![]() |
profille ilgili yardım lütfen Merhaba; Ben profilime defalarca aynı müziği ekledim fakat yine duyulmuyor 4897 Saat dilimi ayarlamasını da yapamadımy789 Sizler hangi dilimi kullanıyosunuz arkadaşlar?dusun2 |
Alıntı:
sevgiler.. actionsmile |
Teşekkür ederim shamanic saatimi ayarladım. Müziğimde burada sevincli [ame=http://www.metacafe.com/watch/1927750/dulce_pontes_can_ao_do_mar/]DULCE PONTES - CANÇAO DO MAR - Video[/ame] Çok seviyorum bu müziği Dulce Pontes Cancao de mar |
sen şimdi bana bunu mp3 dosyası olarak ver canım.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. super |
Teşekkür ederim. Daha fazla meşgul etmiyim ben. Mp3 olarak eklentiye izin verilmiyor ya da ben beceremedimy789 Vazgeçtimsadanim |
ben de var mış belginbesircim.. 5 dk. sonra profilini kontrol et bakalım sevincli |
Yuppiii sevincli Teşekkürlerblissyshamaniccimm!!! Aynı şarkı değil ama bu da çok güzelllllmusic45 |
sevincli o benim seçimimdi senin için.. ilk denemede ben de yükleyince ses çıkmadı ama şu an senin istediğin benim de beğendiğim parça müziğinde.. super yalnız şarkının başlangıcında 30-40 sn lik bölümde ses çok az olduğu için seni yanıltmasın.. keyifli dinlemeler dilerim.. sevgiler.. actionsmile |
956kSüpersinblissy Bu arada ben yarın kiminle kahve içicem bil bakalımpartysmiley |
sevincli ben biliyorum adaşın olabilir mi acaba |
Evet evetttsevincli Bu da çekim gücü olabilir mi acaba? Bugün seni tanımayı istediğimi söyledim ya, gerçekten çok içten söylemiştim. Ve birden redflowers'la ilgili ne gelişmeler oldu956k Hayret doğrusu |
y789 Adaşım çok sürpriz oldu benim içinde. Yarın kahvelerimizi höpürdetirken deniz sefası yaparız.956k Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali. Hep söylerdim Bandırma' dan da biri olsa diye. Ama adaş olacağımızı hiç tahmin etmemiştim. sevincli Yarın bekletme sakın beni sevincli |
Evet bugün shamanic'e bahsetmiştim seni tanımayı çok isterdim diye. Birden neler oldu yaapartysmiley Senin kulaklarınıda bol bol çınlatıcaz shamanic sözsevincli |
iyigeceler shamanic, wave yardım da yardım gerek.avatar bir türlü olmuyor. 80x80 de buldum.>:( ama nafile.ayrıca sosyallik arttırıcıyı bir deneyeyim dedim olmadı. çıkan siteyi mi şaşkın kullanamıyorum nedir? bana bir ışık tutan mı? teşekkürler.ağla2 |
şevacım profilinde hangi resmi kullanmak istiyorsan bana linkini ver.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. actionsmile |
Alıntı:
haset giderici telkin de varı mı? yu89 |
Valla bizde şaşırdık ama süper oldu bu hepinizi kaynatıcaz yarın kahvesmiley içerken he he. Sizi de bekleriz efendim mutlu oluruz partysmiley |
Şeva' cım atla gel yarın Bandırma' ya. Ayol ben buluşma uğruna az mı yol kat ettim. Dağları tepeleri aştım kar kış demeden. Bandırma' da buluşma ilan ediyorum. Organizatör benim hepiniz geliceksiniz, gelmek zorundasınız ( destek verin ya ) y789 |
partysmiley Evet bende davet ediyorum. Hem kahveler de bizden di mi adaşımsevincli |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adaşım senin önceki buluşmalara gelmediğin belli. Sadece Shamanic' e kahve ısmarlamaya kalksak batarız yahu. Günde 1 kilo kahve içer o.y789 |
He he olsun helal hoş olsun shamanic'esung66 |
sevincli hayırdır yahu bu akşam.. biri madalyama laf eder diğeri karmama.. şimdide kahveme kahvesmiley yazık bana yahu.. emb23 şevacım bulduğun resme sağ click yap.. özelliklere tıkla.. açılan bilgi penceresinde adres url diye bir satır vardır http ile başlayan yerden başlayıp satır sonuna kadar işaretle copy yap.. buraya geldiğinde mesaj yazarken sağ click past ( yapıştır ) de işte bu kadar actionsmile |
Alıntı:
|
80x80_ff0017[1] & 80x80_angels0014[1] bu ikisi de olur ama melek li olan gönlümdeki. öyle bir htpp çıkmıyor jpeg miş bunlar. bu bilgi de işine yaramaz ama . uğraştım gerçekten ama yok. teşekkürler ilgin içiny789. yordum ama. |
http//www.msnsekilleri.com/avatar/melek_avatarımız//melek_resimleririn%20(46).gif işte bu çok güzel ama büyük bir resim bu da adres yani bu olursa belki diye.birde şu üsteki mesaj yanlış oldu.shamancım beni de avatar sahibi yap.hadi be... noolur agl34 |
gulensmileyi stiyom istiyom istiyom |
canım benim malesef verdiğin link olmamış buradan hareket edelim.. Melek Resimleri, Avatarları hangi sayfa kaçıncı resim oradan bulmaya çalışayım.. tamam üzülme sen olcak avatarın.. ark5 |
profille ilgili yardım.. selamlar..ben cok aradım ama profıl adımı nasıl degıstırebılecegımı bulamadım..yardımmm istiyorum..:)tesekkur ederim.. |
ezgicim profil isimlerinizi değiştiremiyorsunuz artık.. sonsuza kadar kullanacağın yeni bir rumuzu bana bildirirsen değişikliğini yaparım.. y789 sevgiler.. kiss3 şevacım senin resmi buldum bu galiba http://www.msnsekilleri.com/avatar/m...20%2846%29.gif sevincli |
Şeva' cım harika bir manzara eşliğinde bol köpüklü mükemmel bir sohbeti kaçırdın haberin olsun. Adaşım arınmalarımı seni tanımak için yaşamışım ben demek. Günlerdir sorgulayıp duruyordum neden diye, cevap senden geldi. Bu güzel gün için sana çok teşekkür ederim ve gelecek günler içinde sevincli Sevgiler. |
Gerçekten Müthişti!partysmiley Seni tanımak çok güzeldi adaşım. Bunu farklı bir başlığa taşımayı bile düşündüm aslında herkesin haberi olsun senin ne cici biri olduğundan diye956k Çünkü bu başlığı herkes okumaz ki 4897 Bugünü hazırlayan neydi bilmiyorum ama şunu biliyorum ki benim için çok güzel ve çok başka geçecek bir dönemin başlangıcıydı. Teşekkürler Redflowerssung66 sen harika birisin.sevincli |
Canım benim bunu bizim bilmemiz yeterli bence. Güzel sözlerin için teşekkür ederim tatlım, gönlüne gözlerine sağlık y789 İkimizinde başlangıçları hayırlı olsun kiss3 |
benim nette yine sorun var galiba4897 ya. Bu defa modemi resetleyip kendim yapılandırdımsevincli şimdilik netteyim galibay789 |
sevinclisevinclisevinclisevincli melek mi? sahi mi?gerçek mi?hakikat mi? süper süper hanimiş nerdeymişblissyblissy uy897 harika insanidea3üstün akıl! |
Alıntı:
25889 afferim valla.bu ne ya site de sitrese sokuyosunuz insanı. beni tanıdın mı arkadaş ta büyük konuşuyosun? tamam iyidir belki ama ne belli ilk günden?kizgin1 sad456neyse iyi geçmiş madem sitresimi su sesine gömerim bende. |
Alıntı:
yakınlaş ma olmuş bir sevgi seli dusun2 redflowerssss,oldu mu bu?tuh788 kahve güzelmiydi bari?dl78 |
Valla haklısın şevacımy789 çok özendirdik di mi? Ama gerçekten çok güzel geçti. Seni tanıyınca daha çok seviniriz artık napalımsevincli Şaka bi yana süperdi süper...partysmiley |
Şeva' cım ne oluyorsun yahu. Bu ne hiddet, ne celal y789 Adaşımla deniz kenarında kahve keyfi yapıp, martıların sesini dinledik diye bu kadar kızılır mı yahu? Kahve gerçekten harikaydı. Belgin' e de dedim burada bu kadar güzel kahve yaptıklarını bilmiyordum. Bir Taksim' de içmiştim öyle bir kahve, bir de bugün içtim. Hemde 3 tane duble cinsinden. sevincli Adaşım yanlız sataşma falan mı var çözemedim hala ama Şeva geldiğinde Bandırma limanında bir tur mu attırsak ne şöyle karşıya doğru? khkh56 Görsün o da içimizde yatan insan sevgisini khkh56 |
kahvesmileykahvesmileykahvesmileytanede benden olsun ne şataşıcam yavv. bende de bir kalp ttli3var acık burkulduk canım ciğerim o kadarcık. ama yinede yanınız da olmayı isterdim. fal da baktınız mı?kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 AM. |