiler. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Seminer tarihi belirlendi mi acaba? Yoksa katılımcılar belirlendikten sonra mı belli olacak? |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Katılımcılara göre tarih belirlenecek yeni bir hayat'cım. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben ikisine de katılmak isterim. fakat birini seçmem gerekiyorsa: 1.Eft,deep peat ve sedona eğitimi almak isterim. çok heyecanlandım. şimdiden teşekkürler. smiliyface |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar EFT öğrenmek isteyenlere Keopsun seminerine katılmalarını öneririm kendisi bu konuda gerçekten sonderece başarılı ve çok iyi bir eğitmen .Bence bu fırsatı kaçırmayın. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben nlp ye katılmak isterim:) smiliyface |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben de memnuniyetle katılmak isterim. Tabii ki yeri ve zamanı önemli benim için de. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Merhabalar Ben her iki seminerede katılmak isterim .Seminerler 1 gün mü sürecek....Elbetteki tarih belirlenmeden net birsey soyleyemiyorum.......Görüsmek üzere...........sevgiler........... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Slm herkese ..Ben yeni üye oldum siteye..Cok begendim ve hersey ilgimi cekmeye basladı.Bende katılmak istiyorum..Aksam yediden sonra olursa cok sevinirimm.Hafta sonu da calısıyorum cunku .. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Katılmayı cok istiyorum ama Eskisehir de oldugum icin sanırım Ankara seminerlerini beklemek zorunda kalıcam.. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri EFT konusu Ankara buluşmasında zaten ilgimi çekmişti. Münüvver Murat'ın kitabını da hemen aldım okudum. Ama seminerde öğrenmek daha bir başka olur herhalde. Keops'tan öğrenilebilecek çok şey olduğunu zannediyorum... Olmuşken NLP'yi de öğreneyim bari. Ben ikisine de katılmak isterim, tabi zamanı da önemli... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri başka şehirlerde seminerler yapılcakmı ben eskişehirliyim gelemem ama ses kaydı ve ya kamera seminer kayıtlarını bizimle paylaşırsanız gelmiş kadar oluruz |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Ankarada da inşallah en kısa zamanda düzenlersiziniz... Dört gözle bekliyorum Ankara'da... ::) |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri EFT seminerine ben ve kızkardeşimde katılmak istiyoruz. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben de bütün seminerlere katılmak isterim yalnız şunu öğrenmek istiyorum izmir için ayrı bir seminer düzenlenecek mi biz bu konuyu daha önce bikaç arkadaşla görüşmüştük kendi aramızda sayıca toplanalım keopstan seminer talep edelim diye ama henüz netleşmemişti arkadaşların sınavları vardı yani izmir de olursa ben ve 2 arkadaşım daha katılır |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Alıntı:
|
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri herkese merhaba..adımı yeni görmüş olabilirsiniz fakat yaklaşık 4-5 aydır üyeyim..bu seminere katılmak çok isterim tabiki ama yeri, ne zaman olacağı ve ne kadar süreceği, hakkında bilgi sahibi olursam gelip gelemeyeceğime dair vereceğim yanıt o kadar netleşir...herkese sevgiler.... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar şimdilik eft semineri için yoğunluk var sanırım. s456 Ben kesin olarak geleceklerin listesini şu şekilde yazıyorum.Yazdığım kişilerden gelmeyecek olan varsa lütfen belirtsinler.İstanbul'da olupta kesin geleceğini belirtenler de (eft bölümü için) lütfen belirtsinler. pc05 Tarih bayramdan sonra olacak.Tam olarak belirlendiği zaman liste güncellenerek tekrar yazılacaktır. clapping Kişi başı fiyatı:50.00 ytl olarak belirlenmiştir. Yer henüz belli olmadığı için bu konuda bir extra çıkar mı bilemiyoruz. 4897 Katılımcılar listesi: 1.Engilizce----------eft 2.Sehrinaz----------eft 3.Ruhsal------------eft 4.SpY.GaMe---------eft 5.Selero ve kardeşi--eft 6.Ecem18-----------eft 7.Jeolog------------eft 8.Shamanic---------eft Yazdığım listenin içinde İstanbul'da olmayanlar varsa lütfen belirtsinler.Kesin katılımda bulunacaklarını bilmediğim kişileri listeye eklemedim. utananadam Sevgiler. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri merhaba, seminer günü, haftasonu olacak değil mi |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben de katılımak istiyorum..aslında iki konu içinde farklı günlerde eğitimler düzenlense ne güzel olur.. k8908 ama eft öncelikli olacaka ona da katılmak istyorum... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Ben kesin geliyorumm..Ancak aksam yediden sonra olursa cok iyi olucak gercekten.Eeger uygun olmazsa is saatlerime izin almayı dusunuyorum. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Alıntı:
Evet Pazar günü olur diye düşünüyoruz. Alıntı:
Alıntı:
Üzgünüm ama akşam 7 den sonra olmasının mümkünatı yok.Bu tarz seminerler öğlen saatlerinde başlar ve akşam saatlerinde akışa göre biter.Kaç saat süreceğini bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey söyleyemem. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri sanırım en uygun gün pazar olur herkes için. kaç gün sürer acaba? tek gün mü? teşekkür ederim. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri merhaba ben istanbulda / anadolu yakasinda oturuyorum bu kursların yeri, zamanı ve kac gun surecegi ve fiyatlari hakkinda genel bir bilgi verebilir misiniz? hafta ici calisiyorum- aksam 7 den sonra yada hafta sonu musait oluyorum. kurslarin hepsi ilgimi cekiyor.. sevgiler sibel |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Evet arkadaşlar yer ve tarihte belirlendi. Yer:Taksim Hill Otel Tarih:21 Aralık 2008 Saat:11.00 1.Atakan Sönmez (hayatimdegisti) 2.Redflowers (bensapkal89) 3.Engilizce-----------eft 4.Sehrinaz-----------eft 5.Ruhsal-------------eft 6.MuminOKAN--------eft 7.Selero ve kardeşi---eft 8.Ecem18------------eft 9.Jeolog-------------eft 10.Shamanic---------eft 11.Gülays------------eft 12.Melinaa-----------eft 13.Yeni Bir Hayat-----eft 14.Serpil22-----------eft 15.Gökkuşağı15-------eft Listenin güncellenmiş hali budur arkadaşlar.Gelme durumunda değişiklik olanlar lütfen önceden belirtsinler,son güne bırakmasınlar ki bizlerde mahçup olmayalım ttli3 Seminer 11.00 başlayıp akşam saatlerinde bitecektir.2-3 saatte bir mola verilecektir.Seminerin yapılacağı yerde çay kahve ve kuru pasta ikramı yapılacaktır.(ayrıca yan tarafında harika sandviçler yapılan yer var benden söylemesi :) ) Katılım semimer ücreti:50.00 ytl Katılım yer ücreti kişi başı:17.00 ytl dir. Ayrıca katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım belgesi verilecektir. İrtibat telefonu: MuminOKAN: 0555 639 66 78 Sevgiler. Ek:Katılmayı düşünen arkadaşlar buraya yazarlarsa liste tekrar güncellenip yazılacaktır. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri arkadaşlar 11.00 da seminer başlayacak olupp en geç sat 1030 da taksim hill hotelde bulunmamız bizim açımızdan daha iyi olacaktır. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri katılım belgesi mi? smileydance blissy 956k 956k çok çok iyi... saol redflowers... smiliyface |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar, beni de ekler misiniz listeye.. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri [color=darkmagenta] Aman efendim ne demek. Bana da sürpriz oldu açıkçası.Sağolsun Keops düşündü. Ona da buradan sevgiler. ark5 Alıntı:
|
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri şimdilik 15 kişimiyiz arkadaşlar? |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Ankaraya da gelin :)) Hemen gelin hemen gelin :))) Çok istiyorum EFT öğrenmeyi..İnternetten biraz araştırdım ama işi uzmanından öğrenmek daha güzel olsa gerek.. mlk34 |
Gökkuşağı15 listeye eklenmiştir. |
ben ankarada yaşıyorum eğer ankarada olursa ve haber verirseniz ben de katılırım bu arada herkes merhaba ben yeni üye oldum |
1.Atakan Sönmez (hayatimdegisti) 2.Redflowers (bensapkal89) 3.Engilizce-----------eft 4.Sehrinaz-----------eft 5.Ruhsal-------------eft 6.MuminOKAN--------eft 7.Selero ve kardeşi---eft 8.Ecem18------------eft 9.Jeolog-------------eft 10.Shamanic---------eft 11.Gülays------------eft 12.Melinaa-----------eft 13.Yeni Bir Hayat-----eft 14.Serpil22-----------eft 15.Gökkuşağı15-------eft 16.H.e.m.r.a.z--------eft 17.Turunç ve Arkadaşı Güncelleme. |
EFT yi kitaplardan öğrendim. Ama kursuna gidip daha ayrıntılı öğrenmek isterim. |
Su 21 aralık gelsin hemen ya O0 ..O kadar cok istiyorum ki ogrenmeyi uygulamalar yapmayı :) Keopstan cok sey ogrenicez eminimmmm 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |