Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/372005-kendinizde-hic-begenmediginiz-yon-ne.html)

hayat kadere inat 09-06-2009 09:58 PM

Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE?

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465970)
aynen ya........ben mesela bırıne yon tarıf ederım ya aılem der ki bu the desert burası dıosa sen tam tersıne gı derler....:( yanıı gercekten zorlanıorum ben...bı yere daha once gıtmedıysem bulaıorummbazen hatta hıc gıtmedıgım yerlerde dolanırken alla alla dıorum burası tanıdık halbukı ben az once gecmışım:( sankım hayat bı labırent:D......

gel kardeşim biz ikimiz seninle karsa tatile gidelim (antalyaya çıkarız kesin)girlhaha

the desert 09-06-2009 10:12 PM

aynen kesinnnn:D hadı gıdelım karsa:D:D::D:D

the desert 10-06-2009 09:35 PM

:D:D::D ama ben laz değilim uşağummmm:P:PP:sevincli

pofuduk 10-06-2009 10:11 PM

karamsarlık, umutsuzluk

dimpleg 11-06-2009 12:01 AM

biraz fazla inatçıyım heralde.....

cymbella 09-03-2010 01:51 AM

benim en büyük problemim çabuk sinirlenmek.hadi çabuk sinirleniyosun da bari şu çeneni kapalı tutmayı becerbilsendunk56.sinirlendiğim kişi karşımdayken neyse de o mekanda yoksa hiç hoş olmuyor yani dedikoducular12389 gibi araksından verip veriştirmek.yanlış olduğunu biliyorum ama duramıyorum napacam???4897

Elektra 09-03-2010 06:44 PM

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588499)
benim en büyük problemim çabuk sinirlenmek.hadi çabuk sinirleniyosun da bari şu çeneni kapalı tutmayı becerbilsendunk56.sinirlendiğim kişi karşımdayken neyse de o mekanda yoksa hiç hoş olmuyor yani dedikoducular12389 gibi araksından verip veriştirmek.yanlış olduğunu biliyorum ama duramıyorum napacam???4897

Aynen bende senin gibiyim ama sinirlendiğimde sinirimi, sinirlendiğim kişiden çıkarırım. Arkasından söylenmemek en iyisi ;) Sinirlendiğin kişiye söyle ne söyliyceksen. İçinde kalmaz hem.

the desert 10-03-2010 07:57 PM

bide bışeye taktığım da acaıp takarım..takıntılıyım ben ya.yahu kızım ıkı dkka dınlendır şunu beynını...yookkk ben dınelndırırsem kım uzulcek kım vıdı vıdıe dıcek..olmass..:))

gnr 10-03-2010 09:18 PM

meraklıyım ama asla kimsye çaktırmam hiç sevmiyorum bu huyumuu!!!

bluegirlx 10-03-2010 09:38 PM

sessiz konuşuyorum..sorunlarımı anlatmıyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM.