![]() |
Gerçekten çok güldüm kendime:)) geçen pazarki toplantıdan ve gelişmelerden haberdarım aslında..fakat tekrar konu ile ilgili yaptığım okumaları yeni bir seminer daha başlıyor diye algıladım (aç tavuk misali.:) )..cevap için teşekkürler müminokan..e bu arada seminer istediğimi hatta olmuş gibi davrandığımı da gördünüz..sevgiler |
fotolar Arkadaşlar pazar akşamı çektiğimiz fotoğraflar kimde? |
Alıntı:
|
Seminer Görüntüleri 21 Aralık Seminerimiz gayet güzel geçti..Organizasyonu yapan arkadaşlarım başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Katılamayanlar için seminerden bazı görüntüleri video görüntüsü olarak paylaşacağım...Katılanlar için bir tekrar olur katılamayanlar en azından fikir sahibi olmuş olurlar.. Eft semineri Eft E?itimi hayatimdegisti.com 21 Aral?k Seminer on Yahoo! Video |
Keopscum, kutluyorum.alk78 |
teşekkürler :) |
|
videolar da eklenmeye başlanınca güzel seminerimize ait anılarımız tamamlanmaya başladı... sevincli öncelikle sevgili redflowers a atakan bey e ve mümin e; bu semineri ham bir fikirden reelde gerçekleşmesi aşamasına kadar adım adım emekleriyle şekillendirdikleri için çok teşekkür ederim.. http://www.payidar.net/attachments/h...ifler-s146-gif sevgili keops a; sıcak samimi ve güzel anlatımından paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.. http://img113.imageshack.us/img113/6595/16my0.gif katılan tüm arkadaşlarımıza; bilgilerine bilgi eklemek için pazar günlerini bizlere ayırdıkları için.. kendilerine verdikleri bu güzel değer için teşekkür ederim.. http://www.payidar.net/attachments/h...gifler-s31-gif şimdi videodan seyrederken kolay gibi gözüküyor y789 ama redflowers bir şehirden keops başka bir şehirden katılımda bulundular..keopsun aktarmak istediği konular o kadar çoktu ve değerliydi ki bizlerin en pratik ve kesin sonuçlar alması üzerine bir program hazırladı.. bıraksak 3 gün 3 gece anlatabilirdi.. mümin yerimizi ayarlayarak bir kaç sefer teftişe gitti sizleri en mükemmel şekilde rahat ettirebilmek için.. seminerde kendisini iki noktayla ilgili ortaya attık ama hazırlıksızda olsa güzel bilgiler aktardı.. redflowers ta örnekleriyle konuyu pekiştirdi.. atakan bey teknik işlerimizin ve halkla işlerimizin en mükemmel şekilde olmasını sağladı.. telkinlerin vazgeçilmezliği ve bu konudaki emekleri için minnet duymaktan başka söz bulamıyorum.. katılan dostlarımız varlıklarıyla ve dostluklarıyla bizleri onurlandırdı.. eksiklerimiz olduysa hayatimdegisti çatısı altında gerçekleştirdiğimiz ilk seminerimizin heycanındandır.. hoşgörünüzün bizi sarmalayacağına inanıyoruz.. ark5 her birimiz bu seminerde öğrendiğimiz teknikleri düzen içerisinde yaşamımıza uygularsak ve telkinlerimizi düzenli dinlemeye devam edersek hedeflerimizi çok daha kolay ve kısa sürede gerçekleştirebiliriz.. tüm katılımcı dostlardan kısa sürede güzel haberler almak dileklerimle... http://img377.imageshack.us/img377/9...men5094ub8.gifher birinize kucak dolusu sevgiler.. |
|
Çok teşekkürler..Gelemedigim için çok üzülmüştüm ki en çok gelmek isteyen bendim sanırım..agl34.. |
Bu ingilizce video da eft noktaları nerelere vurulacağı gösterilmiş..Erken uyanma için çalışma yapilmiş... Video da gösterildiği üzere noktalara vurup bizim eklediğimiz seminer videoları bilgileri gibi X korkuma rağmen yada X'e rağmen kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum diyiniz. Bunu yapmadan önce korkunuza yada o sizi rahatsız eden his ne ise bir derecelendirme yapınız.Bu derecelendirmeyi bir kağıda yazınız. Sonra yani eft sonrası tekrar o hissin derecesine 1-10 arası bir rakam veriniz.Bakın bakalım azalmış mı.... Waking Up with Emotional Freedom Technique (EFT) on Yahoo! Video |
Bu harika eğitim organizasyonu için; öncelikle bizleri aynı çatı altında topladığı için atakan sönmez’e; değerli bilgileri bizlerle paylaştıkları için sevgili keops, redflowers, shamanic ve mümin’e sonsuz teşekkürler. Biraz gecikmiş bir teşekkür oldu ancak anlatılan konularla ilgili 4 kitap okuyup ardından pratiğe kaptırınca zaman geçmiş farkında olmadan:) Eft’yi çikolata bağımlılığı için uyguladım veee evet artık yemiyorum. Psikolojik bir güdülenme olmuş olabilir diye şüphelenmiyor da değilim hani:) Sırada uzun bir liste var, sizleri haberdar ederim. Eft ile ilgili sonuç alan arkadaşlar paylaşırsa hepimiz için motivasyon olur bence. Bu arada 11 Ocak Pazar günü sohbet toplantısı yapalım diye konuşmuştuk seminer günü. İstanbul’daki arkadaşlar Anadolu yakası ya da Avrupa yakası tercihlerini bildirirlerse yer belirleme çalışmalarına başlayalım diyorum. Sevgiler |
gerçekten çok güzel olmuş. tebrik ediyorum hepinizi. katılabilmeyi çok isterdim. ben birde MüminOkanın yaptığı iki nokta videosu varsa onu paylaşmanızı istiyorum Atakan bey. |
Cevap: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri mrb bende Eft,deep peat ve sedona eğitimi almak isterim.ben ankaradayım ankarada yapılacakmı semıner bilgilendirirseniz sevinirim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM. |