Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   profille ilgili yardım lütfen (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/226977-profille-ilgili-yardim-lutfen.html)

Belgin ∞ 28-01-2009 08:54 PM

Şeva' cım harika bir manzara eşliğinde bol köpüklü mükemmel bir sohbeti kaçırdın haberin olsun.

Adaşım arınmalarımı seni tanımak için yaşamışım ben demek. Günlerdir sorgulayıp duruyordum neden diye, cevap senden geldi. Bu güzel gün için sana çok teşekkür ederim ve gelecek günler içinde sevincli

Sevgiler.

belginbesir 28-01-2009 09:20 PM

Gerçekten Müthişti!partysmiley

Seni tanımak çok güzeldi adaşım. Bunu farklı bir başlığa taşımayı bile düşündüm aslında herkesin haberi olsun senin ne cici biri olduğundan diye956k Çünkü bu başlığı herkes okumaz ki 4897

Bugünü hazırlayan neydi bilmiyorum ama şunu biliyorum ki benim için çok güzel ve çok başka geçecek bir dönemin başlangıcıydı.

Teşekkürler Redflowerssung66 sen harika birisin.sevincli

Belgin ∞ 28-01-2009 09:33 PM

Canım benim bunu bizim bilmemiz yeterli bence. Güzel sözlerin için teşekkür ederim tatlım, gönlüne gözlerine sağlık y789 İkimizinde başlangıçları hayırlı olsun kiss3

belginbesir 28-01-2009 10:23 PM

benim nette yine sorun var galiba4897 ya. Bu defa modemi resetleyip kendim yapılandırdımsevincli şimdilik netteyim galibay789

şeva 29-01-2009 12:32 AM

sevinclisevinclisevinclisevincli melek mi? sahi mi?gerçek mi?hakikat mi? süper süper hanimiş nerdeymişblissyblissy uy897 harika insanidea3üstün akıl!

şeva 29-01-2009 12:38 AM

Alıntı:

belginbesir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307986)
Gerçekten Müthişti!partysmiley

Seni tanımak çok güzeldi adaşım. Bunu farklı bir başlığa taşımayı bile düşündüm aslında herkesin haberi olsun senin ne cici biri olduğundan diye956k Çünkü bu başlığı herkes okumaz ki 4897

Bugünü hazırlayan neydi bilmiyorum ama şunu biliyorum ki benim için çok güzel ve çok başka geçecek bir dönemin başlangıcıydı.

Teşekkürler Redflowerssung66 sen harika birisin.sevincli

25889 afferim valla.bu ne ya site de sitrese sokuyosunuz insanı. beni tanıdın mı arkadaş ta büyük konuşuyosun? tamam iyidir belki ama ne belli ilk günden?kizgin1
sad456neyse iyi geçmiş madem sitresimi su sesine gömerim bende.

şeva 29-01-2009 12:45 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307983)
Şeva' cım harika bir manzara eşliğinde bol köpüklü mükemmel bir sohbeti kaçırdın haberin olsun.

Adaşım arınmalarımı seni tanımak için yaşamışım ben demek. Günlerdir sorgulayıp duruyordum neden diye, cevap senden geldi. Bu güzel gün için sana çok teşekkür ederim ve gelecek günler içinde sevincli

Sevgiler.

neseli56 hıh! çok iyi etmişsiniz. afiyet olsun.yarasın.kahve içip denize bakacaktınız öyle dediniz dün gece ama.
yakınlaş ma olmuş bir sevgi seli dusun2
redflowerssss,oldu mu bu?tuh788 kahve güzelmiydi bari?dl78

belginbesir 29-01-2009 12:45 AM

Valla haklısın şevacımy789 çok özendirdik di mi? Ama gerçekten çok güzel geçti. Seni tanıyınca daha çok seviniriz artık napalımsevincli

Şaka bi yana süperdi süper...partysmiley

Belgin ∞ 29-01-2009 12:54 AM

Şeva' cım ne oluyorsun yahu. Bu ne hiddet, ne celal y789

Adaşımla deniz kenarında kahve keyfi yapıp, martıların sesini dinledik diye bu kadar kızılır mı yahu? Kahve gerçekten harikaydı. Belgin' e de dedim burada bu kadar güzel kahve yaptıklarını bilmiyordum. Bir Taksim' de içmiştim öyle bir kahve, bir de bugün içtim. Hemde 3 tane duble cinsinden. sevincli

Adaşım yanlız sataşma falan mı var çözemedim hala ama Şeva geldiğinde Bandırma limanında bir tur mu attırsak ne şöyle karşıya doğru? khkh56 Görsün o da içimizde yatan insan sevgisini khkh56

şeva 29-01-2009 01:26 AM

kahvesmileykahvesmileykahvesmileytanede benden olsun ne şataşıcam yavv. bende de bir kalp ttli3var acık burkulduk canım ciğerim o kadarcık. ama yinede yanınız da olmayı isterdim. fal da baktınız mı?kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM.