![]() |
Alıntı:
|
Valla fal da baksaydık herhalde bu geceyi orada geçirirdik y789sevincli Telefonlar susmadı bir türlü. Artık bir dahaki sefere Belgin kapatır alışkanlıkmış zaten bende bakarım atarım üç beş birşey Sende İzmir kordonda söylersin bize şekerim kahvelerimizi olma mı? Hem belki Belgin de gelicek 956k İkimizin arasına girer bütün gün dilek dilersin khkh56 kiss3 kiss3 kiss3 |
sevincliyuppiiiii yuppiiiisevinclisevincli Şeva sayende falıda kaptım bakpartysmileyderty |
Alıntı:
frekans aynı,inşallah dilek dileyebilirim.ağla2 2 belgin olmazsa hangi arda dilerimki! hadi gelin...tender45aa34kiss3 |
profil yardım selam arkadaşlar bir kaç problemim var bende profilime bir şarkı eklemeya çalıştım ama beceremedim. 4897 bir de ziyaret ettiğim profillerde bazen renkli renkli düzenlemiş olanlar görüyorum bunu da nasıl yapacağımı bilemedim. bir de albüm eklemek istedim albüm ismini girdikten sonra fotoğraf ekleyemedim sonra o eklediğim sadece ismi olan albümü de silemedim. bana yardımcı olabilir misiniz acaba????? şimdiden teşekkür ederim |
arkadaşlar aranızda bilgisi olan varsa sormak istediğim bi kaç konu var...birincisi...benim avatarım neden gözükmüyor?? birde yazdığım mesajı düzeltme veye silme yetkimi neden kullanmıyorum???? şimdiden teşekkürer... |
Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ellikleri.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ik-ekleme.html Alıntı:
Kendi mesajınızı düzeltme yetkinizi teşekkür ve cevap yazdığınız butonların başında bulabilirsiniz..( "Düzenle" ) Mesaj silme yetkisi sadece site yöneticilerine ait..Silinmesini istediğiniz mesajınızı moderatörlere bildirebilirsiniz.. |
selam sabırlı otorite değilim tabi ama şimdi ayarları çözmeye çalışırken bir şey çıktı karşıma. ayarlar & özellikler kısmında seçenekleri düzenle var orada sayfayı aşağılara kaydırırsan konu gösterim ayarları var orada mesajlarda ne gösterilsin ayarları var ya oradan avatarı işaretlemeyi dene belki sonurunu çözer. bir de ayarlar & özellikler kısmında avatarını değiştir diye bir bölğm var orada belki avatar kullanmak istemiyorum işaretlidir. onu bir kontrol etmen de işe yarayabilir. iyi akşamlar..utananadam |
teşekkür ederim yeni bir hayat :) ama verdiğiniz linke tıklayınca justagirl, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
|
.. çok teşşekkür ederim yanlız bende de aynı uyarı geldi bu sayfaya erişme yetkiniz bulunmuyor...diye.avatara gelince avatarım gösterilsin kısmını işaretlemiştim tekrar kontrol ettim ama bi faydası yok:( son olarak mesajı düzenlemem için bir buton göremiyorumm..mesajı düzenleme yetkiniz var diyor ama nerede acabadusun2 t |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM. |