![]() |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Alıntı:
|
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? bozmasanıza şunu kardişimm! bizim de var herhalde milyon tane berbat yönümüz, ama yazalım mı şimdi burda? e çekim yasası nolcek? yasaya karşı gelmekten müebbet berbat olarak mı kalalım? kandırık yapıyoruz, geçiniz!... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Alıntı:
|
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? e sen zaten mükemmelsin datlumtrak arkadaşım! |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? :DDDDD datlumtrak:DD bak sımdı kendımı ıyı hıssetmeye basladım....... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? yaa bı ınsan bu kadar abartır mı yawwww hayatındakı sorunları?kocaman bı balon halıne gtırıp...yaww ben bı senarıst olmaıymışım ne guzle tek kişiyle hem yazıom hem yonetıom hem oynuom:Dsorada ızlıom:D |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? benim tanıdığım the desert böyle takmazdı kafaya hiç bişeyi arabesk falan takılmazdı anladın sen onuy789noldu sana değişmişsin görmeyelisevincli |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? hayat be lale85 cimm:D kader utansın.......batsın bu dunyaaaaaaaaaaaaaaa........bıtsın bu ruyaaaaaaaaaaaaaa.aldatıp da gulene yazıklar olsun.........:P:P:P: şaka şaka ama ne bılım donemsel heralde...--bu arada guvenın kulakarı cınlasın:D-----------anladım ben onuuu merak etme sennn:D |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? benimde var ben yönümü hiç bulamam sağ derler sola giderim ailem bildiği için ellerini kollarını sallar buradan dön diye yada sağa gideceksek sola dön derler bende sağa dönmüş olurum aslında sağ soldur solda sağa doğru gider arkaya bakınca sol gibi gözükür yandan sağdır ... işteutananadamutananadamutananadam |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? aynen ya........ben mesela bırıne yon tarıf ederım ya aılem der ki bu the desert burası dıosa sen tam tersıne gı derler....:( yanıı gercekten zorlanıorum ben...bı yere daha once gıtmedıysem bulaıorummbazen hatta hıc gıtmedıgım yerlerde dolanırken alla alla dıorum burası tanıdık halbukı ben az once gecmışım:( sankım hayat bı labırent:D...... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:05 PM. |