Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/372005-kendinizde-hic-begenmediginiz-yon-ne.html)

maviinci 11-04-2010 06:19 PM

Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE?

ben varımm ::)

scouter 15-08-2010 07:31 PM

Benim en sevmediğim özelliğim malesef aşırı ağırkanlı ve üşengeç olmam. Acaba bunların giderilmesi için de bir telkin mevcut mudur?

kucukperi 15-08-2010 07:50 PM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762426)
Benim en sevmediğim özelliğim malesef aşırı ağırkanlı ve üşengeç olmam. Acaba bunların giderilmesi için de bir telkin mevcut mudur?

Tam emin olamasamda "ertelemeyi bırak" telkini işe yarıyabilir. Böylece aklınıza birşey geldiğinde üşenmeden uygulayabilirsiniz. Ama bunu birazda benden daha tecrübelilere sormak lazım:)
Benimde kendimde sevmediğim yön KARARSIZ biri olmam, herşeyi okadar ayrıntısına kadar düşünüyorumki 2 şeyin arasında kaldığım çok oluyor.

RenaC 15-08-2010 09:04 PM

En sevmediğim huyum ertelemek Fakat bunun üstesinden en kısa zamanda geleceğim

DeLiTaY21 15-08-2010 10:19 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762428)
En sevmediğim huyum ertelemek Fakat bunun üstesinden en kısa zamanda geleceğim

tam aklımdan geçiriyordum sende yazmışsın:) benimde en sevmediğim özelliğim ertelemek ve üşengeçlik... :(

scouter 16-08-2010 12:48 AM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762434)
tam aklımdan geçiriyordum sende yazmışsın:) benimde en sevmediğim özelliğim ertelemek ve üşengeçlik... :(

Yalnız değilmişim demekki :-)))

RenaC 16-08-2010 12:59 AM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762486)
Yalnız değilmişim demekki :-)))

Genel problem bu galiba insanlarda.Bunun üstesinden gelebilmek kendi elimizde aslında.Ama kurtulacağım bundan ne pahasına olursa olsun.Çok zararını görüyorum çünkü.

zahiri 16-08-2010 01:17 AM

yalniz degilmisimn demekki :))

RenaC 16-08-2010 01:20 AM

O zaman kimse yalnız değil :) Herkeste var galiba :D

planner 16-08-2010 11:06 AM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465968)
benimde var ben yönümü hiç bulamam sağ derler sola giderim ailem bildiği için ellerini kollarını sallar buradan dön diye yada sağa gideceksek sola dön derler bende sağa dönmüş olurum aslında sağ soldur solda sağa doğru gider arkaya bakınca sol gibi gözükür yandan sağdır ... işteutananadamutananadamutananadam

Aynı şey bende de var.:) Kendimi bildim bileli sağı ve solu hep karıştırmışımdır. Fakat bu yönümü beğenmiyor değilim. Hatta seviyorum da diyebilirim. Bu konuda hiç bir girişimde bulunmayacağım. Çünkü böyle bir eksikliğim olduğunu düşündüğümde gülebilmem ya da şöyle diyeyim beni gülümsetebilen bir eksikliğimin olması güzel bir şey.:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:50 PM.