Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14731-abdullah-canitezden-istanbulda-katilim-sertifikali-eft-semineri.html)

MuminOKAN 11-12-2008 11:15 PM

merhaba arkadaşlar.
seminere katılmak iteyen arkadaşlarım bana yada redflowers kullanıcı adlı arkadaşımıza özel mesaj atarak. hesap numarasını isteyebilirler.

sağlıcakla ve ışıkla...

optimist08 12-12-2008 12:05 PM

merhaba

Bende bu seminere katılmak istiyorum

MuminOKAN 12-12-2008 06:35 PM

Alıntı:

optimist08 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91497)
Bende bu seminere katılmak istiyorum

istediğiniz bilgiler özel mesaj olarak gönderildi.

asibel 13-12-2008 03:27 PM

seminer

merhabalar ,
bu seminerde sanirim yanliz eft değil ayni zamanda deep peat de mi oğretilecek?
birde bu seminer kim tarafindan verilecektir. bilgi alabilir miyim lutfen?
teşekkurler

Belgin ∞ 13-12-2008 03:51 PM

Merhaba Asibel.

Eğitim Eft,Deep Peat ve Sedona eğitimi olacak.

Forumdaki eğitmenimiz Keops tarafından verilecek.

Daha önce toplantılarımızda kendisi bizi kırmayarak gelmiş ve tanıtım seminerleri gerçekleştirmişti 3 büyük ilimizde de.

Ama bu gibi konuları derinlemesine öğrenmek isteyen üyelerimizden böyle bir talep geldiği için bu semineri gerçekleştirmeye karar verdik.

Forumda bir çok yazısına,bilgilendirmesine rastlayabilirsin Keops'un.

Sevgiler.

harunbir 15-12-2008 10:28 AM

kapora

Kaporayı nereye yatıracağız?

MuminOKAN 15-12-2008 10:43 AM

Alıntı:

harunbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91809)
Kaporayı nereye yatıracağız?

detaylı bilgi özel mesaj olarak tarafımdan gönderilmiştir.

ziyaretcixy 15-12-2008 01:28 PM

EFT seminerine katılcaklara hayırlı olmasını temenni ediyorum. En yüksek verimle semineri tamamlarsınız inşallah.

harunbir 15-12-2008 01:57 PM

Yetkililerden biriyle telefonla görüşmem mümkün mü.

siyah 15-12-2008 02:17 PM

Ankarada böyle bir eğitim verecekmisiniz. Verecek olursanız ben katılırım. sevgiler

MuminOKAN 15-12-2008 05:43 PM

Alıntı:

siyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91827)
Ankarada böyle bir eğitim verecekmisiniz. Verecek olursanız ben katılırım. sevgiler

tabiiki katılım olursa neden olmasın... sapkal89

ruhsal 15-12-2008 11:22 PM

katılımcı sayısı dolmuş değildir umarım. ancak belli oldu pazar günkü programım. şimdi eft yapsam diyorum..

Belgin ∞ 15-12-2008 11:29 PM

Şimdilik kayıtları dondurduk.

Katılımda bulunmak isteyenlerin sayısı çok fazla.Özellikle Atakan Bey toplu mail gönderdiği için geri dönüşler çok oldu.

Bayram olduğu için geleceğini kesin belirten fakat rezervasyon işlemlerini gerçekleştiremeyenler oldu.

3 gün içinde kesinleşeceğine inanıyorum.

Şu an kontenjan %50 dolu.Ama net sayı perşembe günü belli olacak diye düşünüyoruz.

Eğer katılımda bulunmayı düşünüyorsanız size daha önce verdiğim bilgilerle gerçekleştirebilirsiniz Sevgili Ruhsal.

Sevgiler.

DefneA 16-12-2008 10:04 AM

Selam,
Mümin beyden hesap numarası almıştım ancak numarada bir hata olduğunu söyledi ilgili banka. Lütfen havale yapacağımız hesabı bana tekrar iletebilir misiniz. Çok teşekkürler.

DefneA 16-12-2008 02:38 PM

Herkese Selam,
Eğitim ücretinin yarısını, gönderdiğiniz yeni hesap numarasına yatırdım. Listeye ismimi eklemenizi rica ediyorum. Bu organizasyona katkısı olan herkese teşekkürler. Seminerde görüşmek üzere...

varlıklı 16-12-2008 08:46 PM

katılmak istiyorum ama sitede ne yapmam gerektiğine dair bir bilgiye ulaşamadım. Gelen mail de de böyle bir ayrıntı yok tu
tşk

pofuduk 16-12-2008 10:25 PM

aslında, arkadaşlar EFT yi ben evde yaptım, hatta anneme de yaptım...Sanki hipnoz oldu ve uykusu geldi...Bende de aynı etkiyi yaratıyor, anında etki görüyorsunuz, etkili bir yöntem...Katılım ücretleri daha düşük olsaydı katılmayı düşünebilirdim.

duru79 16-12-2008 10:42 PM

Sevgili Pofuduk sanırım bu fiyat bizim siteye özel..Çünkü Eft seminerleri 150-250 ytl gibi fiyatlar arasında değişiyor.Ben araştırmıştım bu fiyatlardan daha uygununu bulamamıştım.Lütfen yanlış ama..Tabii herkesin kendine göre bütçesi var.Ama bu fiyatlar çok uygun..Sevgiler

DefneA 17-12-2008 09:57 AM

Tekrar Merhaba;
İlgili arkadaşlara bir arkadaşımın daha katılacağını iletmek istiyorum. Ödemesi de yapıldı. İsmi Filiz. Listeye eklerseniz çok sevinirim. Pazar günü görüşmek üzere.

asibel 18-12-2008 04:56 PM

ozelden mesaj attim ama gitmedi sanirim, bende gec kalmadiysam gelmek istiyordum

Belgin ∞ 18-12-2008 09:14 PM

Üzgünüm asibel'cim yeni gördüm mesajını dışarıdaydım.
Gerekli bilgileri sana yolladım.

Kayıtlarımız dolmuştur. 956k
Bundan sonra katılımda bulunmak isteyenler için ayrı bir grup kurulacak ve tarih belirlenecektir.

Yer Taksim Hill Otel.
Seminer saati:10:30-11:00 gibi başlayacaktır.
Gelirken yanınızda not almak için defter ve kalem almayı unutmayın sevincli
Pazar günü görüşmek üzere.
Sevgiler.

yeni bir hayat 20-12-2008 04:03 AM

Arkadaşlar,eğitim yerini tarif edebilecek biri var mı ya da krokisini çizebilecek biri..

hayatimdegisti 20-12-2008 04:20 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95285)
Arkadaşlar,eğitim yerini tarif edebilecek biri var mı ya da krokisini çizebilecek biri..

Meydan metro çıkışındaki ışıklardan karşıya geçtiğinizde The Marmara'yı takip eden sol kol üzerinde bulunan oteldir...Taksim Hill Otel

bravoo!.. Sizin rehberiniz... | Harita=

admin 21-12-2008 09:00 AM

Seminer için irtibat no:05395596422

turunç 21-12-2008 09:01 PM

Sevgili arkadaşlar.

Çok güzel bir seminerdi.

Her anından mütiş keyif aldım.

Emeği geçen ve gelen herkese çok teşekkür ederim.

Farklı konu ve sohpet toplantılarında buluşmak üzere.

prof19 21-12-2008 11:49 PM

Bir sonrakini bekliyoruz :)

Belgin ∞ 22-12-2008 12:00 AM

Alıntı:

prof19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95399)
Bir sonrakini bekliyoruz :)

Bugün olana katılmadın yenisini çok beklersin y789

MuminOKAN 22-12-2008 10:21 AM

katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

yeni bir hayat 22-12-2008 02:38 PM

Dün çok faydalı bir seminerde buluştuk arkadaşlar...

Eft,sedona ve deep peat hakkında çok şey öğrendik.Kitaplardan ne kadar öğrenmeye çalışsanız da uygulamalı olarak öğrenmek inanın çok farklı oluyor..

Öncelikle bu semineri organize eden redflowers ve MüminOKAN arkadaşlarımıza çok teşekkürler..Çok emek sarfettiler..

Atakan Bey'in telkinler hakkındaki yeni haberleri ile başladık eğitime..Ayrıca forumda da çok güzel yenilikler olacağını söyledi..Merakla bekliyoruz..

Keops, anlatımı çok duru ve samimiydi..Çeşitli videolarla takviyeli,çok başarılı bir program hazırlamıştı..Kendisini tebrik ediyor ve tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..Kişisel gelişim yolunda gelecek vaat eden bir arkadaşımız..Varlığı bizler için bir ayrıcalık..Yolunun açık olmasını ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Bu tür seminerlerin daha sık düzenlenmesi kanaatindeyim..

Eft konusunda, karanlık korkusu olan arkadaşımız Aslı'nın deneyimi izlenmeye değerdi..

Shamanic, bolluk ve bereket ile ve Feng Shui ile ilgili çok faydalı bilgiler verdi..Özellikle forumdan kendisini tanımayı çok istiyordum..Aynı samimiyet ve yardımseverlikle dolu bir shamanic..Tanıdığım için şanslı sayıyorum kendimi..İyi ki varsın...İyi ki bizlerlesin..

MüminOKAN, Matrix'e hükmedin kitabından iki nokta hakkındaki tecrübelerini paylaştı bizlerle..Artık yolda kalıp biryerlere yetişememek yok (bunu daha önce keşfetseymişim keşke b456).. Bankada sıra beklemek yok..

Serpil hanım, çok tatlı kızı Ecem ve yine çok tatlı jeolog sizleri tanıdığıma çok sevindim...Metin06, Ruhsal, Melahat abla,Şehrinaz ve isimlerini tek tek sayamadığım tüm arkadaşlar hepinize teşekkürler...

Emeği olan arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum..25889

01nisan 22-12-2008 06:01 PM

merhaba arkadaşlar,

sözkonusu seminerde öğrendiğiniz konuların pratik, püf noktalarını seminere katılma şansı olmayanlar için burada paylaşmayı düşünüyormusunuz acaba ?

gökkuşağı15 22-12-2008 07:00 PM

Merhabalar

Seminer cok keyifliydi...Okumak bir yere kadar faydali oluyor....
Konuyu icsellestirmis birinden dinlemek okuyarak ogrendiklerimin otesinde farkli kapilar aciyor.........
Keops un guzel anlatimi ve sabri icin cok tesekkurler........
Ayrica semineri organize eden Redflowers'a , Mumin Okan'a ve Atakan beye cok tesekkurler............
Ozlem hanimada verdigi guzel bilgiler icin tesekkurler........

Sevgiler

asibel 23-12-2008 02:43 PM

eft semineri ve bir soru.

Oncelikle bu organizasyonu hazirlayan herkese cok tesekkurler gercekten cok faydalandim.
seminer sırasinda ben birseyi sormayı unuttum burdan cevap alabililirsem cok memnun olacagim
benim henuz 7 yasinda dikkat eksikligi olan bir yigenim var, 2 yas geriden takip olayımız var doktorlar bir nevi tutulma diyorlar okuma ve yazma guclugu cekiyoruz ama diger konularda cin gibi masallah... onun uzerinde bir eft calismasi mumkun mudur. yada nasil bir yol izlemek gerekir yasi kucuk olduugndan ve dikkatini cok fazla veremediginden dolayi soruyorum .
simdiden tesekkurle.

keops 23-12-2008 08:11 PM

Alıntı:

asibel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95503)
Oncelikle bu organizasyonu hazirlayan herkese cok tesekkurler gercekten cok faydalandim.
seminer sırasinda ben birseyi sormayı unuttum burdan cevap alabililirsem cok memnun olacagim
benim henuz 7 yasinda dikkat eksikligi olan bir yigenim var, 2 yas geriden takip olayımız var doktorlar bir nevi tutulma diyorlar okuma ve yazma guclugu cekiyoruz ama diger konularda cin gibi masallah... onun uzerinde bir eft calismasi mumkun mudur. yada nasil bir yol izlemek gerekir yasi kucuk olduugndan ve dikkatini cok fazla veremediginden dolayi soruyorum .
simdiden tesekkurle.

merhaba sevgili asibel Eft çalışması mümkündür.
Öğrenme tipiyle ilgil bir çoklu zeka anket yaptırın.Çoklu zeka kuramından hangisine uyuyor onu bulun.
Böylelikle zeka türüne özgü öğretme biçimleriyle başarı arttırılabilir
Eftyi oyun oynarmışasına sorunu düşündürüp mümkünse kabul cümlesi kurmasını sağlayarak ondan izin alarak yapmak lazım.
Mümkünse ondan izin alın merak duygusunu kamçılayın.
Gel sana süper gelecek ve sakinleşmeni sağlayacak bir yol biliyorum/bir numaram var.Öğrenmek ister misin ?
Şu anda üzgünsün gel seninle bu duyguna iyi gelecek bir oyun oynayalım ? gel seninle bir rahatlama oyunu oynayalım mı ? gibi ifaelerle yaklaşabilrsiniz

ziyaretcixy 23-12-2008 08:54 PM

okuduklarıma göre faydalı bir seminer olmuş. çok sevindim

turunç 23-12-2008 09:02 PM

İyi bir konuya değinmişsin Asibel.

benim oğlumda 9 yaşında, ben ondada denemek istiyorum.

Deneyimlerimizi paylaşırız. Sevgiler..

ruhsal 23-12-2008 11:40 PM

seminerin şanslı katılımcılarından biriydim. sitede bilgi ve deneyimlerinden çok faydalandığım, içlerindeki insan sevgisini pc başından bile hissettiğim moderatörlerimizle karşılaşmak çok keyifliydi. ayrıca, siteden yazılarını takip ettiğim diğer katılımcılar ile bir arada olmka da çok güzeldi. yani çok sıcak bir iletişim ortamıydı.
siteden okuduğumuz önemli konuları uygulamalı olarak görmek çok eğitici oldu. konuşmacılarımız sıcak ve samimi anlatımlarıyla, hayat boyu bizimle olacak kazanımlar sundular. emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. aklımıza gelen herşeyi sormamıza rağmen, herbirimize ayrı ayrı cevap veren konuşmacılarımıza bir kez daha teşekkürler...

asibel 24-12-2008 09:10 AM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95514)
merhaba sevgili asibel Eft çalışması mümkündür.
Öğrenme tipiyle ilgil bir çoklu zeka anket yaptırın.Çoklu zeka kuramından hangisine uyuyor onu bulun.
Böylelikle zeka türüne özgü öğretme biçimleriyle başarı arttırılabilir
Eftyi oyun oynarmışasına sorunu düşündürüp mümkünse kabul cümlesi kurmasını sağlayarak ondan izin alarak yapmak lazım.
Mümkünse ondan izin alın merak duygusunu kamçılayın.
Gel sana süper gelecek ve sakinleşmeni sağlayacak bir yol biliyorum/bir numaram var.Öğrenmek ister misin ?
Şu anda üzgünsün gel seninle bu duyguna iyi gelecek bir oyun oynayalım ? gel seninle bir rahatlama oyunu oynayalım mı ? gibi ifaelerle yaklaşabilrsiniz

Keops cok tesekkur ederim ilginiz icin. bunu deniyecegiz. :)

asibel 24-12-2008 09:13 AM

Alıntı:

turunç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95519)
İyi bir konuya değinmişsin Asibel.

benim oğlumda 9 yaşında, ben ondada denemek istiyorum.

Deneyimlerimizi paylaşırız. Sevgiler..

Mutlaka paylasalim Turunc. bizim ufaklik ailesi şehir disinda oturuyorlar ama gidip geldikce bu konuyla ilgilenecegim.

Aidaf 24-12-2008 09:53 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 88596)
Arkadaşlar seminer hızlandırılmış kurs türünde olacak.2 bölüme ayırdık

1.Eft,deep peat ve sedona,

2.Nlp ve precision (hedef belirleme,sonuca ulaşma)

Bu hızlandırılmış kursta seçtiğiniz bölümle ilgili seminer verilecektir.İlgili başlıklarla ilgili bölümler ayrıntılı olarak anlatılacaktır.Gruplar 15 kişiyle sınırlandırılmıştır.15 kişinin haricinde katılım olursa yeni bir grup oluşturulacaktır.Bu sebeple lütfen katılacaklar seçtikleri bölümle beraber mesajlarını yazsınlar.

Seminer katılımı kişi başı 50.00 ytl olarak belirlenmiştir.(yer ücreti dahil değildir.Yer belirlendiğinde o da belirtilecektir.)

Sevgiler.

merhaba..seminere katılmak isterim ,bununla ilgili yapmam gereken nedir ve kaç gün sürer? teşekkürler.

MuminOKAN 25-12-2008 09:30 AM

Alıntı:

Aidaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95617)
merhaba..seminere katılmak isterim ,bununla ilgili yapmam gereken nedir ve kaç gün sürer? teşekkürler.

merhabalar aidaf, seminer geçtiğimiz pazar günü düzenlendi.
inşallah bir sonrakinde hepberaber oluruz,
seminer yinelendiği taktirde ayrı bir başlık altında açılacaktır.

sağlıcakla ve ışıkla..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:34 AM.