![]() |
Biraz önce Bülent Altınkaya hocamla görüştüm. Oda muhtemelen vakti olursa beni dinlemek katılımcılarla tanışmak için ve EFT ve Deep PEATteki önemli noktalarda müdahale edip püf noktaları vermek için aramıza katılabilir.. Kendisi DEEP PEAT ve SEDONA yöntemini öğrendiğim değerli üstatlardan.. Atakan bey ve shamanicte konuşmalarıyla katkıda bulunacaklarını umuyoruz.. Çok renkli bi seminer olacağını şimdiden söyleyebilirim. Sevgiler |
Merhaba. Ben de geliyorum. Gelmek isteyen bir arkadaşımı da yanıma alabilrmiyim? |
Alıntı:
Keops harika bir haber bu,çok sevindim.Bülent Bey gibi değerli bir eğitmenle tanışmak çok güzel olacak.Kendisine hepimizin adına teşekkür et lütfen. Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgiler. |
Cok sevindimmm .Cok sanslıyızz bulent beyle tanısma fırsatımız olucaak.y789.Hem keops hem bulent bey gercekten süper bır semıner olucak. |
Arkadaşlar biliyorsunuz seminer katılım ücretimiz 50.00 ytl,kiralanan yere verilecek kişi başı ücreti 17.00 ytl dir. Katılımcı sayımızı net olarak belirlemek için katılımda bulunacak arkadaşlarımızın en geç 19 Aralık Cuma gününe kadar toplam ücretin yarısını verilecek hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir. Hesap numaraları MuminOkan a veya bana göndereceğiniz özel mesajla sizlere verilecektir. Sevgiler. |
Birden aklıma geldi. Benim 9 yaşında bir oğlum var. Sizce bu seminer onun için de faydalı olur mu? Ne dersiniz? |
Turunç'cum elbette faydası olur ama daha onun için çok erken olduğu kanaatindeyim. Verilecek bilgiler çok teknik olduğu için oğlun açısından sıkıcı bir hal alabilir diye düşünüyorum,dolayısıyla sende etkilenebilirsin onun sıkılmasından. |
Teşekkürler. |
DEEP PEAT ve SEDONA merhaba DEEP PEAT ve SEDONA kursu da olacak mi acaba? bu konudada bilgi verebilir misiniz katilmak isterim. |
Alıntı:
Not:Lütfen dekontlarınızı saklayınız. |
Alıntı:
arkadaşlarr ben yıllık izinde olacagımdan bu fırsatı sonuna kadar değerlendirmek istiyorummm.. ben her ikisinede katılmak istiyorum. aman sakın haa benide ekleyin listeyeee |
arkadaşlarım merhabalar. Eğitime katılacak olan arkadaşlarımızın belirlenmiş ücretin en az yarısını ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir. Bu şekilde rezervasyon işlemleri yapılacaktır.Kontenjanımız 25 kişiyle sınırlıdır. Takdir edersiniz ki, katılımcı sayısının net olması açısından bu şekilde bir uygulama yapıyoruz. Seminere geliyorken, lütfen Dekontlarınızı yanınızda getiriniz. |
Alıntı:
tüh yaaa kaçırdık iyi mi!... |
Emel'cim birşey kaçırmadın.Seminer 21 Aralık'ta. Bu banka işlemi 19 Aralık Cuma gününe kadar yapılabilir.Seminer günü de olabilir aslında ama rezervasyonun kesinleşmesi için böyle bir şey uygun görüldü. Kişi sayısı 25 ile sınırlandırıldı.Ama kesin olarak banka işlemini yapan ve rezervasyon yaptıran 5 kişi var.Atakan Bey facebook tan mail gönderdiği için geri dönenlere kayıt yaptık.Ama siteden Yeni Bir Hayat haricinde geri dönüş yapan olmadı. Henüz bir şey kaçırmış değilsin kısacası. Bu arada özlemiştik seni hoşgeldin tekrar 956k |
2000 yakin üyeli facebook grubu üyelerine mesaj gönderildi oradan geri dönüşler oldu ayrica bir kaç gün içinde forumun 40.000 üyesine bu seminer ile bilgi göndereceğim.. İlk seminere katılmak isteyenler kesin kararlarını bildirsinler ki kontenjanımız dolmasın.. t678 Ankara İzmir gibi diğer illerden katılmak isteyenlerde bu konuda bildirebilir. Yeterli sayı olduğunda o illerde de Keops seminer verecektir. |
Başlangıçta grupların 15 kişiden oluşacağı söylenmişti. Şimdi ise 25 kişiden bahsediliyor. Amaç bilgi vermekse 50 kişi de olabilir ama "eğitim" söz konusuysa 25 kişi çok fazla. Bu şartlarda bireysel olarak eğitim alma ve öğrendiklerimizi deneyimleme şansımız olacak mı? |
Alıntı:
örneğin Atakan bey,Shamanic, Redlowers.müminokan ve konuk olarak gelecek Bülent bey... organizasyonu redlowers ve müminokan yapıyor.. Atakan bey telkinlerin kısa bir tanıtımını yapıcak başlarda ve shamanicte bolluk ve bereket reikisinden bahsedicek ve Bülent Altınkayanında bahsedeceği püf noktalar olucak.ve gerekirse Eft uygulamalarına oda katılacak o yüzden şu an yeni sayı uygundur.. |
Seminer başlangıçta sadece Eft'ydi daha sonra Deep Peat Sedona Eklendi.. Keops'un söylediği üzere 5 kişi seminere katkıda bulunmak için gelenler. Redflowers zaten bu semineri daha önce almış organizasyon sorumlusu olarak şehir dışından geliyor. Mümin Okan'da saniyorum daha önce bu semineri almıştı organizasyonu yapiyor.. Ben Shamanic ve Bülent Bey'de seminere katkı için geleceğiz.actionsmile Özetle başlangıçta ki çıkış noktasına göre çok daha verimli bir seminer olacağını eğitici ve keyifli olacağını düşünüyorum.. Alıntı:
|
Rezervasyon işlemlerimi yaptım bugün arkadaşlar...Ben de eğitici ve seviyeli bir seminer olacağına inanıyorum |
Eft eğitimine bende katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. |
Kaporayı hangi hesaba yatıracağız. Bende katılmak istiyorum. |
İlgili mesajı gönderiyorum. -------------------------------------- Özel mesaj olarak gönderdim.Forumda çalışma olduğu için elinize geçti mi bilemiyorum.Geldiyse teyit ederseniz sevinirim. Yukarıda isminizin olduğu bölümde bildirimler başlığı altında görünür özel mesajlarınız. Sevgiler. |
Melinaa mesajı okuyamadığını belirtmişsin buradan yazıyorum.bana mesaj göndermek için girdiğin yerde özel mesaj kutusu yazar.Kırmızı sarı ve yeşil bir kutu vardır onun altında bir ok vardır.O oka basarak gönderilen mesajlardan 'özel mesaj kutusu' na geç yandakı butondan git de.Yolladığım mesajı görebilirsin.Forumda çalışma olduğu için bazı eklentiler geçici bir süre çalışmayabiliyor.Bu şekilde görebilirsin belki. Sevgiler. |
Cok tsk ederimm.Okuyabildim nihayet..Halen bir cok yere giremiyorum ama duzelcek insallaah.Ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hemen yanımdasın :) Cokkkkkkkkkkkkkkk tsk ederim Cokkkkkkkkk |
Mesaj gelmedi bana. |
katılmak isterim Sevgiler Yurdahal |
seminerler Merhabalar. Eft ve NLP seminerleri ayrı günlerde yapılacaksa her ikisinede katılmak isterim.. Eğer aynı güne denk geliyorsa EFT tercihim. |
katırlamayı çok isterdim ama izmirde olduğumu için çok zor görünüyo ttli3 katılımcı arkadaslar umarım en iyi şekilde faydalanırlar... |
ben kesinlikle katılmak istiyorum (Sehrinaz) özelden mesaj attım, cevap bekliyorum selamlar Şehrinaz |
Ben de varımm Merhaba Bu eğitime katılmayı çok isterim. Neler yapmam gerektiğini ve hesap numaranızı iletirseniz çok memnun olurum teşekkürler.. |
Alıntı:
|
sevgili redflowers size ozel mesaj gonderemedim. bana seminer icin hesap numarasini gonderebilirseniz sevinirim.tesekkurler............ |
İstanbuldaki seminere gelmeyi ok isterdim ama mümkün değil. İzmir de düzenlenirse katılmayı çok isterim.Sevgiler. |
seminer katılımı çok sevindim böyle bir seminer yapılacağı için ve keyfle katılırım diyorum..bize haber mi verilecektir..bu bilgi..iletişim kısmı nasıl olacaktır aydınlatırsanız.. |
Geleceğinizi belirtmeniz yeterli. Rezervasyonunuzun kesinleşmesi için toplam tutarın bir kısmını hesap numarasına yatırmanız gerekiyor.Hesap numarası özel mesajla belirtiliyor. Katılmayı düşünüyorsanız bana ulaşabilirisiniz. Sevgiler. |
Ankara İzmir gibi diğer illerden katılmak isteyenlerde bu konuda bildirebilir. Yeterli sayı olduğunda o illerde de Keops seminer verecektir. -------------------------------------------------------------------------------- Ankara'da da olursa çok seviniriz en azından kendi adıma |
ankarada ve pazar günü olursa ben gelirim. zaten burdan takip ediyorum, ve ankarada olacağı günü dört gözle bekliyorum |
seminer hakkında bu seminere katılmak isterim. ancak nereden kayıt yaptırmam gerekiyor bulamadım. lütfen bilgi rica |
EFT semineri merhaba EFT'yi ben uzun zamandan beri uyguluyorum. Fakat Eft Deep Peat Sedona nasıl uygulanıyor açıkcası bilmiyor ve öğrenmek istiyorum.Seminerinize katılmak istiyorum. Saygılar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM. |