Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14731-abdullah-canitezden-istanbulda-katilim-sertifikali-eft-semineri.html)

keops 01-12-2008 08:13 PM

Biraz önce Bülent Altınkaya hocamla görüştüm.
Oda muhtemelen vakti olursa beni dinlemek katılımcılarla tanışmak için ve EFT ve Deep PEATteki önemli noktalarda müdahale edip püf noktaları vermek için aramıza katılabilir..
Kendisi DEEP PEAT ve SEDONA yöntemini öğrendiğim değerli üstatlardan..
Atakan bey ve shamanicte konuşmalarıyla katkıda bulunacaklarını umuyoruz..
Çok renkli bi seminer olacağını şimdiden söyleyebilirim.
Sevgiler

turunç 01-12-2008 08:22 PM

Merhaba. Ben de geliyorum.

Gelmek isteyen bir arkadaşımı da yanıma alabilrmiyim?

Belgin ∞ 01-12-2008 08:25 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90611)
Biraz önce Bülent Altınkaya hocamla görüştüm.
Oda muhtemelen vakti olursa beni dinlemek katılımcılarla tanışmak için ve EFT ve Deep PEATteki önemli noktalarda müdahale edip püf noktaları vermek için aramıza katılabilir..
Kendisi DEEP PEAT ve SEDONA yöntemini öğrendiğim değerli üstatlardan..
Atakan bey ve shamanicte konuşmalarıyla katkıda bulunacaklarını umuyoruz..
Çok renkli bi seminer olacağını şimdiden söyleyebilirim.
Sevgiler

Keops harika bir haber bu,çok sevindim.Bülent Bey gibi değerli bir eğitmenle tanışmak çok güzel olacak.Kendisine hepimizin adına teşekkür et lütfen.

Sevgiler.

Belgin ∞ 01-12-2008 08:29 PM

Alıntı:

turunç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90614)
Merhaba. Ben de geliyorum.

Gelmek isteyen bir arkadaşımı da yanıma alabilrmiyim?

Merhaba Turunç.Tabii ki arkadaşını da yanına alabilirsin.Listeye ekliyorum.

Sevgiler.

melinaa 01-12-2008 09:31 PM

Cok sevindimmm .Cok sanslıyızz bulent beyle tanısma fırsatımız olucaak.y789.Hem keops hem bulent bey gercekten süper bır semıner olucak.

Belgin ∞ 02-12-2008 01:42 PM

Arkadaşlar biliyorsunuz seminer katılım ücretimiz 50.00 ytl,kiralanan yere verilecek kişi başı ücreti 17.00 ytl dir.

Katılımcı sayımızı net olarak belirlemek için katılımda bulunacak arkadaşlarımızın en geç 19 Aralık Cuma gününe kadar toplam ücretin yarısını verilecek hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir.

Hesap numaraları MuminOkan a veya bana göndereceğiniz özel mesajla sizlere verilecektir.

Sevgiler.

turunç 02-12-2008 10:09 PM

Birden aklıma geldi.

Benim 9 yaşında bir oğlum var.

Sizce bu seminer onun için de faydalı olur mu?

Ne dersiniz?

Belgin ∞ 02-12-2008 10:36 PM

Turunç'cum elbette faydası olur ama daha onun için çok erken olduğu kanaatindeyim.

Verilecek bilgiler çok teknik olduğu için oğlun açısından sıkıcı bir hal alabilir diye düşünüyorum,dolayısıyla sende etkilenebilirsin onun sıkılmasından.

turunç 02-12-2008 10:41 PM

Teşekkürler.

asibel 03-12-2008 12:18 PM

DEEP PEAT ve SEDONA

merhaba DEEP PEAT ve SEDONA kursu da olacak mi acaba? bu konudada bilgi verebilir misiniz katilmak isterim.

Belgin ∞ 03-12-2008 03:16 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 88539)

Yer:Taksim Hill Otel
Saat:10:30
Eğitim:Eft,Deep Peat,Sedona
Katılım ücreti yer+seminer:67.00 ytl
Katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Katılımda bulunacak kişilerin özel mesajla belirteceğim hesap numarasına kapora yatırmaları gerekmektedir.Hesap numarası bana ulaşacağınız özel mesajla verilecektir.

Eğitim Eft,Deep Peat ve Sedona dan oluşuyor Asibel'cim.

Not:Lütfen dekontlarınızı saklayınız.

25emel 03-12-2008 04:23 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 88596)
Arkadaşlar seminer hızlandırılmış kurs türünde olacak.2 bölüme ayırdık

1.Eft,deep peat ve sedona,

2.Nlp ve precision (hedef belirleme,sonuca ulaşma)

Bu hızlandırılmış kursta seçtiğiniz bölümle ilgili seminer verilecektir.İlgili başlıklarla ilgili bölümler ayrıntılı olarak anlatılacaktır.Gruplar 15 kişiyle sınırlandırılmıştır.15 kişinin haricinde katılım olursa yeni bir grup oluşturulacaktır.Bu sebeple lütfen katılacaklar seçtikleri bölümle beraber mesajlarını yazsınlar.

Seminer katılımı kişi başı 50.00 ytl olarak belirlenmiştir.(yer ücreti dahil değildir.Yer belirlendiğinde o da belirtilecektir.)

Sevgiler.

arkadaşlarr ben yıllık izinde olacagımdan bu fırsatı sonuna kadar değerlendirmek istiyorummm.. ben her ikisinede katılmak istiyorum.

aman sakın haa benide ekleyin listeyeee

MuminOKAN 03-12-2008 06:30 PM

arkadaşlarım merhabalar.

Eğitime katılacak olan arkadaşlarımızın belirlenmiş ücretin en az yarısını ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir. Bu şekilde rezervasyon işlemleri yapılacaktır.Kontenjanımız 25 kişiyle sınırlıdır.

Takdir edersiniz ki, katılımcı sayısının net olması açısından bu şekilde bir uygulama yapıyoruz.
Seminere geliyorken, lütfen Dekontlarınızı yanınızda getiriniz.

25emel 03-12-2008 08:26 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90794)
arkadaşlarım merhabalar.

Eğitime katılacak olan arkadaşlarımızın belirlenmiş ücretin en az yarısını ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir. Bu şekilde rezervasyon işlemleri yapılacaktır.Kontenjanımız 25 kişiyle sınırlıdır.

Takdir edersiniz ki, katılımcı sayısının net olması açısından bu şekilde bir uygulama yapıyoruz.
Seminere geliyorken, lütfen Dekontlarınızı yanınızda getiriniz.

tüh yaaa kaçırdık iyi mi!...

Belgin ∞ 03-12-2008 08:36 PM

Emel'cim birşey kaçırmadın.Seminer 21 Aralık'ta.

Bu banka işlemi 19 Aralık Cuma gününe kadar yapılabilir.Seminer günü de olabilir aslında ama rezervasyonun kesinleşmesi için böyle bir şey uygun görüldü.

Kişi sayısı 25 ile sınırlandırıldı.Ama kesin olarak banka işlemini yapan ve rezervasyon yaptıran 5 kişi var.Atakan Bey facebook tan mail gönderdiği için geri dönenlere kayıt yaptık.Ama siteden Yeni Bir Hayat haricinde geri dönüş yapan olmadı.

Henüz bir şey kaçırmış değilsin kısacası.

Bu arada özlemiştik seni hoşgeldin tekrar 956k

hayatimdegisti 03-12-2008 09:18 PM

2000 yakin üyeli facebook grubu üyelerine mesaj gönderildi oradan geri dönüşler oldu ayrica bir kaç gün içinde forumun 40.000 üyesine bu seminer ile bilgi göndereceğim..
İlk seminere katılmak isteyenler kesin kararlarını bildirsinler ki kontenjanımız dolmasın.. t678
Ankara İzmir gibi diğer illerden katılmak isteyenlerde bu konuda bildirebilir.
Yeterli sayı olduğunda o illerde de Keops seminer verecektir.

engilizce 04-12-2008 07:41 PM

Başlangıçta grupların 15 kişiden oluşacağı söylenmişti. Şimdi ise 25 kişiden bahsediliyor. Amaç bilgi vermekse 50 kişi de olabilir ama "eğitim" söz konusuysa 25 kişi çok fazla. Bu şartlarda bireysel olarak eğitim alma ve öğrendiklerimizi deneyimleme şansımız olacak mı?

keops 04-12-2008 07:51 PM

Alıntı:

engilizce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90875)
Başlangıçta grupların 15 kişiden oluşacağı söylenmişti. Şimdi ise 25 kişiden bahsediliyor. Amaç bilgi vermekse 50 kişi de olabilir ama "eğitim" söz konusuysa 25 kişi çok fazla. Bu şartlarda bireysel olarak eğitim alma ve öğrendiklerimizi deneyimleme şansımız olacak mı?

25 kişi olmamızın nedeni seminerin büyümesi ve genişlemesi bunun 5 kişisi zaten kendi arkadaşlarımız
örneğin Atakan bey,Shamanic, Redlowers.müminokan ve konuk olarak gelecek Bülent bey...
organizasyonu redlowers ve müminokan yapıyor..
Atakan bey telkinlerin kısa bir tanıtımını yapıcak başlarda ve shamanicte bolluk ve bereket reikisinden bahsedicek ve Bülent Altınkayanında bahsedeceği püf noktalar olucak.ve gerekirse
Eft uygulamalarına oda katılacak
o yüzden şu an yeni sayı uygundur..

hayatimdegisti 05-12-2008 02:05 AM

Seminer başlangıçta sadece Eft'ydi daha sonra Deep Peat Sedona Eklendi..
Keops'un söylediği üzere 5 kişi seminere katkıda bulunmak için gelenler.
Redflowers zaten bu semineri daha önce almış organizasyon sorumlusu olarak şehir dışından geliyor.
Mümin Okan'da saniyorum daha önce bu semineri almıştı organizasyonu yapiyor..
Ben Shamanic ve Bülent Bey'de seminere katkı için geleceğiz.actionsmile
Özetle başlangıçta ki çıkış noktasına göre çok daha verimli bir seminer olacağını eğitici ve keyifli olacağını düşünüyorum..

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90876)
25 kişi olmamızın nedeni seminerin büyümesi ve genişlemesi bunun 5 kişisi zaten kendi arkadaşlarımız
örneğin Atakan bey,Shamanic, Redlowers.müminokan ve konuk olarak gelecek Bülent bey...
organizasyonu redlowers ve müminokan yapıyor..
Atakan bey telkinlerin kısa bir tanıtımını yapıcak başlarda ve shamanicte bolluk ve bereket reikisinden bahsedicek ve Bülent Altınkayanında bahsedeceği püf noktalar olucak.ve gerekirse
Eft uygulamalarına oda katılacak
o yüzden şu an yeni sayı uygundur..

yeni bir hayat 06-12-2008 12:42 AM

Rezervasyon işlemlerimi yaptım bugün arkadaşlar...Ben de eğitici ve seviyeli bir seminer olacağına inanıyorum

ARZUALVR 06-12-2008 02:10 AM

Eft eğitimine bende katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ARZUALVR 06-12-2008 02:20 AM

Kaporayı hangi hesaba yatıracağız. Bende katılmak istiyorum.

Belgin ∞ 06-12-2008 02:26 AM

İlgili mesajı gönderiyorum.

--------------------------------------
Özel mesaj olarak gönderdim.Forumda çalışma olduğu için elinize geçti mi bilemiyorum.Geldiyse teyit ederseniz sevinirim.

Yukarıda isminizin olduğu bölümde bildirimler başlığı altında görünür özel mesajlarınız.

Sevgiler.

Belgin ∞ 06-12-2008 02:48 AM

Melinaa mesajı okuyamadığını belirtmişsin buradan yazıyorum.bana mesaj göndermek için girdiğin yerde özel mesaj kutusu yazar.Kırmızı sarı ve yeşil bir kutu vardır onun altında bir ok vardır.O oka basarak gönderilen mesajlardan 'özel mesaj kutusu' na geç yandakı butondan git de.Yolladığım mesajı görebilirsin.Forumda çalışma olduğu için bazı eklentiler geçici bir süre çalışmayabiliyor.Bu şekilde görebilirsin belki.

Sevgiler.

melinaa 06-12-2008 03:01 AM

Cok tsk ederimm.Okuyabildim nihayet..Halen bir cok yere giremiyorum ama duzelcek insallaah.Ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hemen yanımdasın :) Cokkkkkkkkkkkkkkk tsk ederim Cokkkkkkkkk

ARZUALVR 06-12-2008 11:55 PM

Mesaj gelmedi bana.

yurdahal 07-12-2008 02:56 PM

katılmak isterim

Sevgiler
Yurdahal

loli 07-12-2008 04:03 PM

seminerler

Merhabalar.
Eft ve NLP seminerleri ayrı günlerde yapılacaksa her ikisinede katılmak isterim.. Eğer aynı güne denk geliyorsa EFT tercihim.

H@Y@TSelin 07-12-2008 04:44 PM

katırlamayı çok isterdim ama izmirde olduğumu için çok zor görünüyo ttli3

katılımcı arkadaslar umarım en iyi şekilde faydalanırlar...

serina 07-12-2008 05:52 PM

ben kesinlikle katılmak istiyorum (Sehrinaz)
özelden mesaj attım, cevap bekliyorum
selamlar
Şehrinaz

galen 07-12-2008 06:03 PM

Ben de varımm

Merhaba Bu eğitime katılmayı çok isterim. Neler yapmam gerektiğini ve hesap numaranızı iletirseniz çok memnun olurum teşekkürler..

MuminOKAN 07-12-2008 06:08 PM

Alıntı:

serina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91106)
ben kesinlikle katılmak istiyorum (Sehrinaz)
özelden mesaj attım, cevap bekliyorum
selamlar
Şehrinaz

gerekli bilgiler tarafımdan gönderilmiştir.

gökkuşağı15 07-12-2008 07:17 PM

sevgili redflowers
size ozel mesaj gonderemedim. bana seminer icin hesap numarasini gonderebilirseniz sevinirim.tesekkurler............

ecemre 07-12-2008 07:51 PM

İstanbuldaki seminere gelmeyi ok isterdim ama mümkün değil. İzmir de düzenlenirse katılmayı çok isterim.Sevgiler.

led 07-12-2008 09:02 PM

seminer katılımı

çok sevindim böyle bir seminer yapılacağı için ve keyfle katılırım diyorum..bize haber mi verilecektir..bu bilgi..iletişim kısmı nasıl olacaktır aydınlatırsanız..

Belgin ∞ 07-12-2008 09:21 PM

Geleceğinizi belirtmeniz yeterli.

Rezervasyonunuzun kesinleşmesi için toplam tutarın bir kısmını hesap numarasına yatırmanız gerekiyor.Hesap numarası özel mesajla belirtiliyor.

Katılmayı düşünüyorsanız bana ulaşabilirisiniz.

Sevgiler.

kayrasu 07-12-2008 09:43 PM

Ankara İzmir gibi diğer illerden katılmak isteyenlerde bu konuda bildirebilir.
Yeterli sayı olduğunda o illerde de Keops seminer verecektir.

--------------------------------------------------------------------------------
Ankara'da da olursa çok seviniriz en azından kendi adıma

yasal06 07-12-2008 11:48 PM

ankarada ve pazar günü olursa ben gelirim. zaten burdan takip ediyorum, ve ankarada olacağı günü dört gözle bekliyorum

hayatkoc 10-12-2008 07:42 PM

seminer hakkında

bu seminere katılmak isterim. ancak nereden kayıt yaptırmam gerekiyor bulamadım. lütfen bilgi rica

kozmos 11-12-2008 10:08 PM

EFT semineri

merhaba EFT'yi ben uzun zamandan beri uyguluyorum. Fakat Eft Deep Peat Sedona
nasıl uygulanıyor açıkcası bilmiyor ve öğrenmek istiyorum.Seminerinize katılmak istiyorum. Saygılar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM.