Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/372005-kendinizde-hic-begenmediginiz-yon-ne.html)

cymbella 10-03-2010 10:52 PM

Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE?

elektra çok doğru diyosun da işte bi kere geldiler mi bana freni boşalmış kamyon gibi dambır dumbur dalıyorum ama telkinler işe yaramaya başladı biliyomusun:zpzp:.ilk 3 gün aşırı derecede gergin ve sinirli hissettim.ama şimdi çok rahatım gayet sakin.artık kimseye eleştirel gözle bakmamayı da öğrenmeye başıyorum.gerçekten etkisi çok güzelmiş telkinlerinmusic45 hepinize teşekkürederim harika bi site25889

daLqa 11-03-2010 01:05 AM

sanırım zaman kavramına fazla takılıyorum. kaybolan yıllarıma ve bu şehirde yaşayacağım sınırlı yılları kafama takıyorum ve kendimdn nefret ediyorum. herşeyi aştım telkinlerle ama bi tek anı yaşayamıyorum hy789

mu@z 11-03-2010 03:30 PM

kırılma noktası denen değişimi hala yaşayamamış olmam beni deli ediyor.güç var faaliyet 0...

suyahapsettim 15-03-2010 06:20 PM

bazen kendimi herşeyi bilmek zorundaymışım gibi hissediyorum çok saçma biliyorum ama öyle bu yönümü hiç mi hiç sevmiyorum

famer 15-03-2010 06:37 PM

çok çabuk vazgeçiyorum ya

birazcık azimli olsam ne güzel olurdu hy789

yaseminist 15-03-2010 06:50 PM

Bir şeyi yapmaya niyet ediyorum, kendi kendime söz veriyorum ama devamını getiremiyorum, maymun iştahlıyım bad45

Ama bu hafta sonu kendimle ilgili çok güzel bir çalışma yaptım, onu da paylaşmak istiyorum bu arada sevincli

Bir tablo çizdim, tablonun bir tarafına
Bilinçaltımda beni engelleyen, sınırlayan, gerileten düşünce kalıpları ve inanç programlarını
yazdım, diğer tarafına ise,
Bu olumsuz düşünce kalıplarını ve inançları olumluya çevirmek için yapacağım olumlamaları
yazdım.
İnanır mısınız bu tarz tam 81 adet olumsuz düşüncem ya da inancım varmış ooo67Daha da üzerinde çalışsam, daha fazla da çıkabilir belki.

Neyse yukarıdaki beğenmediğim düşüncemin karşısına yazdığım olumlamayı paylaşmak istiyorum, benimle aynı olumsuz düşünceye sahip olanlar varsa, onlar için de faydalı olabilir belki y789Çünkü bu yazdığım olumsuz düşüncelerden biri aklıma geldiğinde hemen "iptal iptal" deyip karşısına yazdığım olumlamayı okuyorum, böylece o olumsuz düşünce, beni eskisi kadar çok etkileyemiyor smil56

Olumsuz düşüncem:
Bir şeyi yapmaya niyet ediyorum, kendi kendime söz veriyorum ama devamını getiremiyorum, maymun iştahlıyım

Olumlamam:

Ben kararlı bir insanım, azimliyim ve başarılı olmak için yakıcı bir arzum var, aldığım her karar beni hedefime daha çok yaklaştırıyor. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. Hedefime ulaşmak için daha önce hiç olmadığı kadar motivasyona sahibim.

Sevgiler actionsmile

memetxyz 20-03-2010 08:09 PM

Benim de en sevmediğim yönüm herkesin kendim gibi davranmasını beklemek ama bunlar çok abartılı davranışlar değil bulunduğumuz ortamın gerekleri yalnız bunları yanımda bulunan kişilere anlattığımda bir önemsemem gibi tavırlarla karşılaşıyorum anlamadım doğrusu.

srkn54 20-03-2010 09:05 PM

Çok sessiz ve olaylara karşı tepkisiz kalmam :( :(

zeynep957 21-03-2010 01:49 AM

benim kendimle ilgili sevmediğim değilde değiştiremediğim bir kaç(bir kaç mı?)özelliğim yada kusurum var.sigarayı bir türlü bırakamamam,kilomu eski haline getiremem,insanlara hayır diyememem...daha yazmıyayım.yazdıkça liste uzayacak.ama ilk ikisini irade zayıflığıma bağlıyorum.yoksa bir yığın mazaret üretebilirim.bunlar değiştirmeye çalışıyorum.bakalım bu yaşa geldim.gençlere kötü örnek olmak istemiyorum.önce kabullenip,sonra değiştirmek için tekrar ve kararlı biçimde çalışmalara başlamam lazım..

stnzmRetra 29-03-2010 02:07 AM

senin asıl sorunun, ruhundaki belli başlı (iyi ya da kötü) tüm özellikleri bir nedene bağlamaya çalışman zeynep957. belki sen bile farkında değilsin bunun ama sen böyle didindikçe aynı yüzme bilmeyenlerin denizde çırpınıp batmaları gibi bu sorunlarından kurtulamayacaksın.

halbuki kendini suya bi bıraksan. ruhunu huzura bir salsan ne cevherler var orada...

bi an bunca yılın birikmiş isyanını kendi çapında muhteşem bir asilik ile bir çırpıda kusabilsen...

bu dünya da bir de ben varım ! diyebilsen kendine.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM.