![]() |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Alıntı:
gel kardeşim biz ikimiz seninle karsa tatile gidelim (antalyaya çıkarız kesin)girlhaha |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? aynen kesinnnn:D hadı gıdelım karsa:D:D::D:D |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? :D:D::D ama ben laz değilim uşağummmm:P:PP:sevincli |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? karamsarlık, umutsuzluk |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? biraz fazla inatçıyım heralde..... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? benim en büyük problemim çabuk sinirlenmek.hadi çabuk sinirleniyosun da bari şu çeneni kapalı tutmayı becerbilsendunk56.sinirlendiğim kişi karşımdayken neyse de o mekanda yoksa hiç hoş olmuyor yani dedikoducular12389 gibi araksından verip veriştirmek.yanlış olduğunu biliyorum ama duramıyorum napacam???4897 |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Alıntı:
|
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? bide bışeye taktığım da acaıp takarım..takıntılıyım ben ya.yahu kızım ıkı dkka dınlendır şunu beynını...yookkk ben dınelndırırsem kım uzulcek kım vıdı vıdıe dıcek..olmass..:)) |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? meraklıyım ama asla kimsye çaktırmam hiç sevmiyorum bu huyumuu!!! |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? sessiz konuşuyorum..sorunlarımı anlatmıyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM. |