| ||||||||||
|
Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız.. |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız insan ilişkilerinde aşırı beklentiler içine giriyorum...neden ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel bir tespit yapmışsın canım. Hepimizin sevgiden anladığı şeyler farklı. Biri için sevgi ifadesi olan davranışlar başkası için sevgisizlik göstergesi olabilir. Eminim sana karşı tavırları değişen ve sertleşen kişilere sorsak bu davranışlarını seni sevdikleri ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bu çelişkili durum okulda arkadaşlarımla olan durumumu da olumsuz etkiledi. evet canım dediklerini çok iyi anlıyorum...hiçkimse beklentisiz olamaz tabi ki..ama bu senin de dediğin şekilde yani...menfaat veya çıkara dayalı bir beklentiyle karıştırılmamalı...... paylaştığın linkler için çok teşekkür ederim hepsini tek tek okuyacağım :) sorduğun sorunun yanıtına gelince....ben sevdiğim kişilere sevgimi öncelikle tatlı sözlerle, sevgi sözcükleriyle ve o eğer rahatsız olmayacaksa fiziksel temasla, bir de kötü günlerinde yanında olup onun duygusal yaralarını şefkat gsötererek iyileştirmekle, kendini daha iyi hissetmesini sağlamakla gösteririm... Sevgilerimle ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız insan ilişkilerinde aşırı beklentiler içine giriyorum...neden ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel bir tespit yapmışsın canım. Hepimizin sevgiden anladığı şeyler farklı. Biri için sevgi ifadesi olan davranışlar başkası için sevgisizlik göstergesi olabilir. Eminim sana karşı tavırları değişen ve sertleşen kişilere sorsak bu davranışlarını seni sevdikleri ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi