Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2012, 03:48 PM   #4 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: insan ilişkilerinde aşırı beklentiler içine giriyorum...neden ?

Merhaba,

azraist_24'ün söylediklerine katılıyorum. Beklentisiz sevebilmek zor olsa da başardığında çok değerli bir duygu. Kozmik bilinç, kozmik sevgi, ortak bilinç, ortak sevgi ya da Tanrı/Allah (artık nasıl adlandırırsan) için sevdiğini düşünürsen bu geçici bir hal alır. Sen de rahatlarsın :)

Sevgi üzerine olumlamalar da faydalı olur. Meditasyon aynı şekilde.
"Ben seviyor ve seviliyorum." "İlahi sevgi benim içimdedir." gibi olumlama cümleleri kullanabilirsin.

Bir insandan ziyade Allah için veya kozmik bilinç için sever ve iyiliklerini onun için yaparsan insanları çok rahat beklentisiz seversin.

Ayrıca hayatta her şey karşılıklıdır, bunda bir sakınca yok. Ama ben yaptım o da yapsın demek sıkıntı yaratabilir. Bu düşünceden arındığında, beklediğin karşılık illa o insandan gelmek yerine başka birinden veya başka bir şeyden de gelebilir. Neyin veya kimin seni mutlu ettiğinin, tatmin ettiğinin önemi yok. Sadece duygularını özgür bırak... Seni mutlu edecek olan şey/kişi hiç beklemediğin anda karşına çıkar.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla